|
Red Magic 10 Pro ve Pro+ tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları
-
-
Şahsen tr özelinde bu cihazı alana kadar (cihaz 1 yıl güncelleme vaad ediyor ve kamera özelliği çok kötü), aynı işlemcide başka herhangi bir android cihaz alıp, telefonun arkasına yapıştırılan fanlardan alıp oynarım daha iyi 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte o telefonun arkasına yapışan fanlar aynı etkiyi yapmıyor sadece bataryayı soğutuyor.İşlemci ısınınca telefon throtlinge giriyor kare hızı düşüyor.Önemli olan chipsetin soğuması,oda ancak içerden aktif soğutma ile mümkün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur. Hiç o kadar işe girecek kadar bi gamer olmadım. Ama bilemedim sırf throttling ten kurtulmak için feda ettiğin özelliklere değiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazlar genellikle yeni neslin tamamen tembellestirmesine odaklı zira genç bir kardeşim bunu eline aldı mı saatlerce oyun oynuyacak. Bizde bekleyelim ki bizden sonra gelen nesil okusun çalışsın uretsin ama nerdeee
Bu pwm önemli. Yıllardır gözümüzün ..... koymuşlar.
Apple yapsa kusursuz yapmış abii yiaaa diye konuşur dururdunuz nedir bu android telefon düşmanlığı bu cihazın verdiği performansı öbür telefonlar vadetmiyor yerine getirmiyor
2000 nit az değil mi.? 3000,4000nit daha mantikli olmazmiydi.? Demekki bi yerden calicaklar nit den alalim demişler.7 inc de döte siğmaz
Bende red magic 8 pro var 1 senedir kullanıyorum 5 para etmez bir cihaz. Acayip ısınıyor arkadaşın yorumda yazdığı gibi. Telefonda fastboot menüsü yok kesinlikle güncelleme yapılamıyor telefona PC ile müdahale edemiyorsun komut yazılım vs hiç bir şey batarya performansı gün içi kullanımda 6000 mah olmasına rağmen biraz yoğun kullanımda akşama zor yetiyor kamera orta değil kötü değil rezalet 120 fps alamıyorsun. Ben aldım o kadar pişmanımki amoled ekran ama güneş altında göremiyorsun. Benden size tavsiye illa oyun telefonu istiyorsanız gidin poco alın bu cihazı sakın ama sakın heves edip almayın çok üzülürsünüz
-
Çok doğru yaparsın bu cihaza yanaşma sakın
O kadar haklısın ki telefonu tüm ekran ayarlarını açarsan 90 fps yaparsan bir işe yaramıyor fan kasma yapıyor telefon anlatılan kadar iyi değil
Kesinlikle değmez
hadi bende çok beyeniyodum görünce tecrübeni paylaştığın için sağol
-
@Emre316998 nickli arkadaşım soruna cevap vermiş gibi geldi dostum. Selamlar :)
Bu arada iPhone kullanıyorum doğru. Fakat elimdeki cihaz eskidiğinde (genelde 3 yıllık periyotlarda telefon değişirim) kesinlikle android (muhtemelen samsung) alacağım. Bundan önce de samsung kullanıyordum zaten.
Aynen gereken cevabı vermiş sen öyle sanmaya devam et
Redmagic 9'u 6 ay kadar kullandım.
-Üzerindeki fan bir moka yaramıyor. Sadece root yapıp tt olayını engelleyen scripleri fabrika çıkışlı roma gömmüşler hepsi bu. Zaten söküm videolarına bakın fan kapalı bir plastik haznede. Mum ışığı kadar etkisi olmadığında Nubia ayrı fan satıyor.
İçindeki rom bazı yerleri ingilizce. Asistan mora ingilizce. Tema mağazası vs yok.
Ekran çöp. İnfinix amoledleri bundan iyidir. İnanmayan düşük ışıkta karanlık mod da kullansın beyaz yazıların arkasını kırmızı gölge takip edecek."RM9 screen noise" yazın bir sürü gönderi göreceksiniz. Ciddi derecede kalitesiz ekranı var.
Ayrıca cihaz biraz fazla ısınınca ekranda geçici ghost screen oluşuyor:D
red magic nasıl oldu da bu kadar tutuldu anlamadım.Gereksiz şişirme mevcut.
RM10 inceleme videolarına baktım. Thermal testlerde %20'e yakın güç kaybı var hemde fan tamamen açık olmasına rağmen. Realme'den çok throttling yiyor. Ön kamera rm9'dan bile kötü. Sadece tek bir android güncellemesi veriyor nubia.
yurtdışı satıcılarında 35 bin liradan aşağı olmayacak.Ayrıca kayıt ve root yok.İlla alacaksanız rm9 alın. En azından boot kilidi açılıyor. Tabi ekrandaki noise ve ghost screen'i kafaya takmazsanız:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Kasım 2024; 19:27:22 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bende red magic 8 pro var 1 senedir kullanıyorum 5 para etmez bir cihaz. Acayip ısınıyor arkadaşın yorumda yazdığı gibi. Telefonda fastboot menüsü yok kesinlikle güncelleme yapılamıyor telefona PC ile müdahale edemiyorsun komut yazılım vs hiç bir şey batarya performansı gün içi kullanımda 6000 mah olmasına rağmen biraz yoğun kullanımda akşama zor yetiyor kamera orta değil kötü değil rezalet 120 fps alamıyorsun. Ben aldım o kadar pişmanımki amoled ekran ama güneş altında göremiyorsun. Benden size tavsiye illa oyun telefonu istiyorsanız gidin poco alın bu cihazı sakın ama sakın heves edip almayın çok üzülürsünüz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X