|
Devasa ekranlı iPhone 16 Pro Max tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
Geçen sene 14 serisine göre hiçbir şey değişmedi demiştik ama geçen sene bu senenin getir götürünü yapar anca. Deklanşörlü iphone 15 bildiğin bu
-
Apple bu seneki tek yeniliği Tandem Oled ekrana sahip M4 iPad Pro’su. -
Alım gücü sebebiyle dünyada satışı en düşük ülkelerden biri Türkiye ama Türkçe yorumlarda sürekli bir beğenmemezlik sürekli bir memnuniyetsizlik. Arkadaş siz alamıyorsunuz zaten neyin derdini yaşıyorsunuz elin Amerikalısı Avrupalısı gayet beğeniyor ve bu hafta tek maaşlarıyla siparişi geçecekler bile.
-
Katılıyorum, ama o ciddi bir yenilik elinize İpad pro m4 oled’i aldıysanız dediğimi anlarsınız. İnceliği beni büyüledi nerdeyse sırf o yüzden almak istedim ancak kumlu ekran sorunu vardı neyse…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 9 Eylül 2024; 21:41:41 > -
İphone 15 pro çıktığı günden beri kullanıyorum. Yarım saattir sunumu izliyorum gerçekten 16 pro'ya geçmek için bir sebep arıyorum ama hiçbir sebep bulamadım. Kimsenin farkı anlayamacağı kadar işlemci hızını yükseltip deklanşör eklemenin dünyada kimseyi memnun edeceğini zannetmiyorum. Bu değişikliklerden memnun olanlar ancak aldığı ürünün özellikleri ve teknik donanımıyla ilgilenmeyen sadece ismine odaklanan kesimdir. Daha eski bir modelden 16 pro'ya geçecekler için mantıklı bir seçim tabi ki ama 15 pro kullanan insanlar için yeni model para ziyanı resmen.
-
Hee valla doğru bende 12 pro var beğenmemek için elimden geleni yapıyorum ama çok iyi be yapıyo adamlar -
Seneye 12GB ram 17 çıkartırlar ve iphone 14p leri çöp ettikleri gibi 15 ve 16 serisinide çöp edip unuturlar. 17 serisine kadar 14pm ile yola devam -
Iyi iyi bu ciksin yayilsin seneye subat mart gibi 14 alirim bende.Ohoo 2 onceki nesil bile bana yeterde artar bile. -
8 gb ram 17 serisinde de devam eder. Yapay zeka muhabbeti de Siri gibi olacak 1 2 gün hevesle deneyip yüzüne bakmayacak insanlar boş muhabbet
-
13 bile 3 4 sene çok rahat sıkıntısız götürür.
-
tek maaş bile değil belki de -
Noldu simdi zam geldi mi telefonlara ? İphone 13 mesela zam geldi mi ? -
15e zaten 14 prodan gecmediysen boyle dusunmen normal -
O zaman kasımda 1tb 16 pro max 1450 dolardan alabilim uçak parası lazım 2 ay daha bekleyeceğim -
gerçekten baydı artık 25x zoom nedir ya rakiplerin 100x zoom yapıyor. bir ay fotoğrafı bile çekemiyorsun… -
Clickbait başlık atmasanız olmayacak değil mi? 0,2” fark var altı üstü. -
15 pro maxten 16 pro maxed denklanşör almak için 30 bin üste mi vereceğim şimdi 🤣 -
Dostum sen avrupaya gerçekten gitmemişsin ya da günü birlik falan sanırım. 8 senedir yoğunlukla UK'de yaşıyorum işim gereği neredeyse günde 1000 kişiden fazla adam görüyorum bana 1000 kişiden kaçınca iP15 Pm var diye sorarsan %20'si veya belki %25'i şeklinde oranlama yaparım.
Buradakiler 100 pound için birbirini vurur. Kimse kimseye 1 kuruş fazla falan vermiyor burada. Paralarını arabalara, evlere ve tatillere saklıyorlar. Kısacası zevklerine düşkünler ancak bu şekilde değil. Her sene yeni telefon almaya koşan falan da yok, Türkiyede satış oranları UK'den yüksek ihtimal fazladır.
