Şimdi Ara

WiFi Genişletici Aldım Ama İnternet Çok Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Adsl İnternet bağlattım, 8Mbps, modem salonda. Ev 100 m2.
    Evin en uç odasında Wifi çok az çekiyor diye Tenda marka genişletici aldım.
    Fakat WiFi full çekiyor görünmesine rağmen İnternet çok yavaş

• Tekrarlayıcı aldıysanız hızda azalma illa olacaktır sizin hız 8 mbps ve tekrarlayıcı modemden uzak bir mesafede ise o hız 2 mbps e düşer mesela. Daha yakınına konumlandırın tekrarlayıcıyı yada kablolu bağlayın tekrarlayıcı cihazı modeme o zaman 0 kayıp ile hızı her yere verebilirsiniz.
  • Bağlantı en yüksek adsl mi vardı acaba ? vdsl bağlantı destekliyorsa ona geçmeniz lazım ama @melihalbayrak dediklerini dikkate alman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Bağlantı en yüksek adsl mi vardı acaba ? vdsl bağlantı destekliyorsa ona geçmeniz lazım ama @melihalbayrak dediklerini dikkate alman gerekiyor.
    Vdsl desteklediğini sanmıyorum, öyle olsa söylerlerdi.
    En hızlı bağlantı şansınız 8Mbps dediler
  • Maalesef sinyal genişleticiyi modemin yanındaki prize taktım.
    Ama hem sinyal çekiş göstergesi düştü hem 720p film
    İzleyemiyorum.
    Kabloyla modeme bağlanma özelliği de yok, başka bir alternatif var mı ?
    Farklı bir alet VS.
  • menzil genişletici modemden sinyal alıp tekrar yayınlar. aleti modemin dibine koyarsan bi anlamı kalmaz. modem ile çekmeyen yerin arasında orta noktaya koyman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

menzil genişletici modemden sinyal alıp tekrar yayınlar. aleti modemin dibine koyarsan bi anlamı kalmaz. modem ile çekmeyen yerin arasında orta noktaya koyman lazım.
    Tam da öyle yaptım ve işe yaradı.
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence repeater olarak kullanmak yerine client router olarak kullan hem hız iyi olur hemde ping düşük olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

bence repeater olarak kullanmak yerine client router olarak kullan hem hız iyi olur hemde ping düşük olur...
    Yani ? Anlayamadım
    Ne yapmam lazım ?
  • karahisarlı K kullanıcısına yanıt
    repeater olarak değil client router olarak kullan daha iyi performans alırsın... bence iss repeater ile paylaşımı engelletecek şekilde yazılıma müdahalede bulunmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 17 Haziran 2019; 2:16:45 >
  • powerline alın en doğrusu bu oalcaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.