Şimdi Ara

turkcell hat iptalini kaç günde yapıyor, geri dönüşte bulunuyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
28.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çarşamba günü 9 yıllık faturalı hattımın iptali için başvuruda bulundum ve aynı akşam hattım arama yapmaya kapatıldı ancak ben hala aranabiliyorum. bu hat kapama işini kaç günde gerçekleştiriyor bu turkcell ve kapatmadan önce bilgi veriyorlar mı? ayrıca aynı numarayı belli bir süre içinde tekrar açtırma şansım var mı?

teşekkürler

• turkcell extradan yazılı talebimi verdim. o zaman 2-3 gün daha bekleyelim bakalım arayacaklar mı? zaten sırf 6 mb gprs için 54 lira fatura gönderdikleri için kapatıyorum. bunu karşılayacak bir teklifte bulunurlarsa kapatmam.

bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

turkcell extradan yazılı talebimi verdim. o zaman 2-3 gün daha bekleyelim bakalım arayacaklar mı? zaten sırf 6 mb gprs için 54 lira fatura gönderdikleri için kapatıyorum. bunu karşılayacak bir teklifte bulunurlarsa kapatmam.

bilgi için teşekkür ederim.

önceki faturaların hatırı sayılı miktarda ise güzel tekliflerde bulunurlar.

hiç konuşma yapmadığım hazır kartım için iptal başvurusu yaptığımda 150 kontör teklif etmişlerdi. pazarlık etmeye çalıştığımda, kadın verebileceğim en yüksek miktar bu, zaten siz uzun zamandır hattınızı hiç kullanmamışsınız, sistem bundan fazlasını uygun görmüyor dedi. ben de kapat o zaman hattı dedim. ve kapatıldı.
  • 1999 yılından beri aktif olarak kullandığım tek hat bu. faturalar hatırı sayılır düzeyde denecek kadar yüksek değil genelde 20-30 ytl arası öderim

merak ettiğim konu hattını iptal etmek isteyenlerin hatlarını hemen aramaya kapatıyorlar mı? yoksa bende mi böyle oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 19 Eylül 2008; 12:16:17 >
  • evet arama yapmaya kapatılır.vodafone hattımdan biliyorum.ama abone merkezindeki adam, isterseniz müşteri hizmetleri size geri dönene kadar hattınız açık kalabilir demişti.bende kabul etmemiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 19 Eylül 2008; 13:57:17 >
  • 12 ay boyunca turkcell ve sabit hatlara doğru yapacağım aramalar için 50dakika bedava verdiler. çok üstelemedim zira hattı kapatmaya çok gönüllü değildim. gprs kullanımından attıkları kazığın geri dönüşü olmuş oldu.
  • 6 aydır kullanmadığım kampuscellı hazırkart hattım bugün kapatılmış tekrar açtırmak için ne yapmam lazım arkadaşlar ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemes1s

6 aydır kullanmadığım kampuscellı hazırkart hattım bugün kapatılmış tekrar açtırmak için ne yapmam lazım arkadaşlar ??

simkartı taktığında şebeke göstermiyorsa 1 bardak su içebiliyorsun galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: nemes1s

6 aydır kullanmadığım kampuscellı hazırkart hattım bugün kapatılmış tekrar açtırmak için ne yapmam lazım arkadaşlar ??

simkartı taktığında şebeke göstermiyorsa 1 bardak su içebiliyorsun galiba.

göstermiyor ee ne yapıcaz pekı netten kontor yuklesem smdı ??
  • Turkcell extra' ya uğra
  • 6 aydır kontör yüklemiyorsan hattına hattın kapanmıştır.
    yeni bir hat almaktan başka yapacak bişeyin yok.
  • dilekceyi verdikten sonra 7 guniçinde kapatıolar fakat mutlaka geri donus yaparlar kapatmaman için.kapatmaman için sana dakika veriyorlar genelde.bana 12 ay heryone 45 dk vermişlerdi.ben gprs ve mesaj istedim sistem vermiomus:P seni ararlarsa heryone 2 saatten az isteme:))) aradıklarında iyice kalayladım ama sinir ettiler beni.
  • Seni ararlar yarım saat dil dökerler,kontör teklif ederler.kabul edersen hattın kontörlü olur.ısrarcı olursan kapartılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.