Şimdi Ara

Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama

Samsung’un göz bebeği olarak gösterebileceğimiz Galaxy Note 7 modelinin şarj esnasında yanma problemi çıkarması ve bunun da bataryadan kaynaklandığının anlaşılması, kara bulutları da beraberinde getirdi. Firma satışları durdururken faaliyet gösterdiği pazarlarda da resmi açıklamalar yapıyor.

Ülkemiz için de Samsung Türkiye iştirakinden resmi açıklama geldi. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Galaxy Note 7 satışları durduruldu. BTK ile birlikte sorun yaşayan cihazların tespitine başlandı ancak şu an için herhangi bir sorun rapor edilmiş değil. Firma, şu ana kadar satılmış olan Galaxy Note 7 cihazlarını yenisi ile değiştirmeye başladı. Ayrıca dileyen kullanıcılara para iadesi de yapılacak.

Ayrıca Bkz.Samsung’da büyük şok: Note 7, milyar dolarlık zarara sebep olabilir

Geçmişe dayalı dostluklar nedeniyle ülkemize özel bir ilgi gösteren Samsung’un yaşadığı batarya sorunu gerçekten üzücü ve sorunun üretim kaynaklı olması da üzerinde ayrıca durulması gereken bir konu. Bu sorun nedeniyle mobil bölümün patronu olmak üzere pek çok yöneticinin koltuğunu kaybedebileceği konuşuluyor. Ülkemizde de 3600TL seviyesinde satılmakta olan Galaxy Note 7 için firmanın resmi açıklaması şöyle:

“Galaxy Note7 Basın Açıklaması

İstanbul – 2 Eylül 2016 Samsung her zaman en yüksek kalitede ürünler tasarlamayı ve kullanıcılarına sunmayı hedeflemektedir. Yüksek kalitedeki hizmet anlayışımızı sürdürebilmek için, değerli kullanıcılarımızdan gelen her türlü arıza bildirimini çok ciddiye alıyoruz. Galaxy Note7’ye ilişkin bildirilen vakaları takiben, kapsamlı bir inceleme yürüttük ve bu sınırlı sayıdaki vakaların pilden kaynaklanan bir sorun nedeniyle oluştuğunu tespit ettik.

1 Eylül 2016 itibariyle dünya çapında milyonlarca adet satılmış olan Galaxy Note7’ler içerisinde sadece 35 adet vaka bildirilmiştir. Piyasada bu durumdan etkilenmiş olabilecek bataryaları tespit etmek adına tedarikçilerimizle beraber titiz bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Belirtmek isteriz ki, ürünlerimiz yürürlükteki tüm mevzuata uygun olarak ithal edilerek satışa sunulmuştur ve BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) ile yürütülen ortak çalışma sonucuna göre ülkemizde şu ana kadar bilgimiz dahilinde hiçbir vaka olmamıştır.

Samsung için mutlak öncelik kullanıcılarımızın güvenliğidir. Bu nedenle Samsung Electronics Türkiye olarak ülkemizde Galaxy Note7 satışlarını geçici olarak durdurma kararı aldık. Hali hazırdaki Galaxy Note7 kullanıcılarımız mevcut cihazlarını en kısa zamanda yenileriyle değiştirebilecekler veya satın almış oldukları noktaya ürünü iade ederek ödemiş oldukları ücretin tamamını geri alabilecekler.

Kullanıcılarımız için bu durumu en hızlı şekilde çözmek ve en yüksek kalitede ürünleri sunmaya devam etmek amacıyla çalışıyoruz.”

• Fiyatı ucuzlar mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Klisik ikrim71 hibiri yilin hibir binlir"

• Sadece 35 demiş ama bana çok yüksek rakam gibi geldi yeni çıkmış telefon için ben almaya çekinirdim acaba yanacak mı diye düşünürdüm açıkçası.

• Apple ın morali bozulmasın diye bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka dediğin böyle olur adam gibi adam Samsung.

Steve jobs gibi telefonu yanlış tutuyorsanız iphone çekmez tabi gibi kullanıcıları aşağılayan bir yorum yapmamışlar.

Para iadesi de var cihaz değişimi de.

Son yıllarda iyi bir çizgisi var.Umarım böyle devam eder Samsung.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 2 Eylül 2016; 21:48:07 >
  • Toplanan telefonlar sınıra kaydırılsın.Askerlerimizin el bombasına ihtiyacı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mağduriyet olmayacak gibi görünüyor, makbuldür.Amma ve lakin bu samsunga karşı taraflı tarafsız teknoloji severlerin duyacağı ön yargıyı asla kırmaya yetmeyecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

"Klisik ikrim71 hibiri yilin hibir binlir"

Ekrem71 bunu artıladı.
  • Gg

• quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Sadece 35 demiş ama bana çok yüksek rakam gibi geldi yeni çıkmış telefon için ben almaya çekinirdim acaba yanacak mı diye düşünürdüm açıkçası.

