Şimdi Ara

S23 Ultra vs Honor Magic 6 Pro vs Xiaomi 14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıldır Xiaomi 10T kullanıyordum ve oldukça memnundum ama artık bataryası öldü. Yeni bir telefon almak istiyorum ve S23 Ultra, Honor Magic 6 Pro, Xiaomi 14 cihazları arasında kaldım. Uzun süre kullanmak istiyorum. Kamera ve batarya benim için öncelik. Bu cihazlar dışında bu fiyat bandında önereceğiniz cihaz varsa tavsiyelere de açığım.

Son olarak bu telefonları kullananlar deneyimini aktarabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S23u al geç yada s24u

• Magic 6 pro aralarında batarya da dahil en iyisi bence.

• Kampanyalı denk getirebilirsen 52-53 bandında Iphone 15 plus alabilirsin. Şarjı neredeyse iki günü zorluyor. Kamera, video konusunda denk ayarda bu cihazlarla.

• uruk33 kullanıcısına yanıt

Bence batarya hariç 15 plus S23 ultraya denk değil herhangi bir konuda ama iosa alışık olanlar için iyi bir seçim. Nerede oluyor kampanyalar o kadar ucuza?

Edit: 128gbını dediniz sanırım, evet bulunur o fiyata..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 24 Haziran 2024; 10:31:13 >
  • weneorn kullanıcısına yanıt

15 Plus'ın Kamera kalitesi s23 ultra'nın içinden geçer gider. İşlemcisi de ses sistemi de aynı şekilde. Asıl S23 Ultra 15 plus'a denk bir telefon değil

• Xiaomi 14'te kronik buğulanma sorunu var ve kamerası beklentilerin altında kaldı. 14 Ultra deseydin iş değişirdi
    Samsung'u direkt ele kameraları iyi değil
    Honor Magic 6 Pro hem kamera hem batarya olarak en mantıklı telefon gibi duruyor ben olsam Honor'u alırdım bunların arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 24 Haziran 2024; 11:22:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S24ultra al hiç sağa sola bakma. Kalem kamera batarya s24u derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci535 -- 24 Haziran 2024; 11:27:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski bir s23 ultra kullanıcısısınız sanırım, haklısınız o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 24 Haziran 2024; 14:12:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.