Şimdi Ara

Wifi ya sadece bir kişi bağlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün modeme reset attım ve internete wifi üzerinden tek kişi bağlanmaya başladı. Daha önce böyle bişey yoktu. Herkes kullanabiliyordu. Servise sorduğumda modeme reset attık ayarlar sıfırlanmıştır. Bir bilgisayarcıya modemi götürün ayarını yapsınlar dedi. Küçük bir belde de oturduğumuz için bilgisayarcı için şehre gitmem gerek. Kendi başıma yapabileceğim birşey mi bilen yardımcı olursa sevinirim. İnternet sağlayıcım : wifiturk.net (çatıya küçük bir çanak taktılar ondan alıyor interneti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dhcp kapalı olabilir. Wifi kanal ayarlarında sorun olabilir. Veya ikinci pc ip almıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Dhcp kapalı olabilir. Wifi kanal ayarlarında sorun olabilir. Veya ikinci pc ip almıyor olabilir.

Dhcp yi servis kendisi kapatıyor. Kapalı olması gerek diyor. İp almama falan değil. Üyelikle internet sağladığımız için her giren üyeliğe giriş yapmak ve tek kişi kullanmak zorunda kalıyor. İnternette sıkıntı yok yani. Ama modem resetlenmeden önce üyeliğe bir kez girmek yeterli oluyor ve birden fazla kişi interneti kullanabiliyordu.

• Ben sizin sıkıntıyı anladım. Şimdi servis aldığınız yerden kullanıcı adı ve şifre almışssınızddır bu kullanıcı adı ve şifre acces pointin içine girilcek boyle olucak ve wifiye herkez baglanıcak önceden muhtemelen kullanıcı adı ve şifre sormuyordu ancak şimdi soruyordur dedıgım gibi bağlantıyı pppoe olarak kullanıcı adı ve şifre bolumune kaydedıp çıkın bizde boyle sistemle internet sağladık ve sıkıntı bu şekil çözülüyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Ben sizin sıkıntıyı anladım. Şimdi servis aldığınız yerden kullanıcı adı ve şifre almışssınızddır bu kullanıcı adı ve şifre acces pointin içine girilcek boyle olucak ve wifiye herkez baglanıcak önceden muhtemelen kullanıcı adı ve şifre sormuyordu ancak şimdi soruyordur dedıgım gibi bağlantıyı pppoe olarak kullanıcı adı ve şifre bolumune kaydedıp çıkın bizde boyle sistemle internet sağladık ve sıkıntı bu şekil çözülüyordu

dediğinizi yaptım ama düzelmedi
  • Mac filtrelemesi bolumune bakin modem arayuzunden

Belki sadece tek cihazin mac adresi izin verildigi icin oluyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.