Bildirim
WiFi Genişletici Aldım Ama İnternet Çok Yavaş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tekrarlayıcı aldıysanız hızda azalma illa olacaktır sizin hız 8 mbps ve tekrarlayıcı modemden uzak bir mesafede ise o hız 2 mbps e düşer mesela. Daha yakınına konumlandırın tekrarlayıcıyı yada kablolu bağlayın tekrarlayıcı cihazı modeme o zaman 0 kayıp ile hızı her yere verebilirsiniz. -
Bağlantı en yüksek adsl mi vardı acaba ? vdsl bağlantı destekliyorsa ona geçmeniz lazım ama @melihalbayrak dediklerini dikkate alman gerekiyor. -
Vdsl desteklediğini sanmıyorum, öyle olsa söylerlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
Bağlantı en yüksek adsl mi vardı acaba ? vdsl bağlantı destekliyorsa ona geçmeniz lazım ama @melihalbayrak dediklerini dikkate alman gerekiyor.
En hızlı bağlantı şansınız 8Mbps dediler -
Maalesef sinyal genişleticiyi modemin yanındaki prize taktım.
Ama hem sinyal çekiş göstergesi düştü hem 720p film
İzleyemiyorum.
Kabloyla modeme bağlanma özelliği de yok, başka bir alternatif var mı ?
Farklı bir alet VS. -
menzil genişletici modemden sinyal alıp tekrar yayınlar. aleti modemin dibine koyarsan bi anlamı kalmaz. modem ile çekmeyen yerin arasında orta noktaya koyman lazım. -
Tam da öyle yaptım ve işe yaradı.quote:
Orijinalden alıntı: emre1393
menzil genişletici modemden sinyal alıp tekrar yayınlar. aleti modemin dibine koyarsan bi anlamı kalmaz. modem ile çekmeyen yerin arasında orta noktaya koyman lazım.
Teşekkürler -
bence repeater olarak kullanmak yerine client router olarak kullan hem hız iyi olur hemde ping düşük olur... -
Yani ? Anlayamadımquote:
Orijinalden alıntı: detanaoq
bence repeater olarak kullanmak yerine client router olarak kullan hem hız iyi olur hemde ping düşük olur...
Ne yapmam lazım ? -
repeater olarak değil client router olarak kullan daha iyi performans alırsın... bence iss repeater ile paylaşımı engelletecek şekilde yazılıma müdahalede bulunmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 17 Haziran 2019; 2:16:45 > -
powerline alın en doğrusu bu oalcaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X