Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Blaundus , Blaundus Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
1.517
Cevap
52
Favori
59.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen size katılıyorum aynı fikirdeyiz. Geçen görüştüğümde yeni bir çalışma yapacağız sabit fiyat garantisi vereceğiz yakın zamanda demişlerdi. Bence zam yaptıktan sonra bunu yapacaklar. Şimdilik izleyip göreceğim...

• Son 2 gündür 4 5 saatlik kesintiler olmaya başladı, yeni bir iss tabii böyle sorunlar olabilir de bakalım böyle devam ederse birakicaz
  • Nedir hocam bu kesintiler?

Biraz bilgi verir misiniz?

Geçmeyi düşünüyoruz ama bilgi veren yok

• Planlı çalışmalara bakın Telekom'dan; belki ondan kaynaklanıyor olabilir.

• Scylla kullanıcısına yanıt
    Bendeki durumda aynı.

Geçen foruma yazdım kesinti felan yok diye. Tevafuk mesajın üstünden yarım saat sonra yaklaşık 3 saat bi kesinti oldu. son 2 gündür ara ara kısa süreli kesintiler var.

Modemden wan kapatıp açınca bazen geri geliyor internet. Maalesef şuan 18 gündür kullandığım internetteki akıcılık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incesen -- 21 Temmuz 2024; 3:49:29 >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

Umarım böyle devam etmez ya

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

yok hocam geceden beri stabil şimdilik

• Merhaba, son zamanlarda farklı saat dilimlerinde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle, internet hizmetimizde kısa süreli kesintiler olmuştur. Bu kesintilerden dolayı üzgünüz. Benzer sorunların tekrar yaşanmaması için çalışmalarımız devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netgsm

Merhaba, son zamanlarda farklı saat dilimlerinde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle, internet hizmetimizde kısa süreli kesintiler olmuştur. Bu kesintilerden dolayı üzgünüz. Benzer sorunların tekrar yaşanmaması için çalışmalarımız devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Nasıl böyle çözülemeyecek kadar uzun sürüyor kesintiler,anlamak güç..şu yorumlardan sonra geçmeyi düşünmüyorum artık..

• brucelee kullanıcısına yanıt
    Gigaspeed'den neden geçtiniz ki
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

"Yaklaşık 10 gün önce gigaspeed den netgsm e geçtim. Fiyat avantajı var diye geçtim"

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.