Şimdi Ara

paylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafon dan turkcell e geçtim. telefondaki gsm internet hızım gayet iyi. bunu paylaşınca bilgisayar bağlanmıyor.

telefondan interneti paylaşıyorum. evdeki diğer mobil cihazlar bağlanıyor ama bilgisayar bağlanmıyor. bağlansa bile hız çok düşük. bu sorunu nasıl çözerim.

buradaki sorunun aynısı. https://forum.donanimhaber.com/paylasilan-internet-hizi-neden-dusuktur--141266069#141266069

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 3 Şubat 2020; 9:28:58 >

• telefondaki internet hızı

paylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyorpaylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyorpaylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyor

bilgisayardaki internet hızı

paylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyorpaylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyor

• önce dakikalarca bağlanmıyor sonra ünlem işareti
    paylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyorpaylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyor

sorun wifi adaptörde diyeceğim fakat modem deki internet direkt wifi olarak bağlanıyor. telefondaki paylaşılan gsm internet bağlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 3 Şubat 2020; 11:18:25 >

• wa$abi kullanıcısına yanıt
    Telefonu hotspot noktası olarak değil de USB bağlantı üzerinden bağlamayı deneyebilir misiniz ?
  • USB üzerinden bağlanıldığın da genelde daha sağlıklı çalışıyor.
  • telefonu bilgisayara usb den bağladım. bu sefer ağ ve paylaşım merkezi sayfası çok geç açıldı. hemen paylaşılan internet wifi sini bulup bağlandım. bunda çok kısa sürede bağlandı. ve tanımlanamayan ağ ünlem işareti var. ancak internete bağlanıyor. ve diğerinden çok daha iyi oldu.

paylaşılan internet hızı çok düşük ve bağlanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.