|
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (76. sayfa)
-
-
Kapasite patladığı yok. Hocam sıkıntı sizin bölgede. O zaman hepimizin yaşaması lazım sıkıntıyı. Kayıt açıp Müşteri hizmetlerini aramanız lazım yoksa çok beklersiniz. 1 tuşuna basıp bekleyin kayıt açtığınızı söyleyin anında çözüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 21 Aralık 2024; 14:57:26 > -
Ne döneri; açıktın herhalde. Bayatlamıştır o.
Bak arkadaşda dedi; sorun sende. Sen de birşey var.
-
Hocam. Şu anda Netflix 4K dizi izliyorum. Üstüne buraya yazıyorum. Birazdan 156 GB oyun indirmeye başlıyacağım. Eğer sıkıntı olsaydı. Netflix 4K izleyemezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 21 Aralık 2024; 15:1:13 > -
Siz de; RedMinner gibisiniz, ben de sorun yoksa, sorun yoktur misali.
-
Hshsh hocam. Öyle çünkü: fiber hat üzerinden sıkıntılar minimaldir. Eğer fiber hatta olsaydı evet derdim. Üstüne bir durum olsa şu anda bu konu yıkılıyor olurdu. Herkes saldırırdı bu konuya. Comnet vakası daha yeni atlattığımız için ülkecek. Millet daha dikkatlı.
-
Ben; Bella Ciao'ya laf söletmem arkadaş. Dediğine inanırım; inanmasam bile inanıyormuş gibi yaparım. Yağmur vardı; ondan olabilir mi acaba.
-
Aynen su da leke olur,netgsm de olmaz anadın mı sorun hep bizdedir, la netgsm bu kadar savunmuyor kendini -
Hayırlı ossun interneti yeni mi bağlattın,neresi orası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Aralık 2024; 15:20:25 > -
-
İnternet kaliteni adresin belirliyor ne yazık ki; senin lokasyon sıkıntılı lokasyon.
-
Hocam evim benim burası. 3. Haftaya giriyorum. NetGSM’de
-
Önerim bu ekran görüntüleri koyup. Sıkıntının mahalle kutusunda olduğunu söyleyin. Ekip yönlendirirler.
-
Doğruları da mı söylemeyelim -
netgsm de yasaklı sitelere vpn siz giriş yapılıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X