Bence de 35 gayet ciddi bir rakam. Sadece demisler bir de

• hiç tereddütsüz yan çizmeden para iadesi yapmak yada yenisiyle değiştirmek firmanın kalitesini gösterir. sonuçta firma yanlışının üstünü örtmemiş. kullanıcıyı mağdur etmemiş

• oğlum diyim neyin var iyi misin diyim

baba diyi sorma diyi g...de telefon patladı diyi
  • Adamlar üzerlerine düşeni yapıp, sebep oldukları mağduriyetleri giderecekler,

Ve bunu keyiflerinden değil mecbur oldukları için yapacaklar.

Söz konusu olan marka algıları, para kaybetmeyi göze alabilirler ama itibar kaybını göze alamazlar.

Samsungun Note 7 deki bu sorunu yaşamasına gülen, sevinen tiplere,

Ayrıca insanlık düşmanı bu lanet terör örgütü işid i berbat, sıradan, düzeysiz espirilerine malzeme yapan tiplere acıyorum.

Acaba sizin şaka malzemesi yaptığınız bu örgüt, bir yakınınızı katletmiş, tecavüz etmiş olsa yine böyle rahat davaranabilirmiydiniz.

Biraz empati yapın.

Ayıptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 2 Eylül 2016; 22:16:00 >

• an itibariyle apple ofisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexyBear

tum telefon markalarinin amiral gemilerini kullandim
    1-iphone
    2-samsung

gerisi çöp.

samsungun 2 nci olma nedeni cihazlar yavasliyor iphone ayni kaliyor.

ha ben 9 a gecerken s4 almistim simdi 12 ye geciyorum elimde s4 var ve hala amiral gemisi seviyesinde perfonmansla calisiyor hicbir sıkıntı yasamadim bataryayi benim hatam yuzunden sisirmistim yolladim degistirdiler kasada kasa acigi olmamasina ragmen kasa acigi var diyerek soyulan kasayi degistirtmistim
    servisleri iyi.

iphone gelirsek stabilite olayini kullaninca anliyorsunuz ne yapacagini bilen tam kapasite hizmet veren sade bir sistem ama telefon sıkıcı biraz.
    iyi yanlarindan digeri burda tamir yapamadiklari icin degisim yapiliyordu galiba onceden hala oyleyse iyi bir avantaj orta tusu bozup telefonu yeniliyebiliyorsun telefona zarar gelse 1200 e sifiri alabiliyorsun

Ahahahahaha, seksi bir ayıdan da ancak böyle bir yazı beklenirdi...
    Ne çok şey biliyormuşsun sen ya? Saol bizi çok aydınlattın.

• Allahtan bazı firmaların kafası gibi "yanlış tutuyorsunuz öyle tutarsan patlar" dememişler :D

• Donanımhaber üyeliğime çok zor giriyorum. Neden acaba? Hatırla butonunu işaretleyip girdiğim halde iki defa giriş yapmayınca üyelik hesabım aktif olmuyor? Herkes için bu geçerli mi? Yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var?

Not: Buyur bu mesajı gönderirken güvenlik kodu istedi:D

• quote:

Orijinalden alıntı: SexyBear

tum telefon markalarinin amiral gemilerini kullandim
    1-iphone
    2-samsung

gerisi çöp.

samsungun 2 nci olma nedeni cihazlar yavasliyor iphone ayni kaliyor.

ha ben 9 a gecerken s4 almistim simdi 12 ye geciyorum elimde s4 var ve hala amiral gemisi seviyesinde perfonmansla calisiyor hicbir sıkıntı yasamadim bataryayi benim hatam yuzunden sisirmistim yolladim degistirdiler kasada kasa acigi olmamasina ragmen kasa acigi var diyerek soyulan kasayi degistirtmistim
    servisleri iyi.

iphone gelirsek stabilite olayini kullaninca anliyorsunuz ne yapacagini bilen tam kapasite hizmet veren sade bir sistem ama telefon sıkıcı biraz.
    iyi yanlarindan digeri burda tamir yapamadiklari icin degisim yapiliyordu galiba onceden hala oyleyse iyi bir avantaj orta tusu bozup telefonu yeniliyebiliyorsun telefona zarar gelse 1200 e sifiri alabiliyorsun

1. Samsung
    2. Samsung
    3. Samsung
    .
    .
    .
    .
    31.ipon

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.