ÖNCELİKLE HERKESE İYİ AKŞAMLAR ARKADALAR BENİM Bİ AĞ SORUNU8M VAR TTNET BİZİM İNTERNET HIZI 1MB KEN 3 MB E ÇIKARDIPĞINDAN BERİDİR İTERNET ÇOK ÇOK ÇOK YAVAŞLADI NE Bİ VİDEO İZLEYEBİLİYORUM NE DE Bİ ŞARKI DİNLEYE BİLİYORUM EYER BU SORUNU ÇÖZCEK BİR YÖNTEM VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN ARKADAŞLAR MANTIKEN 1MB DEN 3MB E ÇIKTI HIZ ORANININ ARTMASI GEREK MİYOR MU ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
hız testi sonucu ve hat değerleri nelerdir? kolay gelsin,
hakan çok saol kardeşim müşteri hizmetlerini aradım internet 8mb iken 3,2 mbte düşmüş 50gb tı geçtiğim için video bile açamıyorum acaba aynı paket aynı liraya yani 69 tlye 20mb internett 50gb internet yine 3 mb te mi düşer ? hakan saolasın kardeş :)))
adil kullanım kotası var. eğer hızım hiç düşmesin dersen ücret artacak. ttnet in sayfasından görebilirsin, kolay gelsin,,
eyw kardeşim :)
Ya bırakın arkadaşlar ülkemizin interneti gerçekten yok denecek kadar az TÜRK TELEKOM 25 MBPS internete geçtim 1 hafta kullandım 13 gb oyun indirdim hemen 5mbps yaptılar bu kadar olmaz yav 75 gb kota var limitsiz kota tabiki arkadaşlar şuanda internete zor bağlanıyorum resmen 300 mbps modem var halime bakın birde çıkmaya çalışırsan 200 lira istiyorlar
noise margin upstream: 17 db output power downstream: 0 db attenuation upstream: 6 db
noise margin downstream: 17 db output power upstream: 11 db attenuation downstream: 0 db
arkadaşlar ttnet ultranet limitsiz 16mbps kullanıyorum.ilk zamanlar çok hızlıydı videoları 1080 p izlerken şimdi 360 p de bile donuyor bu hat degerleri normalmi ttnet hız testinde indirme hızı 14.02 yükleme 0.67 ttneti aradım internetinizde problem yok diyor.bide bu benim telefon kablosu koptu kopan telleri kendim bagladım çok etkisi olurmu yavaşlamada bilgilendirirseniz sevinirim.
Eğer telefon kablolarını iyi bağladıysan sorun olmaz birbirine veya başka metal yüzeye değerse problem çıkarır. ccleaner gibi bi program ile geçmişi temizle tamamen tekrar dene. 14 mb hızda gayet iyi kopmalar oluyorsa ttneti ara arıza kaydı oluştursunlar telekom görevlileri gelir hattınızı kontrol ederler. belki dışardan bi yerden problem vardır.
Eğer telefon kablolarını iyi bağladıysan sorun olmaz birbirine veya başka metal yüzeye değerse problem çıkarır. ccleaner gibi bi program ile geçmişi temizle tamamen tekrar dene. 14 mb hızda gayet iyi kopmalar oluyorsa ttneti ara arıza kaydı oluştursunlar telekom görevlileri gelir hattınızı kontrol ederler. belki dışardan bi yerden problem vardır.
teşekkürler bilgisayardan kaynaklandıgını düşünmüyorum telefondan girdiğimdede yavaş.telefon kablosu kaloriferin borusuna değiyo sıcaktan bir problem olmuş olabilirmi. bide bu hat değerleri normalmi.
yok kolay kolay sıcaklık farketmez . açık uçları değiyorsa belki dışardan zararı olmaz Hat değerleri normalhttp://www.speedtest.net/ bu siteden ölçüm yaptınmı hiç ping nedir acaba ? ping düşükse dns ayarlarını kontrol et telekomun dnsi değil google kullan ya da başka dns
quote:
Orijinalden alıntı: osangu
yok kolay kolay sıcaklık farketmez . açık uçları değiyorsa belki dışardan zararı olmaz Hat değerleri normalhttp://www.speedtest.net/ bu siteden ölçüm yaptınmı hiç ping nedir acaba ? ping düşükse dns ayarlarını kontrol et telekomun dnsi değil google kullan ya da başka dns
speestest de 2 kere ölçtüm sonuçları ilkinde, ping: 18 ms download speed: 16.10 mbps upload speed: 0.67 mbps ikincisinde,ping: 14ms download speed:14,62 upload speed:0.67 mbps
herşey normal gözüküyor ping gayet güzel modemin dns ayarlarını değiştirmeyi dene 8.8.8.8 yap 8.8.4.4 yap kapat aç modemi
quote:
Orijinalden alıntı: osangu
herşey normal gözüküyor ping gayet güzel modemin dns ayarlarını değiştirmeyi dene 8.8.8.8 yap 8.8.4.4 yap kapat aç modemi
Saol yaptım biraz bunu deneyim gelişmeleri yazarım
Sorunu çözdüm yaklaşık 1.5 senedir modemin fişine hiç dokunmamıştım bugün telefonun fişini çekerken yanlışıkla modeminkini çektim taktım modem açıldı internet eski hızına döndü şimdi 2 tane 1080 p video izleyebiliyorum donmadan :d sorunun fişte olacağı aklıma gelmezde tekrardan ilgilendiğin için saol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme