Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fenerli34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
60
Favori
81.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya boşversene hadi,12 ay bedavaya pananet kullanan ben miydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Aralık 2024; 13:49:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

150 TL zarardayım, 349 yerine 199 ödüyordum, ne güzel.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Forumdomanım ailesi olarak biz yardımcı olmaz isek. Kimse yardımcı olmaz. Hükümet mi ? Yardımcı olucak. Güldürmeyin beni. Hükümet gidip millete nasıl aynı interneti 1,5 - 2 katı fiyattan çakarız diye düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Aralık 2024; 15:17:13 >
  • Sevgili arkadaşlar güncel uygun ev interneti önerebilecek varmı ? Hoşgeldin , hoşbulduk , yeni abonelik paketleri

Minimum 100 mbps ve fiber olmak şartı ile

(Fotoğraf temsilidir)
    Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Aylık fiyat nasıl yeni aboneler için ? Kurulum bedeli , görünmeyen yada sözleşme de küçük punto ile yazılmış ek giderler vs varmı ?

Buara da teşekkürler 🙏

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Hocam baştan kurulum için. Migros Net öneririm kurulum bedava. 3 ay sonra NetGSM geçiş yapabilirsiniz. Kod ile başvuru yaparsanız NetGSM’e modem dahil 319 TRY ama kurulum pahalı. MigrosNET en mantıklısı. MigrosNET sitedinde olan iletişim. Numarasını ararsanız yarın. Hemen E-devlet onayı atıp aynı gün kuruluma geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Aralık 2024; 22:12:49 >
    Aslın da hali hazır da GIBIRNET var , aylık 50₺ ile başladım sözleşme bitti 500₺ geldi.

Gıbırdan direk NETSİM e geçiş yaparsam eğer kurulum ücreti ödermiyim ?

Buarada modem gıbırnet e ait, aylık modem kirası veriyorum.

Hocam fark etmiyor. Bütün modemler. Türk Telekom’a ait. Sadece XDSL numarası ile transfer oluyor. Aynı şekilde kullanmaya devam ediyorsunuz. Modem dahil. Rahat olsun içiniz. Ben de başka firmadan transfer yaptım. Bu arada NetGSM de kısıtlama yok discord çalışıyor. VPN olmadan. Diğer yasaklı siteler dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Aralık 2024; 22:21:5 >

Süper , o zaman sizin ref ile netsime başvuruda yapıyorum. Geçiş olduğundan kurulum ücreti ödemiyorum.

Peki gıbırnet deki aboneliğimi iptal etmeye gerek varmı ? Yoksa netsime geçtiğim için otomatik abonelik sonlanoyor mu ?

Millenicom ile mahkemelik olmuştum, abonelik sonlandırdıktan 2 sene sonra
    evime tebligat bile geldi. modemi kargo ile göndermemişsiniz 10x faiz bedeli + avukat bedeli .

Ama allahtan kargo takip numaram vardı modemlerini gönderdiğime dair mailler de ucuz yırtmıştım.

Hocam NetGSM her konuyu iptal dahil sizin yerinize hallediyor. Size önerim yarın müşteri hizmetlerini arayın NetGSM numarasını ve 1 tuşuna basıp biraz bekliyorsunuz. Bağlanınca durumu açıklayın bir daha Referans kodu aldığınızı söyleyin. Bir daha isteyecekler. Hemen hızlandırıyorlar. E-devlet onayı gönderiyorlar bir de T.C kimliğinizi tarayıp sisteme yüklüyorsunuz. E-devlet onayından sonra. Akşama bir daha arayın hemen aktif ediyorlar. Siz bir ayar yapmıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Aralık 2024; 22:27:18 >
    Çok saolun hocam kafam da hiç bir soru işareti kalmadı.. Referansı mutlaka ileteceğim. Tekrardan teşekkürler detaylı açıklama için 🙏

Hocam her zaman. Önerim mutluyum. Faturamı ödedim bu aylık. Hizmetleri iyi ve kaliteli.

bu konu hakkında bilgi platformu açtım.

Yüksek hızlı paket arıyorsanız. Üye olunca detaylar da çıkan tarife:

Link: https://forum.donanimhaber.com/netgsm-speed-test-ping-ve-tracert-paylasim-noktasi--160235084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Aralık 2024; 22:42:5 >

• Gıbırnet'te 500-50=450; hangi tarife?Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

Teşekkür ederim hocam .. fena değilmiş fiyat ama yüksek paketler de türknet sanırım daha avantajlı 1000mbps 499₺ kampanyası vardı.

Bana 100mbps yetiyor artıyor bile. Oyun indirmiyorum ps5 vs.. hepsini bıraktım. Sadece dizi film youtube için kullanacağım.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam :) 2022 sonların da sanırım 100mbps 50₺ tarife ile müşteri olmuştum gıbırnete. Yıllık paket alıyordum. Her yıl giderek arttı. Geçen aya kadar 180₺ ödüyordum 100 mbps için. Bu ay vergiler modem ücreti cart curt aylık 500₺ yakın fatura çıkardılar. Yeni üye avantajlarından faydalanmak için farklı operatöre geçmek şart oldu.

Buara da gıbırnetten çok memnundum. Fiyatı artmasaydı devam ederdim. Yıllardır bir defa bile internet kesilmedi , hız ölçümü 90-100mbps arası hep stabildi.

• İçinde;içinde. Hepişi içinde.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

• La internet yine sorunlu bugün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yoo hocam. Çalışıyor bende sizin bölge de sıkıntı vardır. Arıza kaydı açın.VDSL kullanıyorsanız aşağıda olan kutudan ya da mahalle kutusunda olabilir problem. Ben de yağ gibi akıyor.

(Istanbul Avrupa Fiber)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 21 Aralık 2024; 13:42:34 >

Bıhtıg yav; bir memnun edemedik seni.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

https://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari

Şuradan bakınız; planlı çalışma var mı?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.