Yeraltında sadece çalışma varken risk var. Havai hatta risk 7*24. Neyseki fiber eklerinde bakır altyapı gibi kayıplar olmuyor. 88mbps civarı bağlanan ilk bakır altyapıdan 64mbps seviyelerinde kurtuldum. |
Altyapı dün geldi ne zaman bağlanıp aktif olur? (3. sayfa)
-
-
Hocam İstanbul da havai fiber olayı çok yaygın. Foruma da onlarca fotoğraf ekledim buna dair. Yani her yerde yeraltı uygulaması olmuyor maalesef. Bunun çok sebepleri var tabi daha önce şu konuda anlatmaya çalışmıştım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154095590
-
Merhaba , maalesef bir fikrim yok hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Temmuz 2024; 22:37:54 > -
Hocamlar merhaba Altyapımı dün sorguladığımda adresinizde fiber var yazdı, bugün Türk Telekomu aradım sistemde gözükmüyor dediler daha önce yaşayan varmı? ne yapmalıyım?
-
Henüz tanımlamalar bitmemiş olabilir.
Göknet'te şöyle görünmesi lazım;
Gigaspeed'de bu şekilde;
Altyapı Sorgulama | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
-
Anladım yani işlemler başlatılmış yani dimi? Çok bekleyeceğimi düşünmüyorum
-
Gigaspeed sorgulamasında ne diyor hocam?
-
-
Fiber ve 100 Mbps olarak görüntülenmesi ilginç olmuş. Şu anda hangi sağlayıcıyı kullanıyordunuz?
-
şuan hiç altyapım yok airfiber kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru, hatırladım. Online işlemlerden paket geçişi olarak kontrol edin diyecektim. Bir kaç gün daha bekleyip ara sıra sorgulama yapın bakalım. Bazen aktivasyon süreci uzayabiliyor.
-
Şuan aktif olmamış mı? sanırım aktiflestirme işlemleri başlamış ama tam hazır değil gibi
Tanımlamalar bitmemiş gibi görünüyor.
-
@ru.celebi Hocam sonunda oldu yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
Hadi hayırlı olsun :)
-
Teşekkürler yarına randevu verdiler kurulum olunca haber ederim iyi günler
-
Size de iyi günler. Konu başlığınızın cevabı da bu durumda 3 hafta oldu :)
-
Şu forumda Fiber gelmeyen bir ben kaldım herhalde 😅
Forumda kısa bir süredir aktifim ancak her gün birilerinin bana kablo geldi, fiber geldi gibi mesajlarını görüyorum. Ama sizi göremeyeceğim sanırım
-
Kuruluma geldiler Huawei Router ve TP-LİNK Modem Kurdular Hızı 200 Almıştım fakat şuan 100 olarak gözüküyor 1-2 Haftaya 200 MBPS ye çıkacakmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X