|
PlayStation 5 Pro tanıtıldı: İşte Sony PS5 Pro özellikleri ve fiyatı
-
-
Japonya'da 840 dolar, Avrupa'da 880 dolarken Amerika'da nasıl oluyor da 700 dolar gibi astronomik bir farkla daha ucuza satabiliyorlar? Bilen varsa aydınlatabilir mi?
-
Sanirsam gercek 4K 120fps PS6 ile yakalanacak.
-
Fidelity modda 30 fps yerine 60 fps oynatabiliyor artık, performance modu yine 60 fps ama daha iyi görüntü kalitesiyle. Tüm olay bu aslında bu kadar ama 400 450 euroya ps5 alınırken bunun 800 olması... Çok uçmuşlar yabancılar da oha diyor bizde zaten kimbilir kaç olur fiyatı
-
7 kasımdan önce satışa başlarlar kaçakçimeler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disk okuyucusu yok, sadece dijital sürüm. Ayrıca alıp isteyen takıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Editör neye istinaden 33 TFLOPS konusuna değiniyor. Sunumda böyle birşey geçmedi sanırım. Daha önce sızdırıldıysa kim sızdırdı, gerçeklik payı nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Japonlara kazıklanmak isteyen varsa buyursun
-
O fiyat ne 4070 Super'li sistem toplanır o paraya...
-
Yılların konsol oyuncusuyum tek kelime ile
Keriz Silkeleme olmuş bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahsen hayal kırıklığına uğradım, Milleti bu kadarda keriz ve aptal yerine koymak nedir ? Ben PS6 bekleyecem.
-
Kuvvetle muhtemel pazar farkı. Abd kişi başına düşen oyun konsolu anlamında ilk sırada. Avrupa'nın toplamından fazla konsol satılıyor olma olasılığı çok yüksek. Xbox'ın evi olması ve rekabet oluşturması sebebi ile bu yol seçilmiş olabilir. Bazen firmalar ülkelere özel farklı fiyatlandırmalar yapabiliyor. Mesela Samsung telefonlar vergiler düşüldüğünde özellikle tepe modeller Avrupa fiyatlarından 100-200 euro daha ucuza geliyor Türkiye'de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 10 Eylül 2024; 19:07:03 >
-
Bakalım bu fiyata değecek bir güç artışı olacakmı?
-
Kerizz silkeleme ayrıca çok pahalı. hiçbirşey vaad etmiyor
-
Avrupa ps oyuncusu paralel ithalatçı garantisi ile tanişacak yani
-
abdde de fiyata vergi dahil olmuyor genelde. her eyaletin kendi vergisi var.
-
Yine olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox, 360 donemi gibi olsaydi Sony boyle rahat hareket edemezdi.. Rekabetin degeri anlasilmistir umarim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya forumda birileri PS5 Pro gelmeyecek, boşuna bekliyorsunuz filan diyordu. Hani gelmeyecekti len Pro? Diyenlerin nicklerini hatırlasam pingleyecem konu içinde de neyse.
Yalnız Elin conisine gelince 700 Dolardan satarken Avrupa'da 800 Avro'dan satmak hiç olmadı. Çok para. Doğru düzgün exclusive oyun yokken bir de 800 Avro bu cihaza vermek halen beni düşündürüyor. Almadan önce daha da düşüneceğiz demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2024; 19:22:21 > -
ekranla birlikte toplarım ben şahsen
Şahsen hayal kırıklığına uğradım, Milleti bu kadarda keriz ve aptal yerine koymak nedir ? Ben PS6 bekleyecem.
|
Yılların konsol oyuncusuyum tek kelime ile
Keriz Silkeleme olmuş bu |
Xbox, 360 donemi gibi olsaydi Sony boyle rahat hareket edemezdi.. Rekabetin degeri anlasilmistir umarim..
|
Ben şahsen sony yerinde olsam ps5 pro ya cıkıcak oyunları ps5 pro oyun damgasıyla extradan +25 dolar ekler satardım. Nasıl olsa alırlar |
yakında hdmi ve güç kablosu ile data kablosunu da parayla satarlarsa şaşırma , millet böyle gözü kör olmuşçasına satın alıp övündüğü sürece her şeyi yapar bu kan emiciler. |
bari disk sürücüsü ve stand dahil olsaydı bu fiyata. onları da ekleyinde 950 euro oluyor. bizi mi yiyorsun sony kardeş?
|
Price has no limits.
|
Japonya'da 840 dolar, Avrupa'da 880 dolarken Amerika'da nasıl oluyor da 700 dolar gibi astronomik bir farkla daha ucuza satabiliyorlar? Bilen varsa aydınlatabilir mi?
|
U.S. tax oranları genel olarak %5-10 arası değişiyor. Bazı eyaletlerden hiç vergi alınmıyor, bazılarında da dönemsel olarak vergi alınmıyor. Mesela geçtiğimiz ay Ohio'da "okula dönüş" adı altında bir hafta boyunca hiç vergi alınmadı, elektronik satışları uçtu. |
Benzer içerikler
- youtube reklam engelleme
- kitap okuma uygulaması
- office 2024
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- iphone zil sesi yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X