Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.187
Cevap
46
Favori
29.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGIXI28D1

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGIXI28D1

6 ay boyunca 40 TL indirim için

Referans Kodu : NTG5ETIRUV

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG5ETIRUV
  • Selamlar. İlk defa ben de kod paylaşayım. Net GSM referans kodu ile 40 TL indirim hem size hem bana.
    Referans kodu:

NTG3NHRRN3

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3NHRRN3

Kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 5 Eylül 2024; 12:41:8 >
  • Referans kodumu kullanarak 6 ay boyunca karşılıklı olarak fatura tutarından 40 TL indirim sağlayabiliriz. Referans koduyla 100 Mbps paketi 6 ay boyunca 259 TL.

Referans Kodu: NTG7DFGY9C
    Abone Ad soyad: MAHMUT SAKA

Online abone olmak için tıklayın:
    https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Not: Müşteri hizmetleri ellerinden geldiğince yardımcı oluyor ve ulaşılabilir durumdalar. Daha önce kullandığım alternatif firmalarda müşteri hizmetlerine ulaşma konusunda büyük sıkıntı vardı. Özellikle Comnet. NETGSM bu konuda farkını göstermiş. Müşteri temsilcileri gayet ilgili ve nazikler. Umarım daha iyi olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 15 Aralık 2024; 1:52:35 >

• Netgsm referansım
    Referans Kodu : NTGI6KDGDO

Başvuru için tıklayınız

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGI6KDGDO

Referans Kodu : NTGZI6MUK

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZI6MUK

• Merhaba,Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGP3DRTNL

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGP3DRTNL
    Referans Kodu : NTGMU4BKF
    Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGMU4BKF
  • Referans kodumu kullanarak, NETGSM aboneliğinde karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabilirsiniz.

Referans Kodu: NTGQBP0C75

Abone Adı: Bülent Kartlı

Hemen online başvuru yapmak için tıklayın: NETGSM Online Başvuru

Önemli Not: Daha önce kullandığım birçok hizmette, müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak neredeyse imkansızdı ve çoğunlukla sorunlarımızı WhatsApp üzerinden çözmeye çalışıyorduk. Ancak NETGSM’de telefonla müşteri hizmetlerine kolayca ulaşıp, hızlı ve etkili bir şekilde destek alabiliyorum. Bu, NETGSM’in sunduğu en büyük avantajlardan biri.

Detaylı bilgi ve başvuru için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!

• Referans Kodu : NTGK6PJTSV

VDSL hizmeti için sorularınızi alabilirim. İnternet kutusu 40 mbit verirken netgsm 51 mbit sorunsuzca verebiliyor, şuan için memnunum
  • 6 ay boyunca NETGSM Sabit İnternet faturalarınızda 40 TL indirim kazanabilirsiniz, işbirliğiniz için şimdiden teşekkürler.

Referans kodu: NTG0TDENG4

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0TDENG4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerbilisim -- 7 Eylül 2024; 23:35:34 >
  • ~40 gündür kullanıyorum bağlantı konusunda sorun yaşamadım.

Davet kodumu kullanarak geçiş yapabilirsiniz teşekkürler

En sağlıklı yöntem +90 850 303 0 303 numaradan telefon ile başvuru yaparak temsilciye NTGUYGKB6Y davet kodu ile geldiğinizi söylemek.

İnternet üzerinden form doldurarak başvurmak isterseniz şu bağlantıyı kullanabilirsiniz (Fakat ben geçiş yaptığım dönemde bu yöntem sağlıklı çalışmıyordu):

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGUYGKB6Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 8 Eylül 2024; 10:34:15 >
  • Merhaba,Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGMNK3VTX

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGMNK3VTX

• 5 ağustostan beri Netgsm 100 mb fiber kullanıyorum. Oldukça memnunum. Referansımla abone olursanız indirim alırsınız.

Referans Kodu : NTGIXI28D1

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGIXI28D1
  • Selamlar. Ben de kod paylaşayım. Net GSM referans kodu ile 40 TL indirim hem size hem bana.
    Referans kodu:

NTG3NHRRN3

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3NHRRN3

Kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 9 Eylül 2024; 18:1:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.