Ben o rakamları hattın durumuna (SNR 19.8 falan) göre teoride olabilecek max olarak veriyorum. Şimdi 94/20 olan hızı MH 75/15 düşürürüz deyince up düşürtme, (verebiliyorlarsa 30 versinler) anlamında söylüyorum, 85-90/20 ideal reel değerler olur. VDSL2 teoride 17a max 150Mbps/50Mbps, BTK/TT Up 20 de sınırlıyor. Dünya da çok farklı değil kasmayalım. Ama keşke 30 35 Up verse ne güzel olabilirdi, modem bana uyar diyor da TT santral ı-ıh diyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 18 Aralık 2024; 15:45:59 > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (72. sayfa)
-
-
Teori ile pratik farklı; pek tabii.
50 vdsl 615; 100 fiber 700 TL gördüm bugün bir firmada. Düşündürücü.
-
'İçten İçe' kemiriyoruz 'İçimizi' kendimiz desene , herkes suçluyu başka yerde arayıp hep birilerini işaret ediyor. "Hulagu beni bi tek sen anladın, sen de tuttun yanlış anladın" meselesi.. 700 ne ya? İlk yatırımı yapılmış sadece elektrik gideri olan hizmet, millet şaşırmış usta , enflasyonu sanki bize Marslılar dayatıyor!??
-
Hocam Türk Telekom şaşırmış. Bende baktım ilk ay 259 TRY sonra 15 ay söz veriyorsun 580 TRY. Dedim yuh ohaaaaa. Millet bir de uğraşmayan bu işleri bilmeyenler bu paraları veriyorlar. Türk Telekom satıyor diğer firmalara. Firmalar bize satıyor 299 TRY 100 Mbps modem hariç. Daha uyguna alıyorlar. Demekki Türk Telekom esas olarak daha ucuza bu hizmeti sağlayabiliyor. Garip gerçekten garip. Ki artık devlet satın altı Türk Telekomu diğer ülkelerde. Ülkelerin amacı çok ucuza internet vermek 1 Gbit hız veriyor çoğu avrupa ülkesi sudan ucuza. Bize gelince geçirme tarifeleri gerçekten ayıp. Ben Bulgar göçmeniyim ülkede fiyatları görseniz. Üzülürsünüz. Firma ev interneti fiber+ fiber tv + cep telefon güzel internet ve konuşma paketi ile veriyor. Güzel paketleri var bizim bu tarifeler kadar ya da daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 18 Aralık 2024; 19:11:30 > -
Kredi kartından otomatik ödemeyi verebildiğiniz bir banka var mı arkadaşlar? -
N Kolay kullanıyorum ben. N kolay üzerinden verdim otomatik ödemeye. EFT ve Fast ücreti ödemiyorum. Sınırsız bir şekilde istediğim ülke içi ATM ve yurt dışı ATM kullanımları dahil para çekip yatırma hakkım var. Ücret ödemeden. Ayrıca yurtdışına para gönderme ücreti 1 Euro. Bankacılık işlemlerine para vermeye karşıyım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 18 Aralık 2024; 21:56:45 > -
dizibox a girebilen varmı, vpn hatası veriyor.
-
Ben de açılıyor. Ankara POP noktasına mı ? Bağlısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 18 Aralık 2024; 21:57:25 > -
istanbul ip si görünüyor, adanadayım ben.
-
Garip bende açılıyor. Şaşırdım
-
Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Aktif Bank, Albarakatürk ve Kuveyt Türk internet bankacılığı Netgsm abone numaranızı girerek otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
-
Netgsm ve Turkcell arasındaki yaşanan sorun sadece Turkcell'in suçu değil, Netgsm'in de önemli ölçüde sorumluluğu bulunmaktadır. Bu süreçte Netgsm, müşterilerini yeterince bilgilendirmemiş, alternatif çözümler üretmemiş ve hukuki süreçte geç kalmıştır. Kamuoyuna ve müşterilerine karşı daha şeffaf ve proaktif bir tutum sergilemesi beklenirdi. Bu durum, müşterilerin mağduriyetini artırmış ve Netgsm'in güvenilirliği konusunda ciddi soru işaretleri yaratmıştır.
Comet’te yaşanan olumsuz deneyimlerin ardından Netgsm’i tercih etmek, benzer sorunlarla karşılaşma riskini bilerek göze almak anlamına geliyor. Üstelik Netgsm’in de geçmişte benzer sorunlarla anılmış olması, bu tercihi daha da şaşırtıcı kılıyor. -
Gms için geçerli sanki bunlar internet/tv ödemelerinde çıkmıyor. Gsm seçip mi devam etmek gerekiyor? -
Sanki ile olmaz, baktınız mı? Ziraat'te var.
Hadi'den talimat verebilirsiniz.Fatura ödemede Netgsm internet var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 18 Aralık 2024; 22:38:41 > -
Baktım tabi 1 yıldır gsm olarak zaten 2 mobil hat kullanıyorum. Garantiden onlara otomatik ödeme veriyorum. Ancak garanti de internet olarak yok. Siz sözledikten sonra kullandığım banka Akbank vardı orayada baktım. İnternet/Tv sekmesinde yok. Telekomünikasyon mu seçerek ilerleyeceğiz acaba diye merak ettim. En azından Akbank özelinde sizin de bilginiz yok anlaşılan. -
Akbank kullanmıyorum. Netgsm'e yazıp sorun bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 18 Aralık 2024; 23:24:30 > -
Müşteri hizmetleri ile görüştüm ev interneti kısmında öde kullan sistemimiz olduğu için bankalarla bir otomatik ödeme talimatı durumumuz şuanlık yok dediler. Yani kısacası netgsm ev interneti için otomatik ödeme talimatı verilemiyor.
Benim gibi merak edenlere duyurulur. -
Hadi kullanan arkadaş varsa; bir denesin bakalım.
Hadi uygulamasına girin.
Talimat oluştur.
Yeni Fatura.
Kurum seç.
İnternet&Tv.
Net Gsm İnternet.
-
Yukarıda bir arkadaş da nkolaydan verdim yazmış. Otomatik fatura ödeme talimatı mı vermiş yoksa talimatlı ödeme mi yapmış anlayamadım.
Nkolay hesabı olan da denesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 18 Aralık 2024; 23:59:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X