Şimdi Ara

CEP TELEFONLARI İLE İNTERNET NASIL OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep telefonunda 1 e 1 internet sitelerinden dolaşmak için cihazın neyi desteklemesi gerekiyor. Ayrıca turkcell hatlar için hangi ayar ile bağlanmam doğru olur Turkcellgprs mi Turkcellinternet mi?Cevaplarınız için teşekkürler.

• XHTML desteği olması yeterli...Ben bir çok web sayfasını 6230 ile gezebiliyorum ancak ekranın ufak olması nedeni ile pekde güzel olmuo...Turkcell GPRS kullanman lazım...
  • quote:

Turkcell GPRS kullanman lazım..

birebir sitelerde için xhtml de yetmez.

telfon symbianli olmali ve telefonda opera netfront gibi programlr yuklu olmali.
    ve turkcell internet i kullanman gerekiyor.

xhtml tarayicalar tum sitelere girmiyor.ama dogru xhtml tarayicilar için gprs baglantisi gerekiyor.
  • IRFUN4EVER

Dediğin olursa ssl li sitelere girilebiliyormu ? Ve birebir olduğunda sitenin görüntüsü aynen bilgisayardaki gibimi gözüküyor ? Nasıl oluyor ? En merak etiğim konuyu açtığı için ayrıca esik1 e teşekkür
  • symbian ın kendi tarayıcısı siteyi birebir gösteriyo.sınırlandırma olmadan.

doris browser ,netfront falan siteyi cep telefonuna göre optimize ediyor.
  • Doğrudur XHTML bütün siteler için yeterli değildir.Ancak çoğunu görüntüleyebilirsin...Bence cep telefonunda HTML siteleri ziyaret etmek pek mantıklı değil...Özellikle de Kb başına ücretlendirildiğimiz dönemde web sitesindeki fotoğraf ve resimlerin boyutlarının büyük olduğunu düşünürsek...
  • Yani maliyeti yüksek olur kısaca.Umarım ileriki zamanlarda bununla ilgili bir çalışma yapılırda otobüte bile giderken gönül rahatlığı ile internet sitelerinde dolaşıp forumları okuyabiliriz. Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doris browser,opera falan kurup resim göstermeyi kapatırsan az kb harcar belki...
  • opera veya net front programını bulabileceğim bi adres varmı aklınızda?Bide hangisi daha iyidir sizce.
  • walla tüm cep sitelerinde vardır herhald.

hangisi daha ii bilmiyorum ama netfront la opera ii die okumuştum nette galiba..
  • quote:

CEP TELEFONLARI İLE İNTERNET NASIL OLUR?

Yavas olur, psikoloji bozukluguna neden olur, gereksiz olur..
  • Yavas olur, psikoloji bozukluguna neden olur, gereksiz olur..
    Çok güzel bir degerlendirme.
  • Ya bedava olursa?
  • Peki bu browserlarla aynı anda 2 sayfı açık durabiliyormu ?

İnternet explorer la birlikte çalışan java uygulamaları bunlardada çalışıyormu ?

Lütfen cevap
  • MPx200 de hepsini açıyor.Internet Explorer farkı :) :) :)
  • quote:

Doğrudur XHTML bütün siteler için yeterli değildir.Ancak çoğunu görüntüleyebilirsin...Bence cep telefonunda HTML siteleri ziyaret etmek pek mantıklı değil...Özellikle de Kb başına ücretlendirildiğimiz dönemde web sitesindeki fotoğraf ve resimlerin boyutlarının büyük olduğunu düşünürsek...

evet baya kasiyor.ben sadece bizim univin not sayfasina giriyom oda 3-5 kb filan.

operada popup bile acişliyor.frame olayida var.baya guzel.ama şimdilik gereksiz ve ufak ekranda bi işe yaramaz.
    7710 dan başka telde yapilmaz.flashli sitelere bile giriyor.
  • ÇOK YAWAŞ OLUR BOŞVER SEN ONU AL Bİ ADSL MODEM
  • arkadaşlar, konuyu 20 yıl önce açmışım. Yani mpx200 lerin nokia nın symbian işletim sistemli telefonlarının olduğu dönemler.

Konu hortlatma işte böyle olur:))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.