İnternet hızım, pingim çok iyi ancak youtube, vimeo dahil hangi siteye girersem gireyim videoları bazen 360p bile izlemekte zorlanıyorum, 720p içinse çoğunlukla biraz yüklenmesini bekleyip öyle izlemem gerekiyor. Twitter, facebook gibi sitelerde fotoğraflar yüklenirken uzun süre bekliyorum. Neden oluyor olabilir? Hiçbir şey çalışmıyor, dns değişik değil, speedtest'te tarıyorum değerler de sürekli iyi çıkıyor. Ttnet'i arıyorum bir çözüm bulamıyorlar. Ancak test yaparken de başıma geliyor, teste başla dedikten sonra testin başlaması için bir süre beklemem gerekiyor. Aynı şey download testi bitip de upload testine geçtiğimde de oluyor.
Değerlerin çok iyi. Sorun internetinde değil.
- Karşı taraftaki serverlar yavaş olabilir. - Tarayıcında problem olabilir. Başka tarayıcı kullan. - İşletim sisteminde sorun olabilir. format at. - Flash player ve shockwave gibi programlarını güncelle.
Alttaki dns'yle bir kez daha deneyin hocam 209.244.0.3 - 209.244.0.4
cevaplar için teşekkürler, dns'i deneyeceğim. daha geçen hafta format attımi pc'den kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum. ps3'te de bazen psn'e bağlanma sorunu yaşıyorum. tarayıcı olarak da şu anda sadece chrome ve ie var, ikisinde de aynı sorun mevcut. sanki eski günlere dönmüş de 56k modem kullanıyormuş gibi üstten aşağıya doğru yavaş bir şekilde yükleniyor fotoğraflar. galaxy s3 cep telefonumda da twitter'dayken önceleri fotoğrfa tıklayınca neredeyse hemen açılan görseller yine geç açılıyormuş gibime geliyor. eve teknisyen çağırmayı düşünüyorum.
grzinti de kapalı görünüyor ben yine de internete kusur buluyorum. hız testini açınca bir süre hiçbir şey yapmadan bekleyip öyle sonuç alıyor, bundan şüpheleniyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: Gravaze
grzinti de kapalı görünüyor ben yine de internete kusur buluyorum. hız testini açınca bir süre hiçbir şey yapmadan bekleyip öyle sonuç alıyor, bundan şüpheleniyorum .
hız testlerinde öyle bekleme normaldir. O esnada test işlemi için kullanılacak uygun server'ı tespit eder.