Şimdi Ara

Sorunsuz cep telefonu yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,iyi günler diliyorum öncelikle.
    Telefon alacağım ama hangi telefonu almayı düşünürsem düşüneyim,internette,incelemelerde,yorumlarda,muhakkak bir sorunla,bir olumsuzlukla karşılaşıyorum.
    Birinin mükemmel dediğine,öbürü işe yaramaz diyor.
    Ne yapacağımı şaşırdım.
    Nokia düşünüyordum.5800 XM,N78,N79,N81,N85,E71 gibi modelleri inceledim.
    5800'da karar kılmak üzereyken,dediğim gibi,olumsuz yazılanlar yüzünden yine alamadım hiçbirşey.
    Gidip bayide doya doya inceleme imkanım yok bulunduğum ilçede.
    Diğer markaları da pek bilemiyorum.
    Sorunsuz bir telefon arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
    (800-900 TL'yi geçmeyecek bir fiyat)
    Teşekkür ederim.
    Benim için önemli olan kriterler Şarjı uzun olmalı,WiFi,kamera,video,internet.

• kardeş bu piyasada öyle 4 4lük tel bulmak imkansız adamlar biyeri yükseltirken biyerden taviz veriyorlar bunada satış politikası deniyo
  • Böyle politika mı olur be.Yapın işte adam gibi.Sanki onlar bilmiyor bu sorunları..
    Haklısın.O zaman şöyle diyeyim,en az problemi olan,memnuniyet oranı yüksek olan telefon hangisidir?
    :)
  • 4 4lük tel olsaydı herkes onu alırdı bir daha da almazdı
  • Sabfil,

4-4 luk tel zamana göre degisiyor o yuzden hicbir zaman olmaz. O günkü sartlara göre ihtiyacını fazlasıyla karsılıyorsa o kisi icin 4-4 luk olabilir ama

Şarjı uzun olmalı,WiFi,kamera,video,internet. dıye belirtmissin. Kamera dısında bu ozellıkleri güzel sekilde gerceklestiren Sony Ericsson G705 var.Kamerası da kötü cekımler yapmıyor. Ancak autofocus ve led flash oldugu ıcın kımısı bıraz burun kıvırıyor. Tasarım, hafıflık ve ozellık olarak guzel bir telefon.

Sony ericsson telefonları her zaman ıcın daha eglencelı, stil, kullanıslı gelmıstır. Yine de tercih senin. Su ankı fiyatı 550-600 tl arasında.
  • n85 wifi hızı orta kamerası orta şarzı orta
    e71 wifi hızı iyi kamerası vasat şarzı orta
    n82 wifi hızı mükemmel kamerası mükemmel şarzı vasat
    n79 wifi hızı vasat kamerası orta şarzı orta
    n78 wifi hızı vasat kamerası vasat şarzı orta
    5800 wifi hızı berbat kamerası vasat şarzı orta
    n81 wifi hızı iyi kamerası berbat şarzı iyi

senin dediklerine kısmen de olsa n85 uyuyor teknosada 900
    n82 şarz hariç tamamen uyuyor darty de 600 teknosada 900 kvk da 1300 tl turkcell de 900 tl
    n82 ye güç paketi alabilirsin böylece bittiğinde hemen şarz edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

n85 wifi hızı orta kamerası orta şarzı orta
    e71 wifi hızı iyi kamerası vasat şarzı orta
    n82 wifi hızı mükemmel kamerası mükemmel şarzı vasat
    n79 wifi hızı vasat kamerası orta şarzı orta
    n78 wifi hızı vasat kamerası vasat şarzı orta
    5800 wifi hızı berbat kamerası vasat şarzı orta
    n81 wifi hızı iyi kamerası berbat şarzı iyi

senin dediklerine kısmen de olsa n85 uyuyor teknosada 900
    n82 şarz hariç tamamen uyuyor darty de 600 teknosada 900 kvk da 1300 tl turkcell de 900 tl
    n82 ye güç paketi alabilirsin böylece bittiğinde hemen şarz edersin

Hocam "şarz" ne ola ki?"ŞARJ" olmasın sakın o? Israrla hep aynı yazmışsın da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok az imla yanlışlarım vardır birisi bu
  • teşekkür ederim cevaplar için.
    fikri olan varsa bekliyorum yine.
    n82 nin fiyatını vermişsin shamanmuratcan.600 ile 1300 arası.aradaki bu uçurum niye?

tolgaabi,sony ericssonları pek sevmiyorum.önerin için çok sağolasın.
  • şu şartlarda f/p olarak n79 almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 16 Ağustos 2009; 16:21:26 >
  • Benim en çok işime yarayacak olan özellikler,
    1-Fotoğraf 2-Video 3-Wi-Fi (bağlantı iyi olmalı) 4-Ekranı çok net olmalı (ışığı,rengi falan)
    5-Şarjı da iyi olmalı 6-internet
    Önemsemediğim şeyler,
    1-Müzik dinlemek 2-Radyo 3-GPS
    1-2 gün içinde karar vermem gerekiyor.Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin.
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Şimdiye kadar N79,5800,N82'ye göz gezdirdim.Karar veremedim.
  • Az giden şarjı dışında N82; Nokia'nın bugüne dek ürettiği en sorunsuz ve en çok işe yarayan özelliği bir arada toplamış, eksiği en az olan telefonu.

Ayrıca yukarıda sugarboy yazmış, "4 4lük tel olsaydı herkes onu alırdı bir daha da almazdı" diye. N82 alanlar aldıktan sonra uzunca bir süre cihaz değiştirmezler genelde
  • N82 nin yazılımı falan N79'dan daha eski ve yavaş mıdır?
    Siyah N82 hoş duruyor imzanda.
  • LG KM900 Arena , Samsung S8003 Jet , Fakat Kesinlikle N82 Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

LG KM900 Arena , Samsung S8003 Jet , Fakat Kesinlikle N82 Değil

Neden? 3 önergeniz için de nedeni de belirtseydiniz keşke...
  • N82 siyah,nereden ve kaça bulabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

ne yavaşı arkadaşım n82 396 mhz n79 369 mhz n82 daha hızlı bir telefon sizin sıralamanıza en iyi n82 uyuyor nokianın en iyi telefonu

N82: Texas Instruments OMAP 2420 @ 330 MHz
    N79: Freescale MXC300-30 @ 369 MHz

Cihazlardaki platformlar bu şekilde ancak aradaki 39 MHz'lik fark maalesef N79'un N82'den daha hızlı çalışmasına neden olmuyor zira tek fark platform hızı değil. Daha detaylı bilgi için lütfenhttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=28596862 adresindeki Texas Instruments OMAP 2420 ve Freescale MXC300-30 platform karşılaştırması başlıklı yazımı okuyun.

• Cihazınızın yalnızca sunduğu özellikleri kullanacaksanız rokobatu'nun önerdiği modelleri de inceleyebilirsiniz, ancak cihazınızı kafanıza göre değiştirmek ve yeni özellikler kazandırmak istiyorsanız gerçek işletim sistemli (Symbian, Windows Mobile vs) cihazları incelemenizi öneririm.
  • darty güvenli bir site midir?
  • en güveniliri arkadaşım teknosa gibi bir yer teknosanın da internet sitesi var onunda valla ben kendi n82imi ordan aldım daha önceki d900i yi ordan aldım yazıcımı ordan aldım n,kon fotoğraf makinemi ordan aldım şubesi çok her yerde var ama bu n82 webten satlıyor sadece indirimli olarak siz nerde oturuyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.