< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (5. sayfa)
-
-
Olabilir. Fatura varsa ya da online işlemelere bakın.
O numarayı; hizmet no yazan yere yazıp; enter deyin. Hangi firma adı çıkıyor.
Ya da ev telefonu varsa; hizmet alınan tel no yazan yerer yazıp; enter.
https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3521/84271-84274/10-12/0
-
10line.net firma, lakin xdsl numarası her yerden gizlemiş devlet sırrı olduğu içinhiçbir yerde yazmıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 25 Temmuz 2024; 15:29:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturada yazar mutlaka faturayı indirip bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp'dan ya da direkt telefonla arayıp talep edin bence.
-
Millemicomdan geçmek istiyorum ama xdsl devre numaramı bilmiyorum. Millenicoma ulaşamıyorum. Müşteri hizmetleri numarasını arayınca bant kaydı çıkıyor. Tavsiyeniz nedir?
17-18-88 ile başlar; 10 haneli.
Faturanıza dikkatli bakın.
-
Bunun başına 3 tane sıfır mı ekliycez
Sonuna ekleyip; şu linkte ki hizmet no yazan yere yazıp enter deyin; bakalım Millenicom çıkıyor mu?
-
Sonuna ekledim denedim olmadı.
Başına ekledim denedim. Olmadı
xDSL no Çevrilemedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton -- 25 Temmuz 2024; 18:43:54 >
Şeyi sormayı unuttum; Millenicom Superonline altyapıdan mı hizmet alıyorsunuz?
Öyle ise geçiş yapamazsınız; Netgsm Telekom altyapıdan hizmet veriyor.
Yeni abonelik yapmanız lazım.
-
Teşekkür ederim.
Haklısınız. Sabit hat sorgulamada çıktı.
Son durum nedir kesintilerle ilgili?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şu anda PoyrazNet'den 100 Mbps'lik FTTH paketini kullanıyorum ve temelde bir sorunum yok. Ancak aynı fiber hat üzerinden 2. bir ISS'ten de bir abonelik yapmayı planlıyorum (özel nedenlerle). Bu teknik olarak mümkün; T.Telekom bu iş için özel, 4 portlu ONT veriyor.
Netgsm'i duyunca bşir heveslendim. İstanbul'daki adresimde aslında 1000 Mbps'liğe kadar bağlantı yapılabiliyor. Fakat baktım ki Netgsm'de 200'lük üzerinde paket yok ve sitelerinden sorgulama yaptığımda benim adreste sadece 100 Mbps verileceği görülmekte.
MH'ne telefon açtım ve nedenini sordum. Bana şöyle bir izahat getirildi: "T.Telekom'un güncel altyapısı (herhalde "yetersizliği" kastedilmiştir de açıkça söylenmedi...) nedeniyle yüksek hızdan abonelik başlattığımızda bazı müşteriler sıkıntı yaşıyor ve ister sitemez aramızda bir münakaşa ortamı oluşuyor. Biz bu nedenle yeni müşteriye önce 100 Mbps'lik paketten abonelik başlatıyoruz. Bu arada teknik birimiz T.Telekomla görüşüp olumlu teyid alırsa, aboneyi 100'den isteği doğrultusunda 200'e yükseltiyoruz. Mağduriyet ve de münakaşa yaşanmamış oluyor!!!"
Netgsm'de de 500 veya 1000 Mbps tarifelerinin hiç olmamasını bunların operatörler için yeterince kârlı olmamasına bağlıyorum. Zaten daha eski geçmişleri olan alternatif ISS'lerin pek çoğunun güncel sitelerinde artık bu yüksek hızlar yok. Hatta bazılarında 100 Mbps üzeri paketler dahi yok...
-
Bende bir yorum yazayım. Aralıklı olarak internet kesintileri yaşıyorum geçtiğim günden beri. Bazen internet varmış gibi görünse de maalesef bağlanamıyorum.Destek talepleri sırası uzun sürüyor.Bağlantı sorununu tam olarak tanımlayamadılar.(daha önceki operatörde yoktu yani benim kablomdan ya da modemden olamaz) Oyunlarda da ping bir tık fazla,bunların haricinde sorunum bulunmuyor.Eğer çözümü bulamazsam bağlantı ücretini yakıp başka operatöre geçeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X