Şimdi Ara

Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple'ın "anten" sorununa karşı tutumuyla, Samsung'un "pilin alev alması" sorununa karşı tutumunu karşılaştırmak saçmalıktır. Bu durumda pilin alev almasının "ev yangını, daha kötüsü ölüm"le sonuçlanabilmesi söz konusu. Türkiye gibi 3. sınıf kabile devletlerinde birşey olmaz da, Avrupa'da Samsung'un kaba yerlerinnden kan alırlar kan. Hatta Türkiye'de kabile şefi çıkıp "Patlamak, lityum iyon pillerin fıtratında var." bile diyebilir. Yani Avrupa'da ismin bir kere "ev yakan, adam öldüren" firmaya çıktığında mobil sektörde ömrü billah kıçı, başı doğrultamazsın. Samsung, bu geri çağırmayı "ticaret ahlakı" gereği yapmıyor. Herkes bilir ki hiçbir koreli firmada "ticaret ahlakı" bulunmaz.
    Samsung, "satamayana" kadar millete, "leğen plastiğinden" telefonları "premium" diye geçirmiştir. Koreli firmaların ilkesi "Kalite kontrole gerek yok. En iyi kalite kontrolü, müşteri yapar."dır. Samsung ve Lg yüzünden piyasada düzgün televizyon alamıyoruz. Sony, Toshiba, Panasonic bu çingenelerle başa çıkamadılar. Sonuçta Japonlar da Koreliler gibi oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john.tapochkin -- 5 Eylül 2016; 11:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gajiin

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
    Yurtdışında yaşayan ya da yabancı teknoloji forumlarını takip eden arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim.

Avrupa'da Amerika'da da böyle apple-samsung fanatikliği var mı ? Çok merak ediyorum.
    Apple fanları olduğunu biliyorum geceden kuyruğa girip yeni iphone ipad almak için sıra bekliyorlar falan da bunlar da bizdekiler gibi samsung kullanan görünce diş biliyor mu ?

Ya ben anlamıyorum.
    İphone 4,5 kullandım.
    Note 3 kullandım şimdi S6 Edge kullanıyorum.
    MEvcut telefon eskiyince tipini beğenirsem Iphone 7 Plus alır onu kullanırım. Hiç de umrumda olmaz ?
    Nedir bu holiganlık. Sadece yaşı küçük kullanıcıların tavrı mı yoksa var mı böyle bir toplumsal dengesizlik ?

Yurt dışında da var bu durum. Özellikle youtube'da ki cihaz tanıtım videolarına bakarsanız iki marka fanları birbirleri ile laf sokma ve sidik yarıştırma içindeler.

• aklıma takılan birtakım şeyler var.bir hayırsever aydınlatsın bari

-s7edge'in pili sağlam be mübarek aynı pili neden kullanmazsın?
    -samsung harici powerbank'larda falan bir dolu pil üretiyor.sattığı en önemli üründe nasıl hatalı pil denk gelir?
    -bu konu da vw emisyon skandalı gibi uzar gider mi :)
    -iphone7+ satışa çıkınca note7 hüsranı sayesinde yeni bir rekor kırar mı?

hiçbir markanın fanatiği değilim.son 3 telefonumda 3 marka değiştirdim(htc,samsung,sony).üstelik android telefon yanında 5 yıldır da ipad kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 5 Eylül 2016; 14:14:16 >
  • Ben de hepsiburada' dan almıştım ürünü. Ordan bir mail geli biraz önce değişim değil ücret iadesi yapılacağını belirtiyorlar:

"Değerli Müşterimiz,

Sitemizden almış olduğunuz ürünleriniz için, hızlı değişen stok ve tedarik koşulları nedeniyle değişim yapılamamaktadır. Ürününüzün iade koşullarına uygun olması durumunda ücret iadesi yapılmaktadır. İade işleminin tamamlanmasının ardından dilerseniz yeniden istediğiniz ürün için sipariş verebilirsiniz.

xxxxxxxxnolu siparişiniz de bulunan Samsung Galaxy Note 7 (Samsung Türkiye Garantili)-Siyah ürününüzü Yurtiçi Kargo xxxxxxxxx gönderi kodunu kullanarak 7 iş günü içinde ücretsiz gönderebilirsiniz. Ürün tarafımıza geldiğinde arıza iade departmanımız tarafından gerekli işlemler sağlanacak ve tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

an itibariyle apple ofisi

• Note 7 kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Şimdilik gece şarj etmiyorum, şarj olurken sürekli gözümün önünde duruyor. Zaten orjinal şarj aleti hariç şarj aleti kullanmıyorum. Değiştirme programı ile değişim yapılacak. Bu sırada kullanmam için Galaxy A7 verilecek. Bence şimdilik piyasada Note 7 alternatifi (kalemi, ekranı vs... S7 Edge desek type c ve kalem yok) telefon yok. Umarım yeni seride sıkıntı çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Koreliler Amerikalilardan daha adam cikti. 1.5 milyar dolar kaybetmeyi goze aldilar. Apple gibi kullanicilari ile dalga gecmek yerine urunlerinin arkasinda durup tum cihazlari degistirme yada para iadesi yapma karari aldilar. Iste buyukluk budur...

Sinyal cekmemesiyle bataryanin patlayıp yangına sebep olması çok farklı boyutta sorunlar zaten bunu yapmak zorundalardı. Her gün onlarca note 7 alev alsa hem samsungun itibari sıfırlanır hem de dünya genelinde açılan binlerce dava ile uğraşmak zorunda kalırlardı.
    Şirketlerin düşündüğü tek şey paradır kullanıcı memnuniyeti, ürünlerinin arkasında durma, sosyal sorumluluk projeleri, cevrecilik gibi şeyler sadece ve sadece daha fazla para kazandıracaksa yapılır. Yaşınız küçük olduğu için bunu henüz idrak edememişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 11 Eylül 2016; 14:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Koreliler Amerikalilardan daha adam cikti. 1.5 milyar dolar kaybetmeyi goze aldilar. Apple gibi kullanicilari ile dalga gecmek yerine urunlerinin arkasinda durup tum cihazlari degistirme yada para iadesi yapma karari aldilar. Iste buyukluk budur...

Sinyal cekmemesiyle bataryanin patlayıp yangına sebep olması çok farklı boyutta sorunlar zaten bunu yapmak zorundalardı. Her gün onlarca note 7 alev alsa hem samsungun itibari sıfırlanır hem de dünya genelinde açılan binlerce dava ile uğraşmak zorunda kalırlardı.
    Şirketlerin düşündüğü tek şey paradır kullanıcı memnuniyeti, ürünlerinin arkasında durma, sosyal sorumluluk projeleri, cevrecilik gibi şeyler sadece ve sadece daha fazla para kazandıracaksa yapılır. Yaşınız küçük olduğu için bunu henüz idrak edememişsiniz.

Hem musterilerini korumak adina hemde bu davalardan korktuklari icin bu degisim olayina girmislerdir.

• Buraya yorum yapanlar şaka gibi. Gerçekmisiniz anlamakta güçlük çekiyorum. güldürüyorsunuz beni. Her firmada olabilecek bir sorun olmuş, çığırtkanlık yapanlar toplanmış. Mercedes, Honda , WV gibi araba markaları bir arıza tespit edildiğinde milyonlarca aracını geri çağırıyor. Bu normal birşey. Ben ve arkadaşım Iphone larda ekran sararması nedeniyle değişim yaptık. bunlar normal şeyler. Arada bir olacaktır. Çığırtkanlık yapmayın, önce üretin, örnek olun sonra bilmiş olun. Komik olmayın kısaca.

• 1 hafta önce aynı skntiyi ben yaşadım telefon patlicak sandım gerçekten 1 hafta önce müşteri hizmetlerini aradım uygulamadan falan filan dediler gecistirdiler bu gün tekrar aradım aynı muamele teknosadan aldım note 7 yi 2 hafta oldu daha istemiyorum kardeşim korkuyorum ağır engelliyim ben dedim bir şey olsa telefona ben bir şey yapamam para iade istiyorum dedim kabul etmediler yaziklar olsun samsung ve teknosaya 1 hafta önce kaydım var sizde ama ilgi teknosa ve samsungda sıfır tüketici haklarına basvurcam yapcak bir şey yok

• Şu olay Iphone'da yaşansa burada bu kadar iyi ve tatlı yorumlar yazılır mıydı acaba?

• note 6 nın bedduası tuttu.

• samsung plastiğe geri döner zararrı kapatma açısından telefon sadece pil değil donanım bileşenleriyle alakalı bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: denixt

samsung plastiğe geri döner zararrı kapatma açısından telefon sadece pil değil donanım bileşenleriyle alakalı bilginize

Günlerdir takip ediyorum konuyu... Yok öyle birşey...

• Arkadaşlar, boş kafalılara cevap verip şu formu çöplüğe döndürmeyelim.
    Sayfanın üçte ikisi gereksiz yazışmalar. Birşey öğrenmek için bakıyoruz. Bilginiz varsa yardım edin.
    Yoksa defolup gidin.
    Kimseyi samsung yada not 7 aldırtmıyoruz. Note 7 ye ilginiz yoksa boş boğazlık etmeyiniz. Forumu kirletmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metinkaleli -- 7 Ekim 2016; 15:18:56 >
  • amerika'da güvenli seri olarak satılan bir note7 de yanmış.sahibi telefonu uçuş öncesi kapatıp cebine koymuş.uçak daha peronda hareketsiz beklerken cebinden duman çıkmaya başlamış.adam telefonu çıkarıp yere atmış ve telefon yanmış.uçak boşaltılmış.şarjı 70% durumda olay yaşanmış.yaralanan yokmuş.sadece uçakta yerdeki halı hasar görmüş.artık bu telefon adam olmaz.
  • Vay bee. Samsung en iyi telefonunu yaptı ama satamıyor. Telefon gerçekten çok iyiydi. Nasıl çözemezler bu sorunu anlamıyorum.

• okanrua O kullanıcısına yanıt
    Zirvede bıraktılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Samsung'u çok sevmem ama Note 7 patladı diye de hiç sevinmedim. Çok hoşuma gitmişti Note 7 ve Allah korusun birileri zarar görebilir yani.

Samsung'da yapması gerekeni yapıyor çok şükür. Bu konuda tebrik ederim cidden.

Dipçe : Bu arada Note 7 anakonusunda yazdığım gibi ; Allah'ını seven üstüme Samsung Galaxy Note 7 atsın (çok hoşuma gidiyor kerata)

Bi patlayacak pil sarj edilmedigi surece patlamaz atın uzerime note 7 leri

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.