Şimdi Ara

Galaxy Note 7 için Samsung Türkiye’den açıklama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dedim.ele avuca sığmayan telefon alınmaz dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından sorunu çözecekler Apple gibi yanlış tutuyorsunuz demiyorlar...

• Çekmeyen ve popoda patlayan telefon için kullanıcıyı suçlayan firmalarda gördük ürününün arkasında durmayıp sağ elle değil sol elle tutucaksınız dediler hahahah helal samsung arkasında durması ve mağduriyet gidermesi güzel bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

apple olsa kullanıcı hatası diyip hiç s.klemezdi, bak admalar hatalarını düzeltmek için açık açık kabul ediyorlar helal samsung

senin elinde patlasaydı görürdün helali...
    doğmamış çocuğa don biçmeyin appleda olunca konuşursunuz fanboyluk etmeyin.

ne diyorsun kardeşim, açık şebeke ile telefon şarj eidp patlatmış adamım ben, 25 yşaına geldim bir gün fanboyluk yapmadım doğruya doğru derim, dilsiz şeytanlar'dan olamam, yeri gelirim oturur kendi hatalarımı kağıda döküp okuyup ders çıkaran biriyim bence derdini gidip marco paşa'ya anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Road.Runner

quote:

apple olsa kullanıcı hatası diyip hiç s.klemezdi, bak admalar hatalarını düzeltmek için açık açık kabul ediyorlar helal samsung

Genelde Samsung, LG gibi cihazların servislerimi sorun çıktığında kullanıcıya suç buluyor yoksa Apple mı?

Ben yıllardır Apple'ın servisinin birebir ürün degisimi, para iadesi gibi konularla ünlendiğini hatırliyorum? Yaniliyormuyum.

batarya arızası vardı, gönderdim sorgu sualsiz yolladılar yenisini, note 4 yeni almıştım 2 hafta'dır kullanıyordum, bence içi fesat insanlar kendi hatasını firmalara attığı için adamlar bir yerde haklı olarak inanmıyor, düzgün anlatınca sorununu yılan bile yuvasından çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Ciddi olan olaysa çok geçmiş olsun hocam, insanın vücudu en paha biçilemez mirasıdır. Şimdi kaç tane note 7 verseler de eski haline dönemeyecek belki o el.

Sağolun hocam . Hayırlı geceler dilerim.
  • 6 rakamının ahı mı yoksa?!
  • Samsung Galaxy Note 7 (Bomb 7)
    Teknik Özellikler
    * Ekran: 5,7 inç dokunmatik
    * Pil Türü: Patlamatik
    * Pil Gücü: 3500 tnt
    ...vs

• Degistirseler de kullanicilar tedirgin olmaya devam edecek, guven sarsildi bir kere..

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmazmış hocam

• quote:

quote:

Genelde Samsung, LG gibi cihazların servislerimi sorun çıktığında kullanıcıya suç buluyor yoksa Apple mı?

Ben yıllardır Apple'ın servisinin birebir ürün degisimi, para iadesi gibi konularla ünlendiğini hatırliyorum? Yaniliyormuyum.

Tamir işini bilmedikleri için olabilir mi kendileri değil çinliler üretiyor adam şunu hesaplıyor ben şimdi bunu tamire göndersem lojistiğiydi tamir süresiydi parçasıydı cart curt yenisinden pahalı gelecek zarar etmemek için yenisi veriyor olmasın zira iphone maliyeti şuanki fiyatı yanında komik derecede düşük.
    Edit:Yanlız şunu düzelteyim apple telefonu yapamaz demiyorum üretim yada tamir işi için ayrı bir uzmanlaşma gerek buda apple da yok zaten foxconn üretiriyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 3 Eylül 2016; 1:47:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

quote:

quