Şimdi Ara

Mobil veri açık gözüküyor ama internet yok, zor durumdayım. Yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone hat kullanıyoruz abimle. Sabah ben de bu sıkıntılar başlamıştı. Öğleden sonra düzeldi. (Apn sıfırlayınca düzeldi ) Sonra akşam tekrar başladı. Abimin interneti vardı akşam Hız testinde 1-3 mbps arasında hız vardı. Sonra benim elim durmadı, abimin telefonunu uçak moduna alıp kapatınca benim hattımda olan problem abimde de yaşanmaya başladı. Sıkıntı şöyle: Mobil veri açık 4.5G yazıyor ama bir türlü internete giremiyoruz. ( Aşağıda ekran görüntüleri mevcut) WhatsApp mesajlar bile gitmiyor. İnternet namına hiçbir şey yok anlayacağınız.

Sıkıntı düzelsin diye yaptığım bir kaç şey:

Telefonu uçak moduna aldım,

telefonu yeniden başlattım,

apn ayarlarını sıfırladım.( Artık bu da işe yaramıyor),

Sim kartını başka telefona taktım,

Katiyen internete girmiyor. Bölgede herhangi bir arıza olmadığı yazıyor vodafone yanımda uygulamasında. Ne yapacağımı şaşırdım. Müşteri hizmetlerini aramadım. Yarın münasip bir zaman da arayacağım, değerli form kardeşlerim, çözüm önerilerinize açığım, hepinize şimdiden teşekkür ederim

Cihazlar: Xiaomi redmi note 9 pro, poco x3 nfs

Edit: sahurda apn'yi silip sıfırlayınca ve apn'nin içine kullanıcı adı ve şifresi kısmına vodafone yazdınca geldi internet. Aynı durumu abimin telefonunda yaptım. Gelmedi. Şimdi ise abimin telefonu da kendiliğinden düzelmiş. Sanırım bizlik bu durum yok. Sistemsel bir arızaydı. Bir daha olmaz umarım.

Mobil veri açık gözüküyor ama internet yok, zor durumdayım. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidosman188 -- 9 Nisan 2022; 9:49:53 >

• Mobil veri açık gözüküyor ama internet yok, zor durumdayım. Yardımlarınızı bekliyorum
  • Vodafone da bi gun sorun çikarma be guzel kardesim
    Butun sorun yaşayanlarin hepsi mi vodafone olur
  • aynı bölge ise sizin yapacağınız bir durum yok gibi. Zaten hız da düşük muhtemelen giremediginiz zamanlar hız 0.1 vs oluyor ondan giremiyorsunuz erişim açılmıyor yani.

• Vodafone'daki son zamanların kronik sorunu. Şebeke artık kaldırmıyor,isterse sınırsız internetiniz olsun speedtest yapmıyor ve internete girmiyor. Sonrası 3G'ye düşürüyor. Ama mobil veriyi aç kapa yapınca düzeliyor. Vodafone'un artık birşeyler yapması lazım yoksa yakında tamamen internet veremeyecekler. Ya Türkiyeden çekil ya da adam akıllı yatırım yap bütçene kıyıp.
  • sınırsızını görüyorum ülen acabamıııı diyrum sonra bu konuları görünce ya ver parayı al turkcell yada takıl turktelekomda diyor insan. bu vodafone ne zaman düzelecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.