|
Xiaomi Watch S4 Türkiye'de satışa çıktı: İşte özellikleri ve fiyatı

-
-
Wear OS li gelmiyor. Akıllı Saat değil.
-
Hakkaten komikti. İftara yakın güldürdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatlarda Wear OS e ek olarak EKG, vücut sıcaklık ölçeri ve diabet vs şeker ölçen sensörleri de olurdu ama hiçbiri yok .
Akılsız saatler pili uzun gider ama bu nedense aksine pili çok kısa dayanamıyor bile.
-
İki renkle giriş yaptı deyip,3 renk yazmak?
Ayrıca saati çalıştıran en önemli verilerden,platformu nedir?hiç bir veri yok.
-
akıllı saat mi ? bunun kare ekranlı bilekliklerden farkı varmı? uygulama yükleme tansiyon ekg vs onları geçtim google maps youtube müzik vs hiç bişi yok akıllı namına ne var ? sadece tasarım olarak güzeller başkaca hiç bir artısı yok kare bilekliklerden... samsung apple bence bu konuda en iyi firmalar bunlar hepsi bana göre para israfı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 4 Mart 2025; 00:16:05 >
-
Max 15oo TL, bu bir kapalı free OS,sadece ekranı saate benzetilmiş bir bileklik.
Wear ile gelmeliydi.
-
EKG çekimi sadece kalp ritmine göre tedbir olarak bildirim veriyor. Tıbbı sonuçlar verebilmesi için sağlık sertifikası gerekli. O sebeple bu saatler tavsiye niteliğinde sonuçlar verir. Kullandığım saat vücut ısısı, kalp ritmi özelliklerini veriyor ama wear os değil. Akılsız saatler uzun gider diyorsunuz ama samsung, apple gibi saatler 2 günü zor çıkarıyorken akıllı saatte bunlar 10 günü bulan pili var ve wear os değil diye akıllı saat değil he mi?
-
Aluminyum gövde.
-
Türkiye de Samsung larda yıllardır sertifikalı kullanıyorum da ...
Birçok ülkede de sertifikası vardır.
Velevki sertifikası olmayan bir ülkedesin xda da mod lu apk si var EKG sertifikası olmayan ülkelerde çalışıyor.
Sertifika denen şey altı üstü bir izindir ...
Cihaz donanımsal olarak zaten sertifikalı yani uyumlu .
Elbette bazı saatlerde akılsız olsa da sensörleri vardır tıpkı nabız / satursayon ( kandaki oksijen miktarı ) ölçer gibi ....
Benim demek istediğim sensörlerden ayrı Wear OS ile gelmesidir... O gelenler gerçek akıllı saat oluyor ... Gerisi fasa fiso ....
-
Bu fiyatla huawei ye karşı hiç şansı yok.. xiaomi eskiden f/p ürünler üretirdi. Parayı bulunca şaşırdılar, dandiği pahalıya kakalamaya başladılar..
En Beğenilen Yanıtlar

Wear OS li gelmiyor. Akıllı Saat değil.
|
akıllı saat mi ? bunun kare ekranlı bilekliklerden farkı varmı? uygulama yükleme tansiyon ekg vs onları geçtim google maps youtube müzik vs hiç bişi yok akıllı namına ne var ? sadece tasarım olarak güzeller başkaca hiç bir artısı yok kare bilekliklerden... samsung apple bence bu konuda en iyi firmalar bunlar hepsi bana göre para israfı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X