Vodafone hat kullanıyoruz abimle. Sabah ben de bu sıkıntılar başlamıştı. Öğleden sonra düzeldi. (Apn sıfırlayınca düzeldi ) Sonra akşam tekrar başladı. Abimin interneti vardı akşam Hız testinde 1-3 mbps arasında hız vardı. Sonra benim elim durmadı, abimin telefonunu uçak moduna alıp kapatınca benim hattımda olan problem abimde de yaşanmaya başladı. Sıkıntı şöyle: Mobil veri açık 4.5G yazıyor ama bir türlü internete giremiyoruz. ( Aşağıda ekran görüntüleri mevcut) WhatsApp mesajlar bile gitmiyor. İnternet namına hiçbir şey yok anlayacağınız.
Sıkıntı düzelsin diye yaptığım bir kaç şey:
Telefonu uçak moduna aldım,
telefonu yeniden başlattım,
apn ayarlarını sıfırladım.( Artık bu da işe yaramıyor),
Sim kartını başka telefona taktım,
Katiyen internete girmiyor. Bölgede herhangi bir arıza olmadığı yazıyor vodafone yanımda uygulamasında. Ne yapacağımı şaşırdım. Müşteri hizmetlerini aramadım. Yarın münasip bir zaman da arayacağım, değerli form kardeşlerim, çözüm önerilerinize açığım, hepinize şimdiden teşekkür ederim
Cihazlar: Xiaomi redmi note 9 pro, poco x3 nfs
Edit: sahurda apn'yi silip sıfırlayınca ve apn'nin içine kullanıcı adı ve şifresi kısmına vodafone yazdınca geldi internet. Aynı durumu abimin telefonunda yaptım. Gelmedi. Şimdi ise abimin telefonu da kendiliğinden düzelmiş. Sanırım bizlik bu durum yok. Sistemsel bir arızaydı. Bir daha olmaz umarım.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 86
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 925 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar