Şimdi Ara

PlayStation 5 Pro tanıtıldı: İşte Sony PS5 Pro özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7700xt ayarında ps5pro gpusu cihaz esmen ölü doğdu

50 bin tllik pc ile oyunu olmayan ps5 proyu tokatlamak daha keyifli olur gibi

• Sucuklu patates kullanıcısına yanıt
    Bugunku kurdan 52 bin kilciksiz fiyat, distribütör de 3 bin koysa 55bin₺

https://vergihesaplayici.com/konsol-vergisi-hesaplayici/sony-playstation-5-pro/

Gelene kadar kurun da ilerlemesiyle 58-60bin olur denebilir…

Bu fiyatlar ozellikle turkiye gibi alim gucu dusuk ulkelerde duz modelin (su an slim) satislarini korukler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 11 Eylül 2024; 7:8:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

Hocam valla hiç konsolum olmadı diye özellikleri bir konsol için iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sonuçta bunu alanlar ekran kartıyla, işlemciyle filan uğraşmayacaklar. Takıp oyun oynayacaklar. 2014'den beri pc toplamıyorum ama benim için oyun denemek pc demek. İleride bir masaüstü toplamak istiyorum. Masaüstü toplamanın verdiği keyfi bir başka.

• Olmasi gereken maksimum rakam 600$ - 650€ idi…

Dolarla nasil daha ucuz diyenlere, tamamen sirket politikasi ile abd pazarina hakim olmak icin yapilan hareketler neticesinde boyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OzdalDogru O kullanıcısına yanıt

U.S. tax oranları genel olarak %5-10 arası değişiyor. Bazı eyaletlerden hiç vergi alınmıyor, bazılarında da dönemsel olarak vergi alınmıyor. Mesela geçtiğimiz ay Ohio'da "okula dönüş" adı altında bir hafta boyunca hiç vergi alınmadı, elektronik satışları uçtu.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 Euro ile konsol ile kaç yıl önce çıkan oyunların remastered videoları gösterdiler şaka gibi gelmiş geçmiş en pahalı konsol ama hayal kırıklığı yaşadım neyse asıl merakım gta 6 60 fps verebilecek mi

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Avrupa'daki 799,99 EUR'luk fiyata oranın KDV'si dahil değil mi?

• Kasım'da faizler düşmezse, faizden gelen parayla alırım artık.  

• Price has no limits.

• PS alacak varsa PS6 beklesin derim bu kafayla şirket minimum 3 seneye falan PS6 yı duyurur. PS5 alanların evinde tozlandı zaten PS5 pro kime satılacak? PS5 almamış ve GTA6 çıkınca o oyunu almak ve oynamak isteyen PS5 sahibi olmayan kaç kişi kaldıysa PS5 pro onlar için çıktı. Haliyle ps5 olan adam ps5 pro ya geçmez. Tahminimce ps5 pro bu fiyatıyla falan hiç ama hiç satamayacak doğru düzgün. GTA6 çıkınca dediğim gibi ufak bir satar hala ps5 almayan kaldıysa sıfırdan sırf gta6 için alan azıcık insan olur.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

• Ps5 pro icin ps5’imi satısa cikarmistim. Detayları ve yorumlari gorunce ilani kaldirdim. Bence gerek yok. Zaten yas ilerliyor 33’teyim, cok keyif almiyorum oyunlardan. Sadece dün resident evil 3 bitirdim ps5te baya sardi, guzeldi. Rdr2 oynuyorum arasira, call of duty yenisi cikana kadar beklemedeyim, butun oyunlarda ps5 performans gayet iyi. Ben ps6’yi beklerim. Umarim dualsense gibi devrimsel bi deneyim getirirler. Aslinda aklima bi sey geldi de kim sever kim sevmez bilmiyorum. Oyunlarda vurulunca dualsensden hafif bi elektrik akimi verilse cok iyi olur. Ya da bi cakmaklardaki citlama efekti gibi bi sey. Patenti alinmistir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 10 Eylül 2024; 22:16:39 >
  • Saiki kullanıcısına yanıt

Apple işte dediklerinizi yaptı Sony de onu izliyor  .

• 3 ay sonra kesinlikle düşecek. ytd

• Düşerse hata yaparlar. Ytd

• Fiyatlar şaka gibi. Hem disk yok. Hem amerikada 700 dolar olan ürün tamam bazı eyaletlerde vergi var da o da 750-770 yapıyor. Avrupadan alınca 900 dolara yakın çıkıyor. İngiltere ise daha kötü 918 dolar yapıyor. Ingiltereden getirtmeyi düşünüyordum kalsın. 🤦‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Bu konuda rekor bizde ama. Bir tane kendimize bir tane hökümetimize satın alıyoruz. 50K+ fiyatlar konuşuluyor. Bakalım kaçtan çıkacak ülkemizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 10 Eylül 2024; 22:43:39 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Avrupa’da 800 Euro, bizde 1250 Euro bugün de şahlandık  

• trident02 kullanıcısına yanıt
    O daha feci tabii. Son yurt dışı 30 euro limit ve %60 vergi olayından sonra hiç bir şey getirilemiyor zaten. Tanıdık akraba arkadaş varsa o şekilde getirmek mantıklı diyordum. Sony onun da önüne geçti bizim ülkeyi düşünemiyorum bile🤦‍♂️

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    60 bin lira konsol 120 bin iPhone 16 2 böbreğime satsak kurtarmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.