adresim değiştiği için internet aboneliği de taşımak istedim ama 950 ücreti var dedi yok mu bunun daha uygun bir yolu ne yapmamı tavsiye ederseniz gerçekten şaka gibi bir şey |
Bildirim
adresim değiştiği için internet aboneliği de taşımak istedim ama 950 ücreti var dedi yok mu bunun daha uygun bir yolu ne yapmamı tavsiye ederseniz gerçekten şaka gibi bir şey |
Vardır. 1) İptal yapıp, düşük kur+akt ücretli firmadan yeni abonelik açmak. 2) İptal yapıp, Telekomdan yeni abonelik açmak.Kur ücretsiz. Ne kadar mantıklı bilemem. Mantıklı olabilirde, olmayabilirde; garanti veremem. |
İptal edip Migros Net firmasından. Baştan kurulum isteyin. Kurulum ücretsiz. Müşteri hizmetlerini arayın anında kurulum için işlem başlatıyorlar. +90 850 800 0800 Migros Ev İnterneti - Kotasız, Faturasız & Taahhütsüz Fiber İnternet |
|
Hocam siz bilirsiniz, benim de yakın zamanda bir adres taşıma ihtimalim var. Bütün firmalarda var mı bu ücret? |
Migrosnet'te yoktu galiba; şimdi var mı bilmiyorum. Diğer firmalarda var; değişik fiyatlarda. |