Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.166
Cevap
60
Favori
81.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam burası TR. Maalesef bir haraket yapmadan. Haraket etmezler. Hemen bir ihtar çekin. Noter üzerinden. Bakın nasıl mun olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinDjarin D kullanıcısına yanıt
    6 ya bölün çıkan sayı ile 40 i çarpın o fiyat kadar indirim alacaksınız deniliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dys1905 kullanıcısına yanıt
    Taşıma ve ilk abonelik esnasında verilen ref numarasını da işleme almıyorlar ilk faturası indirimli çıkanlar şanslı ama çoğunlukla indirimsiz.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani anlamadım? Toplam referans kullanan kişi sayısını mı bölüyoruz 6 ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bende çok anlamadım ama önceki sayfalarda faturanın 6 ay boyunca 0 a yakın olması için 6 yada 7 ref kullanım olması gerektiğini soylediler.
    36 yada 42 tane 40 TL görür iseniz faruraniz sıfıra yakın oluyor.

Şimdi sizde 23 tane var.

Buda yaklaşık 4.ref desek 4x40 = 160 TL civarı indirim demek.

Orada yazan -40 lar 6 ay boyunca olacak indirimi temsil ediyor hocam. Fiber modem ücreti dışında tarifeden düşülüyor.

36 tane bende gözüküyor.
    5 referansım vardı.
    1 adette üye olurken referans kullandım.

Şuanda 6 adeti aktif gözüküyor. 2 gün önce mh ile görüştüğümde bir sonraki faturamın 119 tl çıkacağını söyledi. Hesap zaten ortada 6x40=240 299-240=59 59+60=119 (60 tl fiber ücreti)

Diğer aylarda hem benim hem de diğer referanslı olan üyelikler faturalarını ödedikçe diğerleri de aktif olacaktır.

Bu şekilde 6 ay boyunca bir ödeme olacak. Zaten Haziran ayına kadar fiyat sabit garantisi var. Faturalar ödenip, referanslardan başka firmaya geçenler olmadıktan sonra bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 19 Aralık 2024; 22:14:2 >
  • violason kullanıcısına yanıt
    Tamam çözdüm hacım. Bekleyen ref indirimleri sonraki aya ait olanlar oluyor. Şimdi ref dağıtma vaktidir o zaman :)

• Mattg M kullanıcısına yanıt
    Hocam nkolay a üye oldum bugün ancak. Otomatik ödeme de yok nereden baktınız acaba? Bu arada bugün Hadi uygulamasını da indirdim onda gözüküyor talimat oluşturdum bakalım işleyecek mi? Akbankta da bulamamıştım ben bir arkadaş orda da var yazmış. Ekran görüntüsü vs eklerlerse yanlış yaptığım bir adım varsa öğrenmiş oluruz.

Düzeltme: Nkolay da fatura öde deyince Netgsm internet çıkıyor ancak yeni otomatik ödeme talimatında çıkmıyor.

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 19 Aralık 2024; 22:30:17 >

• Akşam saatlerinde kopmalar yaşıyorum başka yaşayan var mı?

• onurkose O kullanıcısına yanıt
    İlk iki gün yaşamıştım ancak ondan sonra evde olduğum sürece kullanımımda rastlamadım hocam.

Hocam internet sonra Netgsm abone no içine internet abone no sunu yazın. Onaylıyor. Yeni fatura çıkınca yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Aralık 2024; 22:57:39 >
    Referans muhabbetine bu firma da fişi çekmesin.

• Mattg M kullanıcısına yanıt
    Oradan fatura ödeme oluyor, sonrası için de otomatik ödeme oluşuyor mu?

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hiç birimiz güvende değiliz

N kolay diyor zaten. Otomatik ödemeye aldım diye.

• Netspeed kullandım yaklaşık 6 ay. Dondurmak istedim bir süre ve aylık dondurma ücretini peşin ödeyeceksiniz dediler. Tamam dedim ve dondurdum. Ancak süre bitmeden aktif etmem gerekti tekrar. Aradım tamam aktif ederiz ancak peşin ödediğiniz dondurma ücretinin kalan kısmını geri ödemeyiz dediler. Ayrıca 3 ay talep etmişseniz bu süreyi de kullanmış sayılırsınız ve yıllık dondurma hakkınızdan düşülür dediler. Bunun saçma olduğunu, diğer firmalarda sürekli dondurma ve açma işlemi yaptığımı ancak bu şekilde davranmadıklarını izah etmeye çalışsam da biz böyleyiz, işinize gelirse moduna girdiler. Ben de açtırdım ve ertesi gün netgsm'e geçiş yaptım. Hala onaylamadıklarından netgsm hesabım aktif olmadı. Bu geçiş konusunda da pislik yapacaklar sanırım. Yeni bulaşacaklar için dikkat çekmek istedim. İyi incelemek gerekiyor, şikayetler ve yorumları. Güzelleme yapanlara kanıp gözü kapalı girmemek lazım gelir.

• onurkose O kullanıcısına yanıt
    Var tabi olmaz mı

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Pek tabii.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Comneti patlattığın için millet netgsme geldi, orayı da patlatmak için

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bir ara Pananet diye yazmıştım, oraya akın olmuştu. Gigaspeed, Efsanenet yazdık; şimdi de oralara. Yalnız benim anlamadığım, biz hiçbir şey kazanamadık bu işten. Olsun vatandaşın işi görülsün. Herşey vatandaşa hizmet için.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.