|
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Türkiye'de satışa çıktı: İşte özellikleri ve fiyatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu leş ekran değişseymiş bari
-
Buna 10bin TL vereceğinize S7 FE alıp geçin aynı para ikiside. Android 14’te var S7 FE’de kalemi dex’i büyük ekranı uzun pil ömrü..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatta yanlislik var sanirsam.Birkac haftaya ucuzlatirlar diye dusunuyorum.
-
Bu parantez içinde (yıl) yazan modellerde taklaya gelmemekte fayda var, bakın 2022 ile karşılaştırma:
2 yılda işlemci dışında bi şey değişmemiş. 10 bine bunu alacağınıza 7900'e resmi pazaryeri satıcılarından diğerini almayı düşünebilirsiniz (Eski üretim tercih etmiyorsanız bilemem)
-
7 mm baya kalın telefon gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Matepad 11.5 varken bu paraya. Garip olmış
-
Android işletim sistemi yok
-
Yoo var. Kullanıyorum:)
Google hizmetleri yok derseniz haklı olabilirsiniz. Onunda bi eksikliği yok. Play store ile aynı Huawei mağazası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 11 Nisan 2024; 17:10:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
önceki versiyonu vardı ekran aynı değişmemiş sakın almayın iğrenç neredeyse pikselleri sayıyordum
-
eşime ilk çıkan modelini almıştım 2020 sanırsam özellikler aynı remi bari 6 yapsaydı en kısa zamanda takasa verip a9+ almak yolu gözüktü
-
O fiyata çıkıyorsanız S9FE alın. 300+ dolar edecek bir donanımı yok bunun. 8/128 A9Plus alın yada, işlemci hariç neredeyse aynı donanım ama 4 bin TL daha ucuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s9 fe çok çok daha iyi bir cihaz ve halihazırda zaten 10499 TL akakce.com
Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-s9-fe-sm-x510-128-gb-10-9-fiyati,320548365.html
-
Google hizmetleri sadece google kaynaklı uygulamaları etkileseydi hak verebiliridim. En basitinde adobe uygulamalarını dahi yükleyemiyorsunuz.
-
Kaç yıl güncelleme alacak acaba ?
-
bu cihazlarda çok bi performans beklentisi olmuyor evet fiyat da malum ama 2025 yılında 4gb ram multimedya tüketimi için bile yetersiz kalıyor androidde artık. 8000 liraya honorun xiaominin tabletleri var en azından 6-8 gb ram sunan. onlata yönelinmeli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X