< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Eylül 2024; 11:55:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 Pro tanıtıldı: İşte Sony PS5 Pro özellikleri ve fiyatı (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
konuyla alakasız pp'yi değiştir abim ya, küçük emrah gibi dertli bakıyorsun
-
dünya similasyonunda Türkiye bölüm sonu canavarı gibi hem güzel hemde çok zor dünya yaşarken biz izliyoruz poktan internet altyapısı ve poktan fiyat politikası ile hiç bir pok almıyoruz
-
Hayal kirikligi ... 10 senelik oyunlari 60 fps oynayabileceksiniz demeleri &÷;#;'jen ... Ben almanyada yasiyorum alirim sorun yok da cd siz ps5 slim 450 euro iken cd siz ps5 pro 800 :)) Acikcasi almaktan vaz gectim avrupada bu parayi konsola az kisi verir. Avrupadaki insanlar 3 kurusu hesapliyor almanlar gamrpass cok iyi diyorlar bana ucuz diye seviyorlar. Max 600-650 olmaliydi cok fazla uctular. Ps5 pro 800 ciktiysa ps6 999 dan cikacaktir. Xbox da yine 500 den cikarmaz artik sony piyasayi arttirdi ................
-
Artık playstation devri bitti. Gaming PC artık tek başına piyasa hakimiyetini aldı. Ne adam akıllı oyun geliyor, ne steam de bulunan oyunlar yıllardır ps5 e geliyor. Hemde inanılmaz yüksek oyun fiyatları ve plus abonelik ücreti artık bıktırdı. Üstüne bir de 30-50k arası bir bant da satışı son noktayı koydu. Artık PLAYSTATION devri bitti.
-
TR de fiyatından dolayı tutmaz PRO.Globale bakarsak GTA VI için peynir ekmek gibi satacaktır.
-
Herşey dolara endeksli ondan dolayı.Adamlar herşeyi üretiyor ve bütün Dünyaya satıyor Ps5 in içindeki paçaları onlar üretiyor satıyor vs vs Japonyada işler yolunda değil şu eon senelerdir onlardada Enflansyon patladı.Bütün Ülkeler herşeyi kendi üretmediği sürece bu sarmaldan kurtulamaz.Kodlama dilleride onlara ait bu arada.Amerika birleşik devletlerinin bukadar güçlü olmasının sebebi adamlar hammedeyi üretiyor ve satıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında Amerika'nın gücü temelde iki konuya dayanıyor hocam:
- ABD Donanması
- Küresel ticaretin kontrolü
Günümüzde biz bile hala belli bir refah seviyesinde yaşayıp, PS5 Pro'yu çıkış tarihinde alabiliyorsak, bunu küresel ticareti baltalayan savaş ve çatışmaların çıkmamasına borçluyuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Eylül 2024; 8:54:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bide her konuda özgürlükcü bir Ülke.Orada gidip çalışmak Almanyada çalışmaktan daha kolay mesela.Adamlar buraya kendini kanıtlamış en iyi insanlar gelsin diyor.Din ve Devlet işleri ayrılmış bürokrasi oldukca az herşey kapitelist çoğu herşey özel orda yani Amerikanın güçlü olmasının altında çok nedenler var adamlar bu sistemi kurmuş kimse bu sistemin dışına çıkamıyor.Çıkanda Rusya gibi Kuzey Kore gibi oluyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 13 Eylül 2024; 9:28:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen Day One Day rekor satış yapsın yine konuşalım:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr de fiyat tahmini ne olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
satıyor dostum takır takır al sat yapan birisi olarak söylüyorum piyasası şuan 21-22 lira cihazın bu tarz ilan sahipleri ne numara koyuyor ne başka birşey havale eft bekliyorlar yani ucuz satılmayan bi ilan varsa ortada ya adam tokatlıyodur yada ilanı güncellemeyi unutmuştur daha önceden bende karşılaştım adamda ne numara var ne birşey mesajlardan gizli cevap veriyor whatsapp gel diyor ibana parayı at kargoyu çıkıcam yarın diyor sonra soğuk su.
-
4k 120 fps oynamak için nasıl bir ekran kartı lazım ve bu kartı konsola takıp fiyarı 500-600 dolarda tutmak mesele
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X