< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (71. sayfa)

-
-
Hocam fiber icin 359 TRY modem ücreti dahil. Normalde. VDSL müşterileri modem ücreti ödemediği için. 299-40 TRY = 259 TRY geliyor VDSL müşteriler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 18 Aralık 2024; 12:12:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk fatura tam 299 TL gelecek, ikinci fatura ise eğer sen ve referansını aldığın kişi faturasını son günü gelmeden ödediyse 259 TL gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ilk fatura referans indirimi düşerek çıktı. İlk ay çıkmayanlar sonraki ay görünüyorsa OİM'de referansla gelene diye 6 satır varsa sorun olmaz zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40 tl neden indirim uyguluyorsun hocam vdsl e, kaçırdığım bir durum mu var?
Paket 100 mbps: 299 tl
Vdsl: 299 tl
Fiber: 299 tl + 60 tl fiber modem ücreti = 359 tl
Her iki durumda kayıt olurken referans var.
Vdsl: 299-40=259 tl
Fiber: ???? 359-40 olması gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum o 299TL + 60TL(Fiber Modem Kira) fiyatı, VDSL de ise sadece 299TL. Ancak Ref No aldığınız kişi o ayki(ya da yeni geçti ise İlk) faturasını ödediyse hemen aktif oluyor 40TL indirim anladığım kadarıyla. Benim (VDSL ve yeni geçtim- herhalde Ref No aldığım kişi faturasını ödemişti) ilk faturam 259TL çıktı ve benim Ref No'yu kullananlar sıkıntı yaşamasın diye ödedim bile, Fiber olsaydı 319TL olacaktı.
Ayrıca başvuru formu dolduracaklar; ilk adımda Ref No'su (çıkmadı ise) girmeleri ve MH ile görüşmede yine Ref No'yu söyleyip/Teyit alıp bildirmeleri önemli, dikkat edilmeli yoksa...
Benim Ref no paylaşımı:
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210-53#160336472
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 27 Aralık 2024; 0:46:36 >
-
88 DSLAM kilidine takılmış hattınız. Mobil uygulamadan hız problemi seçerek hat durumunuzun görselini atın. Ardından müşteri hizmetlerini arayarak destek talep numaranızı iletin. Düzeltirler hız profilini. Benimde geçiş sonrası 79 DSLAM kilidine takıldı 2 dkda düzelttiler. Bilgisi olan müşteri hizmetlerine bağlanırsanız sorunun çözümü kolay oluyor.
-
Fiber icin 319 TRY geliyor.
Normalde ilk fatura referans indirimle düşmemesi gerekiyor. Mh de öyle diyor bende düşmemiş başka arkadaşlarda da düşmeyen var. Onu merak ettim sadece sistemsel bir sorunsa faturayı ödemeden çözelim istedim. Aynı fatura dönemlerinde farklı fiyatlar çıkmasını garipsedim.
Şanslısınız ben 359 TRY ödedim. Sonra aktif oldu. Kodu aldığım kişi geç ödedi. Ben hemen ödedim tabiki. Şu anda indirim kodum görülüyor bir sonraki ay için. Ekip olarak faturanızı erken ödemeyi deneyelim. Hiç birimiz madur olmıyalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 18 Aralık 2024; 12:24:28 >
Yukarıda yazıldığı gibi referans kodunu kullandığınız kişi belki sizden 3-5 gün önce geçmişse o zaman düşmemesi mantıklı geldi. Tabi bilmiyorum yine sizinkisi de öyle mi mesela?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldığım kişi ilk faturasını ödememiş ya da geçti ise bu durum olabilir belki hocam, o konuyu düşünmemiştim.
Buradaki forumdan almıştım hocam paylaşanlardan rastgele onu takip etmedim açıkçası bilmiyorum. Söyledikleriniz mantıklı o şekilde olmuştur muhtemelen.
Hocam Ne yaptın yaa! Arkadaş millenicom dan, Misafir. MH ile başı dertte zaten, netgesm de işlerin 2 dk hallolduğunu öğrenip extra strese sokacaksın.
-
Hocam modem DSL infoda Max D/U hız gözükmüyor ama 100 üzeri herhalde. Comnette iken de 100/20 de sınırda imişsin muhtemelen, çünkü şimdi 88de iken bile SNR gırtlağa dayanmış görünüyor. 9.8 epey sınırda, yakınlarda bi 5G verici kurulsa yada güneş radyasyon patlaması fırtınalarında senin bağlantı gider gelir ben sana söyleyeyim..
Ancak Up konusu haklısın, yukarıda Reis arkadaşın ve benim daha önce dediğim gibi varsa (ki vardır) mobil uygulamadan Teknik talep oluşturup MH yi arayınca talebime istinaden Teknik destek isteyip Up (Mill. de)kaç bilmiyorum max çıkartmalarını isteyebilirsin. Down bu haliyle 90 bile zor görünüyor, 100 de sıkıntı yaşarsın gibi geliyor. Memnunsan zorlama, SNR ı 10un üstünde tutmaya çalış, stabilite her zaman birkaç Mbps den daha iyidir...
-
Santrale 177 metre mesafe var VDSL de maksimum 56 mbit verilebiliyormus.
Hat 72 mbit destekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 18 Aralık 2024; 14:27:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eh, Hayırlı olsun o zaman, stressiz, güle güle kullan inşallah. (Ufak ta olsa -kendi adıma) Yardımımız olduysa ne mutlu.
SpeedTest genel de modem değerleri %3-4 yediği için herhalde ST de 90 görmek istiyorum demişsin, onlar da 90 x 1.03 x 1024 =94 küsür Mbps ayarlamışlar, ST 89-90 görürsün, ama Dikkat: SNR pörtlemiş, riskli, kafan rahat olsun istersen 10 üzerinde tutmaya bak.
Up ise 19.8 olduğuna göre verebiliyorlarsa 30 versinler düşürtme... Senin için ideali (hattının bu değerlerine göre) 85Mbps/30Mbps gibi duruyor.
-
Vdsl de 20 üzeri upload var mı; fiber 100 de 20 üstü alan var. Ama vdsl de görmedim.
jio.com.tr'den sorguda 20 e kadar yükleme çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X