Şimdi Ara

Teamviewer 5DK Sınırı? Sizde de var mı? (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
20.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teamviewer 5dk sonra bilgisayardan atıyor acaba sizlerde de öyle mi arkadaşlar? Bir ara yine yapmışlardı 5dk sınırı ama sonra kaldırmışlardı acaba tekrar mı yaptılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 23 Mayıs 2010; 12:57:33 >

• ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

?
    gerek yok team viewer gibi 3. parti yazılımları kullanama. windows un için mikisoftun zaten bu amaç için bir yazılımı var hatta daha da güzel ve kullanışlı.
    başlat-donatılar-uzaktan masaüstü yönetimi ya da remote desktop gibi birşey olması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

gerek yok team viewer gibi 3. parti yazılımları kullanama. windows un için mikisoftun zaten bu amaç için bir yazılımı var hatta daha da güzel ve kullanışlı.
    başlat-donatılar-uzaktan masaüstü yönetimi ya da remote desktop gibi birşey olması gerek

Bunu herkes anlamaz. Bunu bende biliyorum fakat bilgisayar bilmeyen birisi için zor bir iş bu. Ben sadece şu 5 Dakika olayını öğrenmek istiyorum sağol yinede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

Bunu herkes anlamaz. Bunu bende biliyorum fakat bilgisayar bilmeyen birisi için zor bir iş bu. Ben sadece şu 5 Dakika olayını öğrenmek istiyorum sağol yinede

Alıntıları Göster
    ?

• quote:

?

Alıntıları Göster
    Ben 2-3 ay önce kullandım en son. Atma yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Cevabınız için teşekkür ederim 2-3 ay öncesine kadar evet yoktu ama yine şu son zamanlarda atma olayı başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Cevabınız için teşekkür ederim 2-3 ay öncesine kadar evet yoktu ama yine şu son zamanlarda atma olayı başladı

Alıntıları Göster
    2-3 akşam önce kullandım atmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SchwadorFF

Alıntıları Göster
    ayarlara göz atın olmazsa ilaç vardır mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

İlacı kesinlikle yok + ayarlarında herhangi bir şey yok. Bu zamana kadar sorun yoktu sanırım güncelleme yaptıktan sonra oldu. Kaldırıp diğer sürümlerini kurdum yine olmadı başka bir arkadaş bana bağlandı onuda 5dk sonra attı atmasa tamam bende sorun var diyebilirdim.

quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

5 Dakika dan fazla kullandınız mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

İlacı kesinlikle yok + ayarlarında herhangi bir şey yok. Bu zamana kadar sorun yoktu sanırım güncelleme yaptıktan sonra oldu. Kaldırıp diğer sürümlerini kurdum yine olmadı başka bir arkadaş bana bağlandı onuda 5dk sonra attı atmasa tamam bende sorun var diyebilirdim.

quote:

5 Dakika dan fazla kullandınız mı?

Alıntıları Göster
    Şuanda da bağlanıp bir arkadaşa NFS Shift'i kurdum ve yine bağlantı kopmadı.. Tam olarak 15dk

2-3 gün öncede 2-3 oyun kurmuştum (ortalama yarım saat kadar sürdü ve yine kopmamıştı)

• quote:

Orijinalden alıntı: SchwadorFF

Şuanda da bağlanıp bir arkadaşa NFS Shift'i kurdum ve yine bağlantı kopmadı.. Tam olarak 15dk

2-3 gün öncede 2-3 oyun kurmuştum (ortalama yarım saat kadar sürdü ve yine kopmamıştı)

Alıntıları Göster
    al hadi sana bi iyilik yapem bunu kur. fakat kurarken kişisel kullanımı seçicen

http://hotfile.com/dl/44046947/b748c3a/TeamViewer_Setup.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

Alıntıları Göster
    Web Login'den girip kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Web Login'den girip kullan.

Alıntıları Göster
    Böyle bir sorun vermemesi gerekiyor. Ben hiç böyle hata almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Alıntıları Göster
    AGA KURARKEN PERSONAL USER SEÇTİN Mİ DİĞERLERİ LİMİTLİ
  • quote:

Verdiğinizi deneyeceğim birazdan sonuçları yazarım. Eski sürümleri de kurup denedim ama yine bir şey değişmemişti tiraci olmayan ücretsiz sürüm yazıyor yukarıda ama bağlandığım zaman atıyor bakalım bunda ne olacak.

quote:

Bende güncellemeden sonra böyle oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: ufukka

Limitli olanları seçmedim ücretsiz olanı seçtim. Dediğim gibi Daha öncede kullandım bu programı ama güncellemeden sonra böyle yapmaya başladı..

quote:

Sanırım güncellemeden sonra limit olayı oldu bende. Neyse @Death Time arkadaşımızın verdiği linktekini indirip deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

• quote:

quote:

Verdiğinizi deneyeceğim birazdan sonuçları yazarım. Eski sürümleri de kurup denedim ama yine bir şey değişmemişti tiraci olmayan ücretsiz sürüm yazıyor yukarıda ama bağlandığım zaman atıyor bakalım bunda ne olacak.

quote:

Bende güncellemeden sonra böyle oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: ufukka

Limitli olanları seçmedim ücretsiz olanı seçtim. Dediğim gibi Daha öncede kullandım bu programı ama güncellemeden sonra böyle yapmaya başladı..

quote:

Sanırım güncellemeden sonra limit olayı oldu bende. Neyse @Death Time arkadaşımızın verdiği linktekini indirip deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

Alıntıları Göster
    Denemedim ama, kurarken ücretsiz kullanımı seçtiğinden eminmisin? (Ticari amaç için değil) yazıyormu programın sağ üstünde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Denemedim ama, kurarken ücretsiz kullanımı seçtiğinden eminmisin? (Ticari amaç için değil) yazıyormu programın sağ üstünde?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Alıntıları Göster
    @Power*
    böyle bi sorun yok bende son kullandığımda yoktu yani 2 hafta öncesine kadar.
    Resimdeki gibi ise sorun olmamalı.

• Bende 4-5 sürümlerinde cracklari var fakat , full gözüküyor ama bu gün sorun verdi . Süreniz bitmiştir diye , başka bilg.de ama halen kullanılıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.