Şimdi Ara

Teamviewer 5DK Sınırı? Sizde de var mı? (Çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
20.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknoloji budur yaa, is yerideki bilg.'i, İpod tan yönetiyorum . Hakikatten helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Teknoloji budur yaa, is yerideki bilg.'i, İpod tan yönetiyorum . Hakikatten helal olsun.

Ipod için de çıkarttılar gerçekten akıllıca bir düşünce
  • Bende son güncellemeden sonra bu uyarıyı almaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Bende son güncellemeden sonra bu uyarıyı almaya başladım.

12. Sürümle beraber ve konuyu açtığım zamandan bu zamana geçen süre zarfında bu konunun üzerine çok düştüler. Aynı yere veya farklı bir noktaya çok sık bağlantılar gerçekleştirdiğinde, ve özellikle Ticari kullanım için ticari yerlere iş yerlerine vb gibi bağlantılar sağladığında bu anlaşılıyor. Haliyle mevcut ID ni sınırlayıp 5dk ya çekiyorlar.

Fabrika da Teamviewer satın aldığımız için konuyla ilgili çözüme çok fazla yoğunlaşmadım. Ama netten kırık versiyonları bulunmakta. Bir ara denediğimde sonuç almıştım.

Ayrıca 11 ile 12 arasında lisans farkı var. 11 lisansı satın almış iseniz 12. sürümü kullanamıyorsunuz onun içinde ekstra yükseltmeniz gerekiyor. Bazı sorunları kaynağı da bu. Lisansınız olmasa bile 12. sürüme yükselttiyseniz bu sorunu yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Mart 2017; 9:49:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Bende son güncellemeden sonra bu uyarıyı almaya başladım.

12. Sürümle beraber ve konuyu açtığım zamandan bu zamana geçen süre zarfında bu konunun üzerine çok düştüler. Aynı yere veya farklı bir noktaya çok sık bağlantılar gerçekleştirdiğinde, ve özellikle Ticari kullanım için ticari yerlere iş yerlerine vb gibi bağlantılar sağladığında bu anlaşılıyor. Haliyle mevcut ID ni sınırlayıp 5dk ya çekiyorlar.

Fabrika da Teamviewer satın aldığımız için konuyla ilgili çözüme çok fazla yoğunlaşmadım. Ama netten kırık versiyonları bulunmakta. Bir ara denediğimde sonuç almıştım.

Ayrıca 11 ile 12 arasında lisans farkı var. 11 lisansı satın almış iseniz 12. sürümü kullanamıyorsunuz onun içinde ekstra yükseltmeniz gerekiyor. Bazı sorunları kaynağı da bu. Lisansınız olmasa bile 12. sürüme yükselttiyseniz bu sorunu yapmıştır.

Teşekkürler aslında 2 hafta bir en fazla 10 dk kullanıyorum ama dediğiniz gibi otomatik gunceleldi ondan sonra bu hatayı aldım.

Mesajınız için çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.