Şimdi Ara

S24+'tan Honor Magic7 Pro'ya geçilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S24+'ı dün aldım fakat Magic7 Pro'nun fiyatını görünce bi kafam karıştı. Magic6 Pro bakıyordum fakat 51.999 TL'den 56.999 TL'ye yükselince vazgeçmiştim. Fakat Magic7 Pro'nun 57.999 TL'den çıkması çok şaşırttı açıkcası. Hatta yanında tablet falan da veriyorlar sanırım, nerdeyse 50.000 TL'ye denk geliyor. S24+'ı 42.299 TL'ye almıştım, sizce Magic7 Pro'ya geçmek mantıklı olur mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• samsungun en büyük handikapı batarya. s24+ gibi bi telefonda xiaominin orta seviye 200 dolarlık telefonlara koyduğu 45w şarj var. ayrıca batarya bitme hızı konusunda da mimi bi marka. honorsa tam tersi pil optimizasyonu konusunda iyi. ve şarj hızı da 2 katı. işlemcisi de elbette daha iyi exynostan. ama sonuçta ikisi de amiral gemi işlemcisi günlük hayatta bi fark hissetmezsiniz o konuda. ama şarj batarya konusunda hissedersiniz. bence magic 7pro daha üstün bi cihaz her açıdan. fiyattan da belli zaten. seçim sizin ama s24+ da çok kötü bi cihaz değil.

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    S24+ kötü değil, farkındayım. Dediğiniz konulardan dolayı S24 yerine S24+ tercih ettim zaten. Ama yine de insanın kafası karışıyor. Snapdragon 8 Elite çok daha iyi bir işlemci. Ekranın Oled olması, şarj ve batarya konusunda daha iyi olması, kamera konusunda bir fikrim yok ama muhtemelen daha iyidir, o yüzden kafam karıştı ama daha 1-2 günlük cihazı 2. el fiyatına satmak da pek mantıklı olmayacak gibi.

• REXHA39 R kullanıcısına yanıt

bu durumda mantıksız olur. ben sipariş verdiniz ama iptal-iade edeceksiniz sanmıştım. almışsınız çoktan öyleyse gerçekten binlerce lira aşağısına vermek saçmalık olur durduk yere. tek başına değerlendirildiğinde piyasadaki cihazların zaten yüzde 99undan iyi olan bi telefon s24+. tek başına değerlendirince gayet iyi bi cihaz. bence gerek yok honora

• Görünüm için o mükemmel yazılıma sahip cihazdan vazgeçmek mantıklı değil. S serisi seni uzun yıllar üzmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.