Bildirim
VODAFONE *123# yapınca 'istek tamamlanamadı'??? nasıl öğrenecem kontör miktarı mı??? ....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
geçici sorun oluyor arada tekrar kontrol et düzelir şuan bende çalışıyor -
7501i ara (ücretsizdir) o sana söyler
arada diğer kontör sorgulamada sorun olabiliyor yoğunluktan dolayı -
quote:
VODAFONE *123# yapınca "istek tamamlanamadı"??? nasıl öğrenecem kontör miktarı mı??? ....
4440542 den öğrenebilirsin. -
Geçici Sistem Sorunu...
En Kısa Sürede Düzelecektir.... -
Telefonu kapatıp açtığında düzeliyorsa telefonla ilgili bir sorundur büyük ihtimal. Bende de oluyor Turkcell'de; ama operatörle alakası yoktur. -
BAKIYE yaz 7501'e gönder
*146# yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 20 Ağustos 2009; 19:47:27 > -
normal kontürümü 7501 den öğreniyorum. hediye kontürümü öğrenemiyorum *123# ve *123#17# işe yaramıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelizard17
normal kontürümü 7501 den öğreniyorum. hediye kontürümü öğrenemiyorum *123# ve *123#17# işe yaramıyor.
*123#4#
*123#6#
*123#8# -
Arkadaşlar bende bir ay kadar önce turkcell numaramı vodafone a taşıdım o günden sonra bu işlevi kullanamaz oldum *123# yazınca sonuç bilinmiyor diye bir uyarı geliyor. Bi sorun var ama çözemedim... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X