Netgsm internete gectim davet kodundan da haberim yoktu. Yalnız filmizlesene yabancidizi gibi film sitelerine girmiyor. Ne yapsam. |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (3. sayfa)
-
-
daha şimdi aradılar beni bu sıkıntıyı çözdüklerini söylediler sadece dizibox isimli bi site varmış onunla da ilgileniyorlarmış. adam net bilgi verdi.
-
Merhaba, adresinden paketlerimizi inceleyebilirsiniz.www.netgsm.com.trEv/İş İnterneti Fiyatları & Paketleri - Netgsmhttps://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/internet
-
Fiyatlarınız ne zamana kadar sabit? keşke birde bu soruyu cevaplasanız -
Arkadaşlar 35 mbit VDSL kullanıyorum!
bu firmada (239 liralık - 35 mbit) veya (259 liralık - 100 mbit) pakete geçersem, ekstra 60 lira modem kirasımı ödeyeceğim?
NETGSM sitesinden baktım, anlayamadım!
-
sadece fiber kullanıcıları modem kirası ödüyor. Siz vdsl kullanıyorsanız ödemezsiniz. -
2 ay sonra fiyat değişiyor mu?
kendi ödemimizi kullanamıyor muyuz?
-
100 Mbit 259 lira yılbaşına kadar sabit fiyat mı yoksa zam gelecek mi ?
-
pingler nasıl, kullanan varsa geri bildirim alabilir miyiz genel olarak
-
Teşekkür ederim hocam, ben de buradan birini kullanmıştım. Comnet sonrası gayet memnunum, müşteri hizmetleri var en azından ilgileniyorlar hemen
-
Arkadaşlar NetGSM e geçenler önceki kullandığı firma ve oradan aldığı ping ile şuanda alınan pingi de söylerse yardımcı olmuş olur bizlere.
Biraz önce müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım ve bana ping değerlerimiz Turktelekomdan daha yüksek olur dendi. Ip blogları yurtdışı bloglarmış o yüzden ping yüksek çıkıyormuş.
Sabit ip alırsanız 89 tl ye ping daha düşük olabilir dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YcS* -- 18 Temmuz 2024; 15:7:23 > -
2 ay önce GigaSpeed isimli firmaya geçtim bir ay kullandıktan sonra %80 zam yaptılar. Maalesef şu an 2. ayı kullanıyorum acaba 3 ay dolmadan netgsm'ye geçebilir miyim? arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir an önce kurtulmak istiyorum -
Bu bahsetmiş olduğunuz Haziran 2025 olayını forum'da gezerken gördüm adamlar zahmet edip mesaj veya mail yoluyla bilgilendirme bile yapmadılar biliyor musunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X