< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netgsm -- 30 Mayıs 2024; 15:30:53 > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.
-
-
Fiyatlar yuksek -
Fiber modem ücreti aylık 60 tl. Onu da eklersek hiç uygun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 30 Mayıs 2024; 15:43:55 > -
-
Diğer iss'lere göre fiyatlar çok yüksek. Çok daha uyguna başka firmalar var.
-
100Mbit için upload 20Mbit olması gerekirken 12 ile sınırlamış olmaları enteresan. Fiyat da yüksek.
-
Fiyat yüksek diyenlerin dünyadan haberi yok. Zattiri zort firmalara bulaşıyorsunuz sonra vay efendim 1 haftadır internet yok... -
İnternetle birlikte telefon hizmeti almak isteyenler için alternatif.
-
Netgsm’den Harika Bir Fırsat
Arkadaşını Getir, Kazan!
Hem siz hem de davet ettiğiniz arkadaşınız
6 ay boyunca Sabit İnternet faturalarınızda 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
#1. Davet Kodu Alın
Netgsm Sabit İnternet Online İşlemler paneline giriş yaparak size özel davet kodunuzu alın.
#2. Arkadaşınızı Davet Edin
Bu kodu arkadaşlarınızla e-posta, SMS veya sosyal medya aracılığıyla paylaşın.
#3. Abonelik İşlemlerini Tamamlayın
Arkadaşınız bu kodu kullanarak Netgsm Sabit İnternet abonesi olduğunda, her iki taraf da 6 ay boyunca indirim hakkı kazanır.
Daha fazla bilgi için: www.netgsm.com.tr/kampanyalar/arkadasini-getir
-
bunlarda tbtnet gibi kesintisiz internet diyip komple kesilenler gillerden sanırım. dükkan telefonunu aktarayım dedim ne siteleri açılıyor ne telefonları cevap veriyor.
-
Farklı firmanın fakeci hesapları mı var acaba; yetkisiz yan hesaplarıyla aynalama yapıyorlar. Pes vallahi.
-
Merhaba,
Çağrı merkezimize 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.https://www.netgsm.com.tr/internet/ adresimizde internet hizmetimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.
Saygılarımızla -
Ay be hesaplı kardeş sen yokken biz vardık buralarda. Biz buralardayken öyle maddi kaygılarlada paylaşım yapmazdık. Belki hoşuna giden rep verirdi. Sonra senin gibiler geldi bol keseden sallamaya başladı. Firmalarla kapalı kapılar ardında tanıtım pazarlığı yapar oldu. Yani demem o ki boş boş yazmayı bırakıp insanları yaftalama. Kendi küçük zihniyle birde supliminal laf ettiğini sanıyor.
-
Kapalı kapılar arkasında değilde; kapı önünde mi pazarlık yapalım. Bize teklif geldi; sana gelmedi diye mi bu sitem.
Ayıp mı hem vatandaşa hizmet; hem kendimize hizmet. Sen youtuberlerin bedavı mı yaptığını sanıyorsun şekerlemeyi?
10+; 78 mesaj, biraz gaz biraz debriyaj.
Konu Netgsm; mevzu TBTNET. Netgsm'in site açılmıyormuş. Zihin küçük etkisi büyük mü demek istiyorsunuz?
-
davet kodu alabilirim özelden
-
100/12 nedir dalgamı geciyorsunuz acaba @netgsm kurallar geregi ana alt yapı sağlayıcı 100/20 belirlemişse bunu siz vanayı kısıyorsunuz galiba ? -
Yıllardır kullandığım Turknet'ten yaklaşık 3 ay önce NetSGM'e geçtim. Size şaka gibi gelebilir ama yıllarca sorunsuz kullandığım Turknet karşıma çıkan ilk sorunda çuvalladı. 2024 yılında 2 ay boyunca beni internetsiz bıraktı. Dile kolay, "Bölgenizde çalışma var" denilerek 2 ay boyunca internetsiz kalmanın ne demek olduğunu yaşayan bilir. 2 ay boyunca müşteri hizmetlerine neredeyse her gün yazmama rağmen sorun çözülmeyince sonunda canıma tak etti ve NetGSM'e geçtim. O da ne? Turknet'in 2 ayda bir türlü çözemediği sorun ertesi gün halloldu. Gelen Türk Telekom yetkilisi bile sorunun çok basit olduğunu ve bu kadar zaman neden bildirilmediği sordu bana!!!!
Kısacası TurkNet aylar boyunca oyalayıp durmuş beni. Herhalde müşteriye doydular. Tüketici Mahkemesine dava açıp çatır çatır kullanmadığım ayların bedelini tahsil ettim. 3 aydır NetGSM'deyim ve şu ana kadar tek bir defa kesinti olmadı. Umarım TürkNet gibi olmaz ama sorunu bildirdiğim gün NetGSM'den defalarca aranmam bir tüketici olarak acayip keyif verdi. Her aşamada arayıp bilgi verdiler. TurkNet'in umursamazlığından sonra resmen ilaç gibi geldi.
Bu da şu anda aldığım hız. Nazar değmez umarım. Kendilerinden gerçekten memnunum
-
vdsl mi ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiyatlar yuksek
|
Fiyat yüksek diyenlerin dünyadan haberi yok. Zattiri zort firmalara bulaşıyorsunuz sonra vay efendim 1 haftadır internet yok...
|
100Mbit için upload 20Mbit olması gerekirken 12 ile sınırlamış olmaları enteresan. Fiyat da yüksek. |
Benzer içerikler
- vefat eden kişinin elektrik aboneliği iptal edilmezse
- migros internet
- dsl ışığı yanıyor internet ışığı yanmıyor
- wifi şifresi kırılır mı
- internet wan bağlı değil ne demek
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- vodafone ev interneti tarifeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X