İss geçişi sonrasi wireless problemi
-
-
Modemi resetledim demiştin yanılmıyorsam, 2.4 ten bağlanıyor olabilirmisiniz.
-
hayır 2.4 kapalı. 2.4 tede 30 civarı geliyor zaten. Hatta modemin .bin uzantılı confrigasyon ayarlarınıda geri yükledim ama kabloyla 95 gelen hız kablosuz 50 yi geçmiyor. Çok enterasan kanal ayarlarıyla herşeyle oynadım
-
Openspeedtest,wifiman,cloudfare speedtte ve speedtestte istanbul telekom deneyin. Kabloluda o hızı alıyorsanız hatta sorun yok gibi.
-
Eski ISP'nize geri dönmek bir seçenek.
-
Bant genişliği ve kablosuz kanal ayarı yapın lütfen.
-
DSL ReportsSpeed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Informationhttp://www.dslreports.com/speedtest
Bu siteden ölçüm yapın. Speedtest doğru düzgün ölçüm yapmıyor eskisi gibi. Pingler yüksek bugün sadece wireless problemi yaşasanız iyiydi o çözülür de bu ping problemini her akşam yaşayacak gibi görünüyor comnet aboneleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 4 Eylül 2023; 20:33:38 > -
Opentestte wifimande 90 a yakin cikarken speedteste 50 yi gecmiyor. Baska uygulamalardanda indirdim hiz testi icin neredeyse yarisi 50 gosteriyor yarisi 90 . Neden boyle fark var . En dogru olcumu hangisi verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 4 Eylül 2023; 20:36:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X