Merhaba arkadaşlar, NETGSM referans kodu paylaşımlarınızı bu konu altında gerçekleştirebilirsiniz. Uyulması gereken kurallar • Her bir üye, 48 saat içinde bir kez referans kodu paylaşabilir. • Bu konunun dışında NETGSM referans kodu paylaşımı yasaklanmıştır. • Mesajınızın çok daha anlaşılabilir olması için mümkün olduğunca kısa ve öz olması gerekmektedir. Uzun mesajlar okumayı zorlaştıracağı için bu tarz mesajlar silinebilir. • Bu konu altında yalnızca referans kodu paylaşımlarına izin verilmiştir. "Referans kodu arıyorum." veya "Referans kodunuzu kullandım." şeklindeki mesajlara izin verilmeyecektir. • Konunun çok daha rahat okunabilir olması ve paylaştığınız referans kodunun çok daha kolay bir şekilde karşı tarafa ulaşabilmesi adına mesajlara görsel eklenmesi yasaklanmıştır. Ancak kampanyaya ait küçük boyutlu logo veya görsel, NETGSM'e ait küçük boyutlu logo veya görsel ile genel bilgilendirme amaçlı olarak eklenen küçük boyutlu görsellere müsaade edilecektir. • Tamamen büyük harf ve ikiden çok renkle yazılmış mesajlar ile gereksiz emoji, boşluk veya karakter kullanılarak yazılmış mesajlara izin verilmeyecektir. • Bu konu altında gereksiz yere tartışan, saldırı ve hakaret içerikli mesajlar yazan kişiler, konudan kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır. • Tüm üyeler tarafından bu kurallar kabul edilmiş sayılır. Referans kodu paylaşımına ilişkin genel kurallara buradan ulaşabilirsiniz. Kampanyanın kapsamı nedir? Bu kampanyaya katılarak siz ve davet ettiğiniz kişi, altı ay boyunca 40 TL indirim kazanabilirsiniz. Nasıl yararlanabilirim? Kampanyadan yararlanmak için "NETGSM İnternet Online İşlem Merkezi" paneline giriş yaparak size özel referans kodunu alın ve bu konu altında paylaşın. İndirimler nasıl hesaplanır? Her davet ettiğiniz kişi için altı ay boyunca hem sizin hem de karşı tarafın faturasına 40 TL indirim uygulanır. Elde ettiğiniz faydaların toplamı, ilgili ayın fatura tutarından daha yüksekse ücretsiz olarak internet kullanmış olursunuz. Davet edilen kişi ne yapmalı? Davet ettiğiniz kişi, NETGSM internet sitesi üzerinden başvuru yaptığı esnada referans kodunu ilgili alana girmelidir. Müşteri hizmetlerini arayarak yapılan başvurularda ise referans kodunu müşteri temsilcisiyle paylaşabilirsiniz. Ne zamana kadar geçerli? Kampanyaya katılım süreci 1 Temmuz 2025 tarihine kadar devam etmektedir. Elde etmiş olduğunuz indirimler, bahse konu tarihten sonra da aktif olarak kullanılabilecektir. İndirim ne zaman başlar? Referans olan kişi, aboneliğin aktif olmasından ve ilk faturanın ödenmesinden sonraki her fatura ödemesinde hem kendisine hem de davet ettiği kişiye 40 TL indirim kazandırır. İndirimler ikinci faturadan itibaren geçerli olur, ilk faturanıza indirim uygulanmaz. Kampanyaya katılım şartları nelerdir? Her iki tarafın da NETGSM aboneliklerinin aktif olması ve faturalarının ödenmiş olması gerekmektedir. Kampanyadan kaç kez faydalanabilirim? Kampanyaya katılım sınırı bulunmamaktadır. Ne kadar çok kişiye referans olursanız, o kadar çok indirim elde edebilirsiniz. 19 Temmuz 2024 tarihinden bu yana NETGSM ev interneti abonesiyim. NTGQFV0EOZ referans koduyla abone olabilir, altı ay boyunca indirimden yararlanabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 1 Ocak 2025; 8:45:7 > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI
-
-
Referans paylasımlarınızı yalnızca bu konu üzerinden yapınız. Konuya referans kodu dışında herhangi bir harici link, bağlantı vb. paylasimlari yapmayınız. "Referansımı kullanırsanız ibandan şu kadar para" şeklindeki paylasımlar dahil olmak üzere, referans kodu harici paylasımlar silinecektir. Bu hususa dikkat etmeyip tekrarlayan üyeler hakkında cezai işlem uygulanabilir. Herkese teşekkür ediyorum değerli forum arkadaslarım.
-
NTG9KQ0ZQT Referans Kodu ile Netgsm 6 Ay 40 TL İndirim
30 Ocak 2025 Güncel Tarihli Referans Kodudur;
NTG9KQ0ZQT
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG9KQ0ZQT
Başvuru için +90 850 309 0 309 hattı arayın ve referans kodu ile başvuru yapmak istediğinizi söyleyin.
Telefondan tüm süreç 5 dakikada kolayca oluyor.
Link üzerinden yapılan başvurulara bazen dönüş olmuyor.
Not: Faturaları ilk gün ödüyorum, düzenli ödeme yapılınca kampanya geçerli oluyor. Haziran 2024 den beri aboneyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahindev -- 30 Ocak 2025; 15:53:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konunun açılması güzel olmuş elinize sağlık. 15 günü aşkın süredir ben de netgsm fiber abonesiyim. Referans kodumu da paylaşayım. Teşekkürler.
NTGIXI28D1
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGIXI28D1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.
Referans kodum: NTGQ7PPJY
-
Referans Kodu : NTGG83K3Z
40 TL İndirim Linki
Ben senelerdir internet üzerinden iş yapmaktayım. Bir çok servis sağlayıcısı ile çalıştım. Şuanda Netgsm kullanıyorum ve memnunum.
Firma senelerin firması ve 4. Telefon operatörlerinden birisi. Başvuru işlemleri çok kolay ve hızlı. Telefonda yardımcı oluyorlar.
Piyasada aylık ödemesi en uygun internet sağlayıcısı Netgsm. En üstte paylaştığım referans kodu ile aylık 219 tl ye 100mbps internet alabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umttdgnn -- 22 Ağustos 2024; 10:31:20 >
İsim soyisim istiyor acilen..
Ozel mesaj yazamıyorum kisitlama varmış bende. Kaç yıldır ilk mesajim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 22 Ağustos 2024; 14:1:29 > -
özelden ilettim ama bildirmeseniz de o şekilde kayıt yapıyorlar diye biliyorum.
-
Arkadaşlar, aylık 40 TL indirim için netgsm
Referans Kodu : NTG5ETIRUV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Ağustos 2024; 19:10:8 >
isimsiz verdim ilkin,isim olmalı dedi,başka bir işlem daha halletmek için kapatıp tekrar aradığımda davet kodu tamamdır dedi. bakalım.
-
Kayıt olurken benden de isim istemişlerdi, referansı forumdan aldığımı arkadaşın gerçek ismini bilmediğimi belirttim o şekilde işlediler. Sonraki görüşmelerde teyit ettim referans kodu işlenmiş dediler. Sorun olacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: rambo2590
Kayıt olurken benden de isim istemişlerdi, referansı forumdan aldığımı arkadaşın gerçek ismini bilmediğimi belirttim o şekilde işlediler. Sonraki görüşmelerde teyit ettim referans kodu işlenmiş dediler. Sorun olacağını sanmıyorum.Teşekkürler.
İlk faturada görürüz artık.
Netgsm aboneliği için;
Referans Kodu:NTGZI6MUK
Abonelik başvurusu linki:
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 23 Ağustos 2024; 20:39:5 > -
Bir kod da benden burda dursun
Kod :NTG1ART93P
-
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGD6BLDQD
Benzer içerikler
- bulut helvacıoğlu
- comnet mağdurları
- gigaspeed nasıl
- en iyi ev interneti yorumlar
- netgsm davet kodu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X