Şimdi Ara

İnternet hızım iyi ama youtube yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. vodafone müşterisiyim.. telefonum samsung note 9.. bulunduğum yerde internet hızım iyi. Teste aşağıdan bakabilirsiniz.. ama youtubeda hd ve üzeri videoları takılmadan izleyemiyorum.. 5-10 saniyede bir takılıyor bi o kadar bekledikten sonra aynı döngü devam ediyor.. başka konumlarda aynı sorun oluyor. Onun dışında internet hızım çok iyi.. sizce bu normal mi?
    İnternet hızım iyi ama youtube yavaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Yavaşladı mı? İşte Bilmeniz Gerekenler

İnternet bağlantınız hızlı olduğu halde YouTube'un yavaş çalıştığını fark ediyorsanız, endişelenmenize gerek yok. Bu yaygın bir sorundur ve birkaç olası nedeni olabilir.

YouTube'un Kendi Sorunları:

• YouTube'un sunucuları yoğun kullanım nedeniyle yavaşlamış olabilir.
    • Bölgenizdeki YouTube hizmetinde teknik sorunlar yaşanıyor olabilir.

Tarayıcı Sorunları:

• Tarayıcınızın önbelleği veya çerezleri doluysa, bu YouTube'un yavaşlamasına neden olabilir.
    • Tarayıcınız güncel değilse, uyumsuzluk sorunlarına yol açabilir.

Bilgisayar Sorunları:

• Bilgisayarınızın işlemcisi veya RAM'i yetersizse, videoları sorunsuz bir şekilde yükleyemeyebilir.
    • Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar, bilgisayarınızın performansını yavaşlatabilir ve YouTube'un düzgün çalışmasını engelleyebilir.

Ağ Sorunları:

• İnternet bağlantınız, YouTube'un yüksek bant genişliği gereksinimlerini karşılayamıyor olabilir.
    • Wi-Fi sinyaliniz zayıf veya kararsız olabilir.

• YouTube'un durumunu kontrol edin.
    • Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin.
    • Tarayıcınızı güncelleyin.
    • Bilgisayarınıza virüs taraması yapın.
    • İnternet bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse yükseltin.
    • Wi-Fi sinyalinizi güçlendirmek için bir menzil genişletici veya ağ güçlendirici kullanın.

Sorun devam ediyorsa, YouTube Destek ile iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de vardı. Speedtest hızım çok yüksek ancak mobil sayfaları bile açamıyordum. Hatta videosunu bile çekip paylaştım youtube’da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de vardı. Upload hızım çok düşüktü ama 0.2 hatta 0’dı. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum. Kablonun ucunda kopukluk varmış hallettiler sorun kalmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de bu sorun var. Youtube'da takılacağım zaman mecburen VPN kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Vpn ile iyiyse buda demektir ki vodafone kasıtlı olarak youtube erişim hızlarını düşürüyor. Turk telekomun evde yaptığı hatta bi aralar sık sık youtube ve twitct hızını kıstığı poltikalar gibi.
  • Hocam sen dedikten sonra denedim.. speedtest'in 2gb lik vpn denemesi vardı onu kullandım.. dediğin gibi hızlandı... 4k 60fps hdr video aktı gitti... sonra tarayıcılarda deneyeyim dedim.. opera, firefox ve samsung internet tarayıcılarında aynı yavaşlık.. chrome kullanınca hızlı... cidden ben hiç birşey anlamadım

• İnternet serves sağlayıcı youtube a sınırlandırma getirmiş olabilir. Eğer pass gibi ücretsiz izleme servisi kullanmıyorsanız hızlı çalışan bir vpn kullanarak youtube videolarını yüksek kalitede izliyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün vodafone'u aradım. Durumu belirttim. Konuştuğum kadın beni tam anlamadı ama şikayet kaydını oluşturdum. Vpn falan filan uğraşamam ben. Gelişme olursa buraya yazarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.