Selamlar durum böyle ne zaman aktif olur sizde ne zaman oldu? |
Altyapı dün geldi ne zaman bağlanıp aktif olur?
-
-
1 günde sürer 1 ayda artık santraldekiler ne yaparsa. Altyapı sorgulamadan takip edin aktif edilince abone olursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam şuan bağlantı yapılmadı sadece kablo çekildi altyapı sorgulamada gözükmez bence
-
Bağlantı yapılmadıysa iş uzun daha ben o kalın fiber bağlandı sandım
tek füzyon kalmış sanırım
-
Aktivasyon işlemleri bir gün de olabiliyor, bir hafta da olabiliyor bir ay da olabiliyor.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan adresinizi yazın, kabloların çekildiğini ne zaman aktif olacağını sorun.
-
teşekkür ederim yazdım yarın ararlar muhtemelen
-
Ftth ise duvar delmeye gelirler.
Mesai saatleri dahilinde dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum hocam ama yarın resmi tatil bildiğiniz gibi. İnşallah yine de dönüş olur eğer çalışma günü ise o kayıtlara bakan ekip için.
-
hocam türk telekomda çalışan bi abimize sordum bu hafta yapılır diyor umarım yapılır 1 yıldır hasretim
-
Maksimum 1 aya ararlar fibere geçiş için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta da sürebilir 3 ay da sürebilir. Bazı yerlerde kabloyu çekip 1 yıl aktif etmediklerini gördüğüm oluyor, binada VDSL zaten çalışıyorsa kimse Fiber geçişi istemezse aksiyon almıyorlar, öylece kalıyor.
-
bende hiç altyapı yok ADSL bile
-
hocam bugün geldiler bağladılar dışardaki kapağı açamadılar yarın gelecekler onu yaptıktan sonra aktif olur dediler
-
benim ön başvurum var 16 mbps olarak sizce iptal ettireyim mi sonuç olarak türk telekoma geçicem 500 mbps iptal etmeye gerek varmı
-
Berbat bir işçilik yapılmış. Kutu uydurmasyon, konnektörlerin hepsi tozun içinde.
-
kutu heryerde farklı olduğu için bu uymadı o yüzden böyle yapılmış ve temizlerim sıkıntı yok kaç gün içinde aktif olur ortalama
-
Hocam konnektörleri tozdan koruyun öncelikle. Aktivasyonun ne zaman yapılacağını çalışmayı yapan müdürlük hariç kimse bilemez. Bu süreç çok değişken. Bazı yerlerde proje henüz onaylanmadan kutular takılıp altyapı hazırlanıyor, projesi onaylandığı zaman satışa açılıyor ve bu aylar sürebiliyor. (Bu genelde dönüşümde oluyor) Kimi yerde proje onaylandıktan sonra altyapı hazırlanıp satışa açılıyor. Proje onaylandıktan sonra satışa açılması fazla sürmüyor. Burada bilgi sahibi olmanız gereken konu projenizin durumu. Ancak tecrübelerime göre bakır altyapınız olmadığı için proje hazırlanmış, onaylanmış ve kurulum aşaması başlamış. Fazla sürmeyeceğini düşünüyorum.
-
Hocam bugün geleceklerini söylediler dışarıdaki menhol kapağını açacaklarını söylediler sonra da aktif olup başvuru yapabileceğimi söylediler, evet projem 2024 ün başında onaylandı ve şuan hiç altyapım yok sadece fiber yapıldı bende çok süreceğini zannetmiyorum sokakta tek bana yapıldı. Teşekkür ederim.
-
Şimdiden hayırlı kullanımlar diyelim o zaman. Bir vatandaş daha fibere kavuşmak üzere :)
Benzer içerikler
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- türk telekom hipernet nedir
- ağda kayıtlı değil samsung
- cep magnet nedir
- turkcell abone sayısı
- en iyi internet
- statik ip öğrenme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X