-
Geçen sene 14 serisine göre hiçbir şey değişmedi demiştik ama geçen sene bu senenin getir götürünü yapar anca. Deklanşörlü iphone 15 bildiğin bu |
Dostum sen avrupaya gerçekten gitmemişsin ya da günü birlik falan sanırım. 8 senedir yoğunlukla UK'de yaşıyorum işim gereği neredeyse günde 1000 kişiden fazla adam görüyorum bana 1000 kişiden kaçınca iP15 Pm var diye sorarsan %20'si veya belki %25'i şeklinde oranlama yaparım. Buradakiler 100 pound için birbirini vurur. Kimse kimseye 1 kuruş fazla falan vermiyor burada. Paralarını arabalara, evlere ve tatillere saklıyorlar. Kısacası zevklerine düşkünler ancak bu şekilde değil. Her sene yeni telefon almaya koşan falan da yok, Türkiyede satış oranları UK'den yüksek ihtimal fazladır. |
Alım gücü sebebiyle dünyada satışı en düşük ülkelerden biri Türkiye ama Türkçe yorumlarda sürekli bir beğenmemezlik sürekli bir memnuniyetsizlik. Arkadaş siz alamıyorsunuz zaten neyin derdini yaşıyorsunuz elin Amerikalısı Avrupalısı gayet beğeniyor ve bu hafta tek maaşlarıyla siparişi geçecekler bile. |
Merhum 3,5 inch herşeye yeter,insan elinin efektif kullanabileceği en ideal ekran boyutu da budur,der iken,ekran boyutunun önemini kavramış Android cihaz üreticileri ise ekran boyutu ile kandırmakla,kullanıcıları ise kürek gibi telefon,neresine sokuyor acaba diye ithamlarla karşılaşıyordu :) Şimdi geldik 6,9 inch'e :) Şaka maka Jobs'tan sonra ciddi bir inavasyon üretememe krizinde olsa da Apple,sadık müşteri kitlesi sayesinde hep zirvede yer aldı.Ve bu da inavasyona farklı bakış açıları getirmede Apple'ı cesaretlendirdi.Yani giriş seviyesi Android cihazların bile dahili hafızalarının 256 GB'ye dayandığı,orta-orta üstte 512 GB'leri gördüğümüz bir ortamda bin pardon dokuzyüz doksan dokuz dolara 128 GB ürün satmak ciddi başarıdır.Ram'in önemi yok Android'in 2 GB ile yapamadığını Apple 1 GB ile yaparcılar,iPhone 6S daha uzun destek görür iken 6'nın daha kısa zamanda feda edilmesini de anlamadılar ki iPhone 15-15 Plus'un 6 GB Ram'i yeni yazılım özelliklerine yetmez denilerek Apple tarihinin en kısa zamanda eskitilen telefonları olarak tarihe geçtiler :) Şimdi de Pro modellere 8 GB Ram yeterciler türeyecek,acaba Apple onlar için ne zaman 8 GB Ram yetmiyor,kusura bakmayın diyecek.O yüzden kimse kusura bakmasın 1500 dolarlık telefonun 150 dolarlık telefonlarla bazı donanımlarda benzeşmesini kimse mantıken açıklayamaz :)
|
|
Avrupa'daki herkesi bizim gibi tüketim canavarı zannetmek, çılgınca... iPhone'ların en çok alıcı bulduğu ülkeleri tekrar incelemenizi öneririm.
|
Akıllı telefon piyasası artık kan ağlamaya başlayan bir piyasadır. Hiçbir üreticiden gerçek manada yeni bir şey görmüyoruz ve muhtemelen görmemeye de devam edeceğiz. Sürdürülebilirlik ve çevreci olmak gibi kavramlarla milleti yiğiyorsunuz, bari akıllı telefonları da 2 yılda bir çıkarın da, biraz samimi olduğunuza inanalım
|
Aynısını Amerika, New York içinde söyleyebilirim. New York'takiler kırık ekranlı telefon kullanıyorlar, üstelik maaşları yıllık $100K-$150K dolar. Ben de 8 yıldır Amerika'dayım. Bunca zaman bir tane S10 plus aldım ikinci el ve 5 yıl kullandım. 5 aydır da ikinci el S23 kullanıyorum $400 dolara aldım.
Bir de şu var ki bizim insanımız iphone 16 olsun diğer telefonlar olsun yeni gelen özelliklerin ne işe yarayacağını ya da nasıl kullanılacağını bilmiyor. WiFi 7 modülü olunca telefon yolda giderken internete daha hızlı bağlanacak sanan milyonlarca 20 yaş altı insanımız var! Ya da gece çekim yaparken gece modunu seçmeden gece fotosu çektiğini sanan insanlarla dolu ülkemiz. en az 10 milyon insanımız bu telefonlara sahip olsa bile default ayar ne geliyorsa öyle kullanıyor bu yüzden de ha iphone 12 ha iphone 16, arada bir fark kalmıyor. Şuan şu forum kullanıcıları da dahil olmak üzere kontrol etsek görürüz ki 144 Hz monitör alan insanlarımız aslında default 60 Hz de kullanmaktalar, ayarlardan 144 Hz'i seçmeyi bilmeyen 15 milyon insanımız var en az! Yani bu ülke insanı kaynakları kullanmayı bilmiyor ama sürekli yeni kaynak istiyorlar. Birilerinin onlara sorunun kendilerinde olduğunu söylemesi gerek. Muharrem İnce denedi, başına neler geldi gördük. Yazık ki halkın cahilliği ülkemize aşırı şekilde zarar veriyor artık. |
Aman caniiiim, geldi, kutuyu actim, log in oldum, android versiyonuna baktim, Android 14'u gorunce kapatip iade ettim. O sayilmaz :D |
Benzer içerikler
- twitter mavi tik alma
- gmail toplu mail silme
- instagram hesap çalma
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- instagram görüldü kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X