|
Galaxy Note 20 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı
-
-
-
Fiyat ucuzmuş alınır.
-
13 bin........... Şaka değil telefon ve 13bin......
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şaşırdık mı? Hayır!!!
-
5G’siz Exynos 990 işlemci ile 13.000 TL başarılarınızın devamını diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 6 Ağustos 2020; 1:34:24 >
İki cihaz arasında donanımsal olarak çok fark var. Bu olmamalı. Donanımları aynı boyutları farklı olsa daha iyi olurdu. Açıkçası ekran boyut farkı da çok az. Biri 5.5" diğeri 6.9" olabilirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5g olmayan telefona 13k tl vermek de ne bileyim
512 GB 12.999 TL olması gerçekten çok ucuz euro kuru olmuş 8.40 TL Ben 15.000 TL'den daha yukarı bir fiyat ile satışa sunulacağını düşünüyordum. Rakibi Apple iphone 11 pro max 512 GB sürümü 16.350 TL'den satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 5 Ağustos 2020; 17:43:58 > -
allahtan 12.999tl 13k olsa nasıl alırdık
-
Bunu bu paraya alan anca zengindir diğer türlü bu fiyata güzel bi sistem bile kurulur kalan paraylada ucuz bi telefon alırsın yani bu ne arkadaş altın kaplamamı bu gerçi yarıdan fazlası vergi ayrıca o nası kamera çıkıntısı arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 5 Ağustos 2020; 17:46:3 >
Tanıtıldığı iyi oldu. Heyecandan geceleri uyuyamaz olmuştum. Şimdi huzur içinde uyuyabilirim.
-
5G olmayan İphone 16k vermekten iyidir
-
Sadece 512lik getirmeleri cok iyi olmus bu fiyattan samsung tr yi takdir ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zenginin Samsung aldığı nerede görülmüş
12 geliyorken 11 alan mı olur? 2 ay sonra 12 5g le satılacak kabul edin berbat işlemci ile geldi ve ille Samsung alınacaksa s20 ultradan daha kötü bir cihaz bu s20 ultra almak varken bunu alanda ne bileyim.
-
6.7 inç 161mm uzunluk > Note 20,
6.9 inç 164mm uzunluk > Note 20 Ultra.
Boyuttan çok donanım farkları ayırıyor cihazları.
-
Hem 5G yok hemde dandik Exynos işlemci ile geliyor hemde 12.000 lira :) DH'ye para verip reklam yaptırana kadar Düzgün Note 20 getirselermiş keşke
-
Note 20 1000 dolar yani Türkiye fiyatı vergiler dahil normalde 13798 TL olması gerekiyor. Samsung ülkemize özel fiyat uygulamış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alemburda34
zenginin Samsung aldığı nerede görülmüşKime satıyolarsa artık bu fiyata hani bide satılıyosa dicek bişey yok
5G’siz Exynos 990 işlemci ile 13.000 TL başarılarınızın devamını diliyorum.
|
Telefonu merak etmeden direk fiyatlara bakmak için sayfanın sonuna gidenler kaç kişiyiz? |
5g olmayan telefona 13k tl vermek de ne bileyim
|
bir telefon nasıl 13.000 tl olabilir yaa gerçekten tşkler akp |
Hem 5G yok hemde dandik Exynos işlemci ile geliyor hemde 12.000 lira :) DH'ye para verip reklam yaptırana kadar Düzgün Note 20 getirselermiş keşke
|
Millet 5g ye takılmış Allah başka dert vermesin. Ülke de 4g bile tam calismazken telefondan 5g beklemek :)
|
Yorumlarda insanlar en çok fiyata takılmış ben de buna şaşırdım. Arkadaş ne bekliyordunuz ki? Böyle bir telefonun böyle bir ekonomi içinde böyle vergilendirmelerle ucuz olmasını mı? 13K da şaşırılacak bir rakam değil ki. Bu eşik geçen sene aşıldı zaten. 15-16 bine kadar ulaştı zaten telefon fiyatları. Neyine şaşırdınız anlamadım. Telefona gelirsek Samsung'un sırf daha yüksek fiyata yapıştırmak için "En iyisinden ne varsa hepsinden koy, ortaya karışık yap" kafasıyla çıkarmış olduğu çok belli. Fiyat şişirmek için bu kadar çabalayacaklarına az tasarıma, az da bataryaya baksalarmış keşke. Lan 6.9" lik devasa ekrana, devasa gövdeye, dizüstü bilgisayar ayarında hayvan gibi donanım koymuşsun fiyatı da 13K yapmışsın ama koyduğun batarya bak:4500 mAh. Arkadaş yapsana şunu 6000 mah. Çok mu zor yahu. Telefon zaten telefonluktan çıkmış, tablet olmuş, ergonomisini kaybetmiş. Büyüt abi şu bataryayayı ya ölür müsün! Bir de neden Exynos abi. Ben Snapdragon çipsetinden istiyorum, bi dünya para veriyorum, bana niye farklı standartlar uyguluyorsun? Belki sırf bu yüzden seni tercih etmiyorumdur. Samsung bu tepe model işlerini çok bozdu. 50 tane amiral gemisi çıkarıyor artık. Kardeşim bi S serisi bi de Note serisi yapacaksın ya bu kadar. Yok plus, yok ultra. Bu ne arkadaş. Zaten alt ve orta seviye modellerinin ucu bucağı yok. Bu model işinin çivisi çıktı. İnanılmaz gereksiz boş modelleri var. |
Samsung değişim kampanyasindaki bu ayıp onlara yeter . Kendi note 10 plus ini 4900 TL ye alirken iphone cihazı 9300 TL ye kadar alıyor.. yani kendi markasini daha değersiz görüyor Bu ayıp samsung a yeter |
Ufak bir dipnot: Türkiye'de satılacak olan her iki modelde de 8 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesi yer alıyor. Ayrıca 5G desteği de bulunmuyor. Tamam, Galaxy Note 20 globalde de 8 GB RAM ile geliyor ama Galaxy Note 20 Ultra’da normalde 12 GB RAM bulunduğunu ekleyeyim. Yani cihazlar LTE destekli olduğu için Galaxy Note 20 Ultra’da RAM’den feragat edildiğine dikkatinizi çekerim.
|
Benzer içerikler
- snapchat toplu arkadaş silme
- hileli whatsapp
- base apk
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp durum kaç saniye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X