Şimdi Ara

VODAFONE *123# yapınca 'istek tamamlanamadı'??? nasıl öğrenecem kontör miktarı mı??? ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Operatör VODAFONE ,
    mevkim KONYA,

kalan kontör miktarını öğrenmek için *123# yapıp arama tuşuna basınca istek tamamlanamadı diyor.. Ben de mi sorun? sim kartta mı? operatörde mi?

• geçici sorun oluyor arada tekrar kontrol et düzelir şuan bende çalışıyor
  • 7501i ara (ücretsizdir) o sana söyler

arada diğer kontör sorgulamada sorun olabiliyor yoğunluktan dolayı
  • quote:

VODAFONE *123# yapınca "istek tamamlanamadı"??? nasıl öğrenecem kontör miktarı mı??? ....

4440542 den öğrenebilirsin.
  • Geçici Sistem Sorunu...

En Kısa Sürede Düzelecektir....
  • Telefonu kapatıp açtığında düzeliyorsa telefonla ilgili bir sorundur büyük ihtimal. Bende de oluyor Turkcell'de; ama operatörle alakası yoktur.
  • BAKIYE yaz 7501'e gönder

*146# yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 20 Ağustos 2009; 19:47:27 >
  • normal kontürümü 7501 den öğreniyorum. hediye kontürümü öğrenemiyorum *123# ve *123#17# işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

normal kontürümü 7501 den öğreniyorum. hediye kontürümü öğrenemiyorum *123# ve *123#17# işe yaramıyor.

*123#4#
    *123#6#
    *123#8#
  • Arkadaşlar bende bir ay kadar önce turkcell numaramı vodafone a taşıdım o günden sonra bu işlevi kullanamaz oldum *123# yazınca sonuç bilinmiyor diye bir uyarı geliyor. Bi sorun var ama çözemedim...
  • 14 yıl geçmiş aradan, halen aynı. Bir operatör düşünün, bunca uzun yıllar boyunca bir arpa boyu yol alamamış, üstüne çöküşe geçmiş. Kepazelik.

*123# şeklinde yapılan her 10 talebin istisnasız 7 veya 8'i, bazen tamamı böyle cevaplanıyor:

VODAFONE *123# yapınca 'istek tamamlanamadı'??? nasıl öğrenecem kontör miktarı mı??? ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ekim 2023; 1:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.