Geçmeyi düşünüyorum fakat bir türlü davet kodu paylaşımı bulamadım, bu iss yi kullanan yok mu hiç... |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (2. sayfa)
-
-
Ben de geçmeyi düşünüyorum. İndirim için davet kodu paylaşan olursa sevinirim.
-
Bu fiyatlar ne zamana kadar sabit? @Netgsm
-
Fiyatlar; zam gelene kadar sabit.
-
-
- Altyapılar hakkında bilgi verilseydi keşke,
- Yurt dışı çıkışlarını, oyun ms-pl durumlarını görmek lazım,
- NetGSM operasyon olarak yeni bir firma, GSM alanında başlangıçta tökezlediler. Deneyimlenmişlerdir umarım.
- Modem kirası denilen zımbırtı bence NetGSM'e yakışmıyor. Ekonomik abonelikler sunma gayesi varsa eğer modem kirasını devreden çıkarıp, onun yerine beklenen karlılığı fiyatınıza yansıtmalısınız. Hatta Türkiyede öncü olun, milleti "sizin seçtiğiniz muhtemel sorunlu modemlere" mahkum etmeyip, farkındalık yaratın.
- Türkiyenin başkentinde ve en merkezi mahallelerden birisinde şu hız ve hizmet ise yakışmıyor. Hatta biraz komik geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 4 Temmuz 2024; 10:58:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kerros- Altyapılar hakkında bilgi verilseydi keşke,
- Yurt dışı çıkışlarını, oyun ms-pl durumlarını görmek lazım,
- NetGSM operasyon olarak yeni bir firma, GSM alanında başlangıçta tökezlediler. Deneyimlenmişlerdir umarım.
- Modem kirası denilen zımbırtı bence NetGSM'e yakışmıyor. Ekonomik abonelikler sunma gayesi varsa eğer modem kirasını devreden çıkarıp, onun yerine beklenen karlılığı fiyatınıza yansıtmalısınız. Hatta Türkiyede öncü olun, milleti "sizin seçtiğiniz muhtemel sorunlu modemlere" mahkum etmeyip, farkındalık yaratın.
- Türkiyenin başkentinde ve en merkezi mahallelerden birisinde şu hız ve hizmet ise yakışmıyor. Hatta biraz komik geldi.
1.xDSL fiber diyor işte. Yani telekom altyapısı.
2./3. Görmek lazım haklısınız.
4. NetGSM ile alakası yok. Türk Telekom'un Fiber bağlantılarda aldığı bir para. Telekom başvurdu BTK da onay verdi. Biri kamuoyu oluşturup baskı yapana kadar ya da hukuki yollara başvurup dava açana kadar fiber bağlantılarda ister kendi modeminizi kullanın ister telekomun verdiği modemi kullanın bu ücret ..ke ..ke ödenilecek maalesef. NetGSM ha ücreti ayrı kalem olarak yazmış ha tarifeye yedirmiş bir şey farketmiyor 2+2=4
5. NetGSM ile ilgisi yok, Türk Telekom'un altyapı yatırımı yapmak yerine özelleştirilerek hortumlanmasının sonucu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 4 Temmuz 2024; 12:0:26 >
-
1-XDSL/Fiber diyor üstad. Fiber sadece TT çerçevesinde olmadığından, öğrenmek için sormuştum.
4-BTK modem kirası ücreti alabilirsiniz şeklinde karar vermiştir, bu karara dahi gerek yoktur zira sözleşme serbestisi kapsamında öne sürülebilir. Ancak buradaki kötü görüntü, hem kendi modemini vermesi (ki modemlerin durumu ortadadır diğer İSS'lerde) hem de fazla ücret alması. 2+2=4 etmiyor bu durumda. Her müşteriye modem serbestisi verirsen, modemden kazanacağın ücreti de tarifeye yedirebilirsin. Böylelikle SOL örneğindeki gibi -her ISS'de yaşanabilecek- k.adı/şifre vermiyorum- olaylarla karşılamazsın. Bu da şeffaflıktır. Aradığım şey maddiyat değildi açıkçası, samimiyeti ve şeffaflığı arıyoruz :)
5- xDSL yazdığını siz de gördüğünüze göre, burada gerçek bir sorun var. Sorun şu; xDSL yalnızca ADSL değil, VDSL hizmeti de var. Ben VDSL hizmet dahi alamıyorsam, bunun Türk Telekomla da %100 ilgisi yok. NetGSM'in planlama hatasıdır bu. Mahallemde VDSL'de var ayrıca. Nasıl ADSL gösteriyor şaşırıyorum...Ankara/Çankayada oturuyorum, evim Cumhurbaşkanlığı eski Köşküne oldukça yakın. Gerisini sen hesap et hocam. Muhtemelen BTK Altyapı Tekel hamlelerinden birisinin kurbanıyım gibi :)
Teşekkürler yorumun ve cevabın için.
-
Kendi fiber altyapısı olan sayılı firma olduğu için bunu direk TT diye düşünebilirsiniz. Diğerleri kiralama yapmıyor zaten bildiğim kadarıyla.
Bu da dönüp dolaşıp modem konusuna bağlanıyor. Hizmeti TT'den aldıkları için TT de modem ücretini talep ettiği için durum pratikte zorunlu hale gelmiş oluyor. NetGSM (ve diğer sağlayıcılar) modem verse de vermese de TT'ye parasını ödüyor yani.
Mahallenizdeki VDSL konusunu bilemeyeceğim. VDSL olsa da boşta port olmayabilir, başka sitelerden de sorgulama yapmayı deneyebilirsiniz onlar daha ayrıntılı yanıt verebiliyor.
-
Hocam 259 tl değil mi 319 tl yazmışsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: recepkrdq53
Hocam 259 tl değil mi 319 tl yazmışsınız+50₺ modem haracı
-
Süperonline, TurkNet fiber altyapı sahibi. Yanılmıyorsam VDF'nun da kendine ait kısa bir fiber altyapı hattı vardı diye hatırlıyorum. Forumda da bahsedenler olmuştu.
SOL kiralama yapıyor hocam. Millenicom vs. örneklerinden görebilirsiniz.
-
200-500-1000 paketlerınız mevcutmu acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X