Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol. Referans Kodu : NTGKCOO1CY Teşekkürler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (4. sayfa)
-
-
Referans kodumu kullanarak, NETGSM aboneliğinde karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
Referans Kodu: NTGQBP0C75
Abone Adı: Bülent Kartlı
Hemen online başvuru yapmak için tıklayın: NETGSM Online Başvuru
Önemli Not: Daha önce kullandığım birçok hizmette, müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak neredeyse imkansızdı ve çoğunlukla sorunlarımızı WhatsApp üzerinden çözmeye çalışıyorduk. Ancak NETGSM’de telefonla müşteri hizmetlerine kolayca ulaşıp, hızlı ve etkili bir şekilde destek alabiliyorum. Bu, NETGSM’in sunduğu en büyük avantajlardan biri.
Detaylı bilgi ve başvuru için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!
-
6 ay boyunca NETGSM Sabit İnternet faturalarınızda aşağıdaki kodu ya da linki kullanarak 40 TL indirim kazanabilirsiniz, işbirliğiniz için şimdiden teşekkürler.
Referans kodu: NTG0TDENG4
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0TDENG4
NOT: geçiş yapalı 1 hafta kadar oldu daha, VDSL hızı kontrol ettiğimde 18MB gibiydi müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular ertesi gün tarafıma dönüş yaparak 65MB hız verebildiklerini ve ilgili düzeltmeleri yapabildiklerini bildirdiler. Özetle müşteri hizmetlerine ulaşma ve dönüş yapma konusunda benden tam puan aldılar, bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerbilisim -- 12 Eylül 2024; 16:23:31 >
-
Selamlar. Ben de kod paylaşayım. Net GSM referans kodu ile 40 TL indirim hem size hem bana.
Referans kodu:
NTG3NHRRN3
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3NHRRN3
Kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Net GSM referans kodu ile yeni üyeliklerinizde 6 ay boyunca aylık 40 TL indirim kazanabilirsiniz. Hem siz kazanacaksınız hem de ben.
Referans kodu: 1000008656
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=1000008656
Fiber pakete bugün geçtim ve hızım 105/18.5 mbs. Modem olarak TT'nin WiFi 6 destekli modemi geliyor ve 5GHz bandında bağlandığınızda en minimal kayıpla interneti alıyorsunuz. Şimdilik gayet memnunum.
Kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heybenim1 -- 16 Eylül 2024; 23:53:32 > -
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGZI6MUK
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZI6MUK
-
6 ay boyunca 40 TL indirim için Netgsm referans kodum :1000003349
1 yıldır kullanıyorum. 1-2 defa 15 dakika kesinti olması dışında hiçbir kesinti yaşamadım. Bu da normal yani. Gayet memnunum .
Netspeed'den Netgsm'e geçiş yaptım. 24 saat içinde geçiş tamamlandı ve daha önce kullandığım gibi 100 Mbps download / 20 mbps upload hız alabiliyorum.
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz
Referans Kodu : NTGVS3E6GP
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVS3E6GP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcides -- 19 Eylül 2024; 17:13:48 > -
Merhaba,
Referans kodu: NTGAZ2PMFO
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGAZ2PMFO
Teşekkürler.
Merhaba. Gelen zam sonrası geçen hafta Netspeed firmasından Netgsm firmasına geçiş yapmıştım. Aradan geçen 1 haftalık kullanım deneyimlerimi de paylaşmak istiyorum.
VDSL altyapısı kullanıyorum ve zaman zaman çoğu operatörden ufak tefek kesintiler yaşamıştım. Bu hafta sadece 1 adet kesinti yaşadım ve 5 dakikadan fazla sürmedi.
Hız olarak ise herhangi bir değişim yaşamadım. Testlerde pingim 3-5 ms artmış bu da yaşadığım yerden kaynaklı diye düşünüyorum.
Kısacası şu an memnunum ve bu memnuniyeti diğer zam mağduru dostlarla da paylaşmak istiyorum.
6 ay boyunca birlikte 40 TL fatura indiriminden faydalanmamız adına referans kodumu paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Referans Kodu: NTGNWSLHV7
Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNWSLHV7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Better Call Berger -- 20 Eylül 2024; 12:25:2 >
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.
Referans Kodu : NTG5K686Z5
Başvuru için tıklayınız;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X