Hocam şikayet kaydı açtıktan sonra. Müşteri hizmetlerini arayın. Direkt hızlandırıp çözüyorlar. |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (69. sayfa)
-
-
Az önce müşteri hizmetleri yoluyla comnetten onayları vererek netgsm e geçtim . İşteyim evde modem kapalı durumda. Müşteri temsilcileriyle konuşurken modem kullanıcı adı şifre sms olarak geldi. Online hizmetlere girdiğimde hizmet aktif gözüküyor modem kapalı olduğu için offline tabiki. Şimdi internet başvurum sonlandımı eve gitsem abonelik aktifmidir yoksa daha beklenecek işlemler var mı
-
Size
Sayin xxxxx internet hizmetinizin NETGSM e gecisi tamamlanmistir. Modem kullanici adi xxxxx@netgsm ve sifre: xxxxx bilgileri ile modem kurulumunuzu saglayarak internet baglantinizi gerceklestirebilirsiniz. Iyi günler dileriz
SMS i geldi ise hizmetinizi eve gittiğinizde aktif olarak bulacaksınız.
Modeminiz Telekom modemi ise uzaktan bilgilerin girişi yapıyorlar diyorlar.
Ama siz kendiniz modem aldınız ise modemin içine girip bilgileri doldurmanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Aralık 2024; 14:51:26 > -
Yok o sms gelmedi daha teşekkür ederim cevap için . Zaten baktım daha comnet aktif gözüküyor.
-
Yapan nasıl yapıyor; Tt'ye hız için talepte bile bulunmamış olabilirler.
Işık yanmıyor, 500 TL
Işık göz kırpıyor, 500 TL
Işık kırmızı yanıyor, 500 TL.
Önemli olan iç ışık, içi içten kontrol etmek lazım; o da 500 TL.
-
trakyAli-1986 arkadaşın söylediği gibi, "...Netgsm'e geçişiniz tamamlanmıştır.." gelmedi ise henüz sizin verdiğiniz onayla netgsm, BTK/TT'ye aboneliğinizin Comnet'ten kendisine geçirilip teknik ayarların yapılması talebinde bulunmuş. TT de Comnet'ten doğrulama/onay alıp port bağlantılarınızı netgsm e yönlendirip OK diyecek, sonra netgsm den size O mesaj gelecek. Tam o aşamadısınız, %97 bitmiş...
-
Hem para kazanma olayı hem de bizim zamanında comnetten çekindiğimiz gibi onlarda TT den çekiniyor olabilir mi?
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın 😁👍 -
Churn sırasında TTnin sizin porta özel kart/port ayarı yapacağını ya da sıfırlayıp DSLAM kilidi tekrar koyacağını sanmam, muhtemel millenicom kıllık yapıyor gibi geldi bana. Eğer TT kart/port resetleyip default limite getirdi ise onu açtırıp yükselttirmek de yine millenicom un işi, ya da kendi server ayarlarında default/reset ayar var, değiştirmiyor/değiştiremeyen MH ye denk geliyor olabilirsin, bilemedim. TT kendisine dokunmayan iş için ne diye ayarla uğraşsın; Ahmet'ten alıp homurdana homurdana Mehmet e aktarıyor, kendisine ek bir fayda sağlamayacak iş için angarya çeksin... Ama bilemiyorum içinde olmadan da atıp tutmak anlamsız, MH (aslında Teknik Ekip)nin her halükarda çözmesi lazım, millenicom Teknik ekibine bağlanma talep edin, bastırın. Allah kolaylık versin.
-
@memogecici Hocam bugün başvuru yaptım, şu anda açıldı. Teşekkür ederim yardımınız için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morrowindmemes -- 17 Aralık 2024; 15:32:27 > -
Uğraşmanın getirisi<İç ışık kontrolünün getirisi.
-
Eyvallah, ne mutlu yardımımız oldu ise , hayırlı olsun, dertsiz, stressiz güle güle kullanın.
-
Usta, "içi içten kontrol etmek..." çok derin karanlık mevzulara daldırdın bizi... 500? - içimizde, KDVsi? - içinde içinde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 17 Aralık 2024; 15:51:53 > -
millenicom TT ye talep açar: Takribi 2.5 dakika sonra: Bu arada müşteri:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 17 Aralık 2024; 16:28:3 > -
Işık mühim; ışık girmeyen eve net girmez.
İsyanınvar mı da(var; yok gibi mi gözüküyor), ışıksızlar için ışık ücreti 500 TL .
-
Aktivasyon Ücreti? İçinde mi??
-
İçinde; hepişi içinde. O değilde; fasulyeyi fazla kaçırdık galiba; iç tesisat alarm veriyor.
-
Ben bi kere inat ettim 3-4 hafta, sinirden suratım Joker maskesi gibi oldu, iş bilmeyene anlatmak da zor. Bende VDSL, Comnet 35/12 idi, burada 78/8 attı otomatik, ISP lerde altyapı sorgu 85 görüyordu. netgsm de henüz yoğunluk var, zorlayıp sinirlerimi de bozmak istemediğimden elleşmedim, bir kaç güne talebi yapacam. Ama burada netgsm de arttırım talebi problemsiz karşılanıyor anladığım kadarıyla. Sizin herhalde TT Fiber, ISP AltYapı Sorgusu ne gösteriyor hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X