Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.511
Cevap
52
Favori
59.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlı, güvenilir ve kesintisiz internet deneyimini Netgsm ile yaşayın!

Yüksek Hız: Yüksek hız ve geniş bant genişliği ile evinizde internete kesintisiz erişim sağlar.
    Güvenilir Bağlantı: Stabil ve güvenilir bağlantı ile internet kesintileri yaşamadan online olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
    Kapsamlı Teknik Destek: Her türlü sorununuza anında çözüm sunan uzman teknik destek ekibimiz hizmetinizde.
    Uygun Fiyatlar: Bütçe dostu fiyat seçenekleri ile kaliteli internet hizmetini uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Netgsm'in sunduğu Ev İnterneti ile ilgili daha fazla bilgi almak ve size en uygun paketi seçmek için www.netgsm.com.tr/internet/ adresini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Sorularınızı ve görüşlerinizi bu başlık altında bizimle paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netgsm -- 30 Mayıs 2024; 15:30:53 >

• Fiyatlar yuksek
  • Fiber modem ücreti aylık 60 tl. Onu da eklersek hiç uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 30 Mayıs 2024; 15:43:55 >
  • Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

• Diğer iss'lere göre fiyatlar çok yüksek. Çok daha uyguna başka firmalar var.

• 100Mbit için upload 20Mbit olması gerekirken 12 ile sınırlamış olmaları enteresan. Fiyat da yüksek.

• Fiyat yüksek diyenlerin dünyadan haberi yok. Zattiri zort firmalara bulaşıyorsunuz sonra vay efendim 1 haftadır internet yok...
  • İnternetle birlikte telefon hizmeti almak isteyenler için alternatif.

• Netgsm’den Harika Bir Fırsat
    Arkadaşını Getir, Kazan!

Hem siz hem de davet ettiğiniz arkadaşınız
    6 ay boyunca Sabit İnternet faturalarınızda 40 TL indirim kazanabilirsiniz.

#1. Davet Kodu Alın
    Netgsm Sabit İnternet Online İşlemler paneline giriş yaparak size özel davet kodunuzu alın.

#2. Arkadaşınızı Davet Edin
    Bu kodu arkadaşlarınızla e-posta, SMS veya sosyal medya aracılığıyla paylaşın.

#3. Abonelik İşlemlerini Tamamlayın
    Arkadaşınız bu kodu kullanarak Netgsm Sabit İnternet abonesi olduğunda, her iki taraf da 6 ay boyunca indirim hakkı kazanır.

Daha fazla bilgi için: www.netgsm.com.tr/kampanyalar/arkadasini-getir

• bunlarda tbtnet gibi kesintisiz internet diyip komple kesilenler gillerden sanırım. dükkan telefonunu aktarayım dedim ne siteleri açılıyor ne telefonları cevap veriyor.

• Farklı firmanın fakeci hesapları mı var acaba; yetkisiz yan hesaplarıyla aynalama yapıyorlar. Pes vallahi. 

• hosgenc H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Çağrı merkezimize 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.https://www.netgsm.com.tr/internet/ adresimizde internet hizmetimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.
    Saygılarımızla
  • Ay be hesaplı kardeş sen yokken biz vardık buralarda. Biz buralardayken öyle maddi kaygılarlada paylaşım yapmazdık. Belki hoşuna giden rep verirdi. Sonra senin gibiler geldi bol keseden sallamaya başladı. Firmalarla kapalı kapılar ardında tanıtım pazarlığı yapar oldu. Yani demem o ki boş boş yazmayı bırakıp insanları yaftalama. Kendi küçük zihniyle birde supliminal laf ettiğini sanıyor.

• Kapalı kapılar arkasında değilde; kapı önünde mi pazarlık yapalım. Bize teklif geldi; sana gelmedi diye mi bu sitem.

Ayıp mı hem vatandaşa hizmet; hem kendimize hizmet. Sen youtuberlerin bedavı mı yaptığını sanıyorsun şekerlemeyi?

10+; 78 mesaj, biraz gaz biraz debriyaj.

Konu Netgsm; mevzu TBTNET. Netgsm'in site açılmıyormuş. Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. Zihin küçük etkisi büyük mü demek istiyorsunuz?Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

• davet kodu alabilirim özelden

• 100/12 nedir dalgamı geciyorsunuz acaba @netgsm kurallar geregi ana alt yapı sağlayıcı 100/20 belirlemişse bunu siz vanayı kısıyorsunuz galiba ?
  • Yıllardır kullandığım Turknet'ten yaklaşık 3 ay önce NetSGM'e geçtim. Size şaka gibi gelebilir ama yıllarca sorunsuz kullandığım Turknet karşıma çıkan ilk sorunda çuvalladı. 2024 yılında 2 ay boyunca beni internetsiz bıraktı. Dile kolay, "Bölgenizde çalışma var" denilerek 2 ay boyunca internetsiz kalmanın ne demek olduğunu yaşayan bilir. 2 ay boyunca müşteri hizmetlerine neredeyse her gün yazmama rağmen sorun çözülmeyince sonunda canıma tak etti ve NetGSM'e geçtim. O da ne? Turknet'in 2 ayda bir türlü çözemediği sorun ertesi gün halloldu. Gelen Türk Telekom yetkilisi bile sorunun çok basit olduğunu ve bu kadar zaman neden bildirilmediği sordu bana!!!!

Kısacası TurkNet aylar boyunca oyalayıp durmuş beni. Herhalde müşteriye doydular. Tüketici Mahkemesine dava açıp çatır çatır kullanmadığım ayların bedelini tahsil ettim. 3 aydır NetGSM'deyim ve şu ana kadar tek bir defa kesinti olmadı. Umarım TürkNet gibi olmaz ama sorunu bildirdiğim gün NetGSM'den defalarca aranmam bir tüketici olarak acayip keyif verdi. Her aşamada arayıp bilgi verdiler. TurkNet'in umursamazlığından sonra resmen ilaç gibi geldi.

Bu da şu anda aldığım hız. Nazar değmez umarım. Kendilerinden gerçekten memnunum

• veleciraptor kullanıcısına yanıt

vdsl mi ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.