Şimdi Ara

ZTE ZXHN H1601 TÜRK TELEKOM PREMİUM WİFİ 6 DESTEKLİ VDSL MODEM KULLAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zte zxhn h1601 türk telekom premium wifi 6 destekli vdsl modemi kullanan arkadaş varsa yorum yapabilirmi?

Güzel bir cihaz bir kaç gün test ettim.Saha dolabım lantiq benim hattımla uyum sağladı. Stabil.Dx3200 göre daha az ısınıyor.

Bilgi buldukça ekleyeceğim.

Zte zxhn h1601 Teknik Özellikler:

• Bağlantı Türü: VDSL2
    • Maksimum İndirme Hızı: 1.5 Gbps
    • Maksimum Yükleme Hızı: 300 Mbps
    • Wi-Fi: Wi-Fi 6 (802.11ax), 2.4 GHz ve 5 GHz bantlarında 4×4 MU-MIMO desteği
    • Güvenlik: WPA2-PSK, WPA3-PSK
    • Portlar: 1x Gigabit WAN, 4x Gigabit LAN, 1x Telefon (RJ-11), 1x USB 3.0
    • Ek Özellikler: Ebeveyn Kontrolü, Misafir Wi-Fi, WPS, IPv6 desteği
    • İşlemci: Broadcom BCM63158
    • Bellek: 256 MB DDR3
    • Depolama: 128 MB Flash
    • Güç Kaynağı: 12V/2A
    • Boyutlar: 218 x 168 x 40 mm
    • Ağırlık: 600 gr

ZTE ZXHN H1601 TÜRK TELEKOM  PREMİUM WİFİ 6 DESTEKLİ VDSL MODEM KULLAN VARMI?

ZTE ZXHN H1601 TÜRK TELEKOM  PREMİUM WİFİ 6 DESTEKLİ VDSL MODEM KULLAN VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Ağustos 2024; 11:34:6 >

• sorun neydi ben kullanıyorum

• Navidres kullanıcısına yanıt

Sorun yok.Almayı düşünüyorum.Isınıyormu?Wifi çekimi nasıl?Memnunmusunuz?Tavsiye edermisiniz? Kullanıcı yorumlarınızı paylaşırmısınız?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Bir seneye yakın kullanıyorum hız olarak süper wifi olarakta ps5 i kablosuz kullanıyorum herhangi bir gecikme ping vs durumla karşılaşmadım diğer odada ise tvden bağlanıyorum normalde maçları tv ile internetten izliyorum eskiden kabloyla bile donma yaşardım bu modemle tvyede kablosuz bağlanıyorum donma kasma vs olmuyor tavsiye edebilirim

• Navidres kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

hocam naptın aldın mı bu cihazdan elimde zyxel dx3200 var garanrtisi doldu onu satıp zte zxhn h1601 almayı düşünüyorum değer mi sence dx 3200 le değişmeye yoksa 3200 daha üstün bir cihaz mı ikisi de brodcam ama

• eren2516 E kullanıcısına yanıt

Hocam Zte zxhn h1601 broadcom mu, ben tam emin değilim.Nerde yazıyor?Paylaşırsanız sevinirim. dx3200 bende yedek ve demirbaş olarak duruyor.Şu sıralar havalar çok sicak olduğu için bir süredir telecom smart 3 vdsl modemi köprü moduna aldım.Deco M4 mesh cihazı ile kullanıyorum. Ben h1601 bir kaç kez aldım ve sattım.Merak ettiğim farklı cihazları alıp test ediyorum. Testlerim bir kaç günlük oluyor.Sotun yaşamadım.Dx3200 göre daha az ısınıyor.Güzel cihaza benziyor. Son sattığım arkadaşda dx3200 vardı.Wifide sorun yaşadığını söyledi.Zte zxhn h1601 daha iyi olduğunu söyledi.Bence dx3200 satmadan temiz 2.el h1601 beğenirseniz dx3200 satarsınız.

hocam yaptıgım araştırmalar sonucu Zte zxhn h1601 Teknik Özellikler:

• Bağlantı Türü: VDSL2
    • Maksimum İndirme Hızı: 1.5 Gbps
    • Maksimum Yükleme Hızı: 300 Mbps
    • Wi-Fi: Wi-Fi 6 (802.11ax), 2.4 GHz ve 5 GHz bantlarında 4×4 MU-MIMO desteği
    • Güvenlik: WPA2-PSK, WPA3-PSK
    • Portlar: 1x Gigabit WAN, 4x Gigabit LAN, 1x Telefon (RJ-11), 1x USB 3.0
    • Ek Özellikler: Ebeveyn Kontrolü, Misafir Wi-Fi, WPS, IPv6 desteği
    • İşlemci: Broadcom BCM63158
    • Bellek: 256 MB DDR3
    • Depolama: 128 MB Flash
    • Güç Kaynağı: 12V/2A
    • Boyutlar: 218 x 168 x 40 mm
    • Ağırlık: 600 gr

benim dxin wifi ile işim yok kapalı neden dersen 2 li mesh sistemi kullanıyorum modem benim için sonlandırıcı gibi birşey dx3200 ü değiştirmek istememdeki amaç hem garantisi bitti hemde bir tık sanki fazla ısınıyor bide her modemi deneyimlemek istiyorum

• Arkadaşlar zte h1601 fiber de nasıl kullanabilirim mümkün mü yeni fibere geçtik verdikleri modem hoşuma gitmiyor
  • Aynı modemden az önce aldım. Eski modemim 5G desteklemiyordu bunda 5G ışığı yanıyor ve bazen yanıp sönüyor. Nasıl 5G kullanabilirim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.