kullan arkadaşım hem daha hızlı hem daha kullanıcı dostu hemde ücretsiz ...
Teamviewer ın kaprislerini çekmeye hiç gerek yok değmez
quote:
Orijinalden alıntı: REDKAYA
@Power* böyle bi sorun yok bende son kullandığımda yoktu yani 2 hafta öncesine kadar. Resimdeki gibi ise sorun olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhunturk
ShowMyPc
kullan arkadaşım hem daha hızlı hem daha kullanıcı dostu hemde ücretsiz ...
Teamviewer ın kaprislerini çekmeye hiç gerek yok değmez
Denedim onuda fakat hiç biri Teamviewer ın yerini tutamıyor. ShowMyPc kullanımı kolay görünsede biraz karışık.
Yeni sürüm çıkmış güncelledim şimdi. Birazdan deneyeceğim bakalım ne olacak. Death Time arkadaşın verdiğinide deneyeceğim fakat önce bunu denedikten sonra deneyeceğim. Şuan için deneyemiyorum ufak bir görüşme yapıyorum.
daha dün takıldım yarım saat falan herhangi bi sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
al hadi sana bi iyilik yapem bunu kur. fakat kurarken kişisel kullanımı seçicen
Denedim değişen bir şey yok. Ücretsiz olarka görünüyor ama bağlanmaya kalktığım zaman Ticari alanda kullanılmaya çalıştığı tespit ediliyormuş ve 5 dakika içinde oturumum sonlandırılacakmış atmasının nedenide bu. Hangi yazılımı yüklersem yükleyeyim ticari olmayan bağlantı tespit ediliyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim
ID en banlanmış tek çaren format Id değiştirmen şart.
bende kullanıyorum bir sıkıntı yok
Kurulumda seçtiğin seçeneklerle ilgili sanırım ben işim gereği sürekli kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: raver
evet sorunun bu
Ful sürümünü tekrar kur veya portable dene.Bizde öyle bi sorun yok.
daha dün kullandım ve takribi kesintisiz 2 saat baglı kaldım evdeki bilgisayarıma.
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
quote:
Orijinalden alıntı: raver
evet sorunun bu
Evet sanırım böyle bir şey oldu bakalım ıd değiştirebilecek miyim. Mac değiştirirsem belki ıd de değişir
quote:
Orijinalden alıntı: BoRDoX
Ful sürümünü tekrar kur veya portable dene.Bizde öyle bi sorun yok.
Denedim hepsini bir şey değişmedi
portable tw3 free dir ticari değil karşındakidede bundan olsun sorunsuz
Teşekkürler deneyeceğim bunuda fakat bu sürümleri de denemiştim yine değişen bir şey olmamıştı ama bir de bunu deneyeceğim sonucu yazacağım buraya teşekkürler
ayarlardan deneme sürümünü etkinleştir gibi birşey olması lazım. ozaman sorn düzeliyor
quote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
portable tw3 free dir ticari değil karşındakidede bundan olsun sorunsuz
Teşekkür ederim nihat verdiğin sürüm ile sorun düzeldi sanırım. 5 dk geçti hala atmadı Teşekkür Ederim
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
ayarlardan deneme sürümünü etkinleştir gibi birşey olması lazım. ozaman sorn düzeliyor
Öyle bir seçenek yoktu sorun düzeldi sanırım teşekkürler
bende de bu şekilde çıkıyor? :=S
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
bende de bu şekilde çıkıyor? :=S
Yanlış kurulum yapmışsın ticarı kurulum yapmışsın sen Programı kaldırıp tekrar yükle non commerical gibi bir seçenek olacak yüklerken onu seç
otheri seçmiştim ben, aslında crack var içinde , bi çalışıyor bi çalışmıyor. 5 kullanıyorum şuanda ama ticari ve kişisel kullanım arasındaki fark ney? ticaride dosya aktarımını biraz daha mı hızlı falan yapıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
otheri seçmiştim ben, aslında crack var içinde , bi çalışıyor bi çalışmıyor. 5 kullanıyorum şuanda ama ticari ve kişisel kullanım arasındaki fark ney? ticaride dosya aktarımını biraz daha mı hızlı falan yapıyor?
Ticaride ki farklı bilmiyorum ve ayrıca bunun cracki de yok var diyenlerede inanma crack yaptığını sanarsanda kendin de inanma Sitesinde aradaki farklı görebilirsiniz