Şimdi Ara

PlayStation 5 Pro tanıtıldı: İşte Sony PS5 Pro özellikleri ve fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox 2025 de gta 6 çıkışı öncesinde amd zen5 mimarili xbox series x 2 gibi yeni nesil bir konsol çıkarsa sony 'nin tamamen önüne geçecek. xbox 360 da bunu yapmıştı, ps3 den 1 yıl önce çıkarmıştı xbox 360'ı.

• Umarım ryzen zen4 mimarisine ek olarak x3d cache de vardır.

• PS5’i olan biri için PS5 pro aşırı gereksiz bir cihaz. PS5’i olmayan birisi tercih edebilir. Yurt dışından getirildiği senaryoda suan için 23k civarına denk geliyor. Özellikle GTA6’yı akıcı bir şekilde yüksek grafikle oynamak isteyenler için iyi bir seçenek olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 65bin tlcik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killerduke kullanıcısına yanıt
  • vvpfocusqvv V kullanıcısına yanıt
    Klasik itharacat mantıgı burda aldıgın vestrl camasır makinası 20000 tl dısarda 12000 tl artı amerika her zaman malı ucuza alır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt

Dahildir herhalde. Biri Ekşi'de paylaşmıştı ben de paylaşayım dedim. Ama neticede elimizde normal PS5'in fiyat bilgileri de var. Dijital sürüm PS5'in fiyatına bakın bir de PS5 Pro'nun fiyatına bakın. İkisi de dijial ama arada uçurum var.

• musAKka kullanıcısına yanıt

Keşke aynısı Kanada'da olsaydı 😁

• Karşısında tek rakibi xbox vardı oda artık sesi soluğu kesildi indie çöplüğüyle rakiplikten çıktı tekel olunca böyle şımarıyor işte sony.

• Fiyatı yüzünden direkt ölü doğdu diyebiliriz.

Fiyat revize edilmezse çok az satacaktır.

• emre456987 kullanıcısına yanıt
    Bu ulkede yasam zorluk seviyesi hard core, burada yasayan dunyanin cogu yerinde sorunsuz yasad

• Zaten cihaz canavar gibi. Millet sanki salak da buna ihtiyaç duyacak. PS4 Pro da bir halt edemedi, bu da edemeyecek. Yine slim götürdü. Belki de fat bile götürür.

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Sizin fikriniz çoktan hayata geçti. Firmanın adını unuttum. Oyuncular için bir yelek çıkardı. Oyun esnasında vurulduğun noktadan elektrik veriyor.

• Gösterilen yeniliklere bakınca ps5'i olmayan bunu alabilir diyorsunuz anlamıyorum neredeyse yarı yarıya fiyat farkı olacak, o farka değecek ne var, hiç konsolu olmayan bile gidip ps5 slim alsın geçsin bence

• Ilk kez konsol alacak biri 50 bin tl yerine 19 bin tl ye slim almalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 alma arefesindeydim, Xbox series s var, ps5 Pro almaya değer mi? Çocuklar sırf Spiderman ve 1-2 oyun ps5 te var diye isteyip duruyorlar. Xbox series s 10 bine gider gibi, 10-15 bin daha verip ps5 CD li alsam nasıl olur? Bu arada CD li ve dijital arasında kullanım açısından ne fark var?

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    İşlemci Zen2 diye belirtmişler videoda. 3D Cache zannetmiyorum ki olsun 😊

• Sony Apple olma yolunda.

Açıkçası oldukça hayal kırıklığına uğradım dünkü sunumdan sonra. Bir ara konsol için 300 euro fark istemek?

Anlamadığım nokta 3 sene sonra PS6 yı piyasaya sürdüklerinde, her açıdan PS5 Pro dan üstün olacak PS6 için kaç para isteyecekler ???

800 euroluk ara konsoldan çok daha üstün yeni nesil konsolu 500 euroya mı satışa çıkaracaklar ?

• 1 sene olmadan fiyat indirimi gelecek bence.

• Ps fanları ve gta 6 cılar'ın gözü yaşlı o kadar para vereceksiniz ama hala last of us'a devam niye çünkü 120 fps tabii tv de güncel ve pahalı olacak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.