Şimdi Ara

Hız var Fakat Siteler ya Açılmıyor ya da Site İçinde ki Resimler Yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Gün önce 100mbps 250gb AKK li paketten 25 mbps AKK siz pakete geçiş yaptım. Fakat 2 gündür bir sorunum var hala da devam ediyor superonline da hiç bir şekilde yardımcı olmuyor, eğer speedtest e girebilirsem bir şekilde download hızım 24-25 arası fakat herhangi bir siteye giremiyorum (Gazeteler, Forumlar vs..) eğer bir şekilde bekleyip girersem de site içindeki resimler yüklenmiyor fakat bu problem modemi kapatıp açınca çok kısa bir süreliğine düzeliyor. Benim dışımda bağlı biri yok hem kablolu da hem kablosuzda farklı bilgisayarlar ve telefonlar üzerinde denedim aynı problem. Bizzat kendi vpn sunucum ile bağlanmaya çalışıyorum yine aynı problem, dns değiştirdim yine aynı problem... Sadece bu konuyu açabilmek için bile siteye girerken 5-10 dakika arası bekledim. Ne yapmalıyım artık gerçekten canımı sıkmaya başladı bu olay interneti kullanamıyorum.

• link ver bakalım... en güçlü ihtimal winzortuna böcek bulaştı...
  • Hocam konunuzdan alakasız ama 1 mayıstan itibaren 100mbit paketler zaten 24megabite düşecek yani şuan 25mbit akk siz 99₺ almak yerine

5i1 yerde 99₺ ye bunları sunuyor hem 24mbit düşseniz bile her gece 2 ve 8 arası 100mbit kullanabileceksiniz bence geçebiliyosanız bu tarz bir paket öneririm.
    -100Mbit 75gb Akk
    -Turbo 4Gb 500dk 1000sms
    -Turkcell Tv+ Aile Paketi
    -50Gb lifebox hesabı
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Neyin linkini veriyim hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Hocam internetin yanında apple tv de verildi hem ihtiyacım vardı iyi oldu. Bana kota olmasin gerisi farketmiyor

• Lydonuis L kullanıcısına yanıt
    açılmayan site, eksik açılan site...
    Hocam donanımhaber açılmıyor, hürriyet açılmıyor, yine aynı şekilde facebook, mail.google a giremiyorum. Yani belli bir site değil ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bölgesel sorun olabilir... youtubeta Mbps üstü hız gözükürken bile donma olan videolar var... telefonla kesintisiz izleniyor hemde aynı wifi ağından aynı SOLNet fiberden... garip durum... dns dene istersen modeme gir... 198.153.192.1,198.153.194.1
    Bu superonline modemi yeni degistirdi Hg255s modem içinden dns giremiyorum, pc den girince ise bir değişiklik olmuyor. Kendi modemime gecmek istiyorum ama pppoe yi bir türlü alamadım.

• O sıkıntı bende de var. Sosyal medyada yavaşlık var. Dün vpn ile bağlanınca sıkıntı bitti.

Hökümetle alakalı bir durum
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Vpn de kurtarmadi beni. Neyse parasi verip su modemi degistirmek istiyorum da maalesef..

o modemin konusunda dns girilişini yazmışlar o konuya bak...https://forum.donanimhaber.com/superonline-huawei-hg255s-5ghz-router-ana-konu--106322365-2
    DNS de girdim yine olmadı. Saha ekibi iki kere geldi birinde modemi resetlediler birinde problem yok diyip gittiler. Ne yapsam bilmiyorum.
    o modemin kronik sorunu... değişecek daha iyi seçennekte yok...
  • Arkadaşlar sorun çözüldü eğer benim gibi bu sorunu yaşayan varsa ki superonline a göre varmış çözümü anlatıyım.
    Öncelikle teknik destek ekibini evinize çağırın ki izmir superonline bu konuda çok iyi en geç 24 saat için de gelmiş oluyorlar. Gelen ekip modem reset vs. deniyor sonra gidiyor eğer işi bir kere de halletmek istiyorsanız sorunun ip den olduğunu onlara söyleyin. Çünkü onlar modemi yeni ip alsın diye resetliyor fakat yine aynı havuzdan alıyor dolayısıyla problem devam ediyor. Neyse artık adamlar da sorunun ne olduğunu anlayınca arayıp buraya başka bir havuzdan yeni ip istiyorlar. Onlar veriyor ve işlem başarıyla tamamlanıyor. Tabi ben yine böyle bir hata olmaması için gidip sabit ip aldım. Size de tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.