Çözülemeyen baglanti problemi
Merhaba, Bir internet sağlayıcısindam kullandigim üyeliğim ethernet baglantisiyla baglandigimda 92 mb hiz alirken wireless ile yaptigim 5ghz baglantida 40 mb i aşamiyorum. Modem değistirdim 2 farkli modemde denedim ,kanal ayarlariyla herşeyiyle oynadim naptiysam 40 mb i aşamiyorum. Tv boxta telefonda butun hiz olcen sitelerde yaptigim olcumlerde 40 mb i aşmiyor. Kafayi yemek üzereyim. Ayni modemle Turknet abonesiyken wireless ile 70 civari hiz alirken degistirdigim saglayicida degisimden bugune 40 i gecemedim ama bu saglayicida ethernettende 92 hiz aliyorum. Cözüm onerisi olan varmi
Upload hızı ne zaman yükselecek !
Kablo net ne zaman upload hızını arttırmayı düşünüyor. Neredeyse 10 yıla yakındır abonesiyim halen 5 mb upload hızı var. Arkadaşımda comnet var o bile upload hızını 20 ye yükseltti.
Philips OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu
Forumda philips oled tv lerle ilgili konu yoktu. Philips OLED kullanıcıları bu başlık altından devam edelim
Forumda philips oled kullanan arkadaşların katkılarını bekliyoruz. Nasıl memnunmusunuz izlenimlerinizi paylaşırsanız güzel bir bilgi arşivi oluşturabiliriz. Son zamanlarda philips oled konusunda amblight ve Bowers & Wilkins speaker ile oldukça donanımlı tv ler piyasaya sürüyor.
Oled tv aldım hangi testler
Samsung 75QN90B
75nq90b tavsiye edermisiniz. Kullanim aliskanligi sebebiyle Oled riskli benim.icin maalesef. Alternatif olarakta siyah takintim oldugu icin bu tv yi istedim. C modelleri İPS panel olma riski okudum. B modeli Va panel. Va panel istiyorum siyah hassasiyetimden oturu. Sony xf9005 ten gececegim ekran buyutmak icin. Hayal kirikligi yasarmiyim. Ozellikle siyahlar konusunda
Oled halen alinir mi ?
Merhaba Oledlerin.son gelisimjni pek takip edemedim. Philips Oled 807 alma dusuncem var. Ama halen piksel yanığı riskleri yuksek.sekilde.devam.edoyormu oledlerde. Sony xf9005 Full array Led sahibiyim. İcimde hep oled merakim.var . Philips 807 2022 tarihinde cikmis. O kadar para verip ekran yanigi korkusuyla yasamaya devam edliyormu son oledlerde
Xaomi mi box S 4k da HDR
Arkadaşlar xaomi mi box s 4k da HDR nasıl kapatılıyor kullanıp kapatabilen varmı . Malum Netflixte HDR filmlerde film karanlık oluyor. HDR yi kapatıp normal 4K izleme şansım varmı . Apple tv lerde varmış bu özellik
Sony Android Tv ve Digitürk 4K
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 555
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 22.574 (Bu ay: 1.065)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 248 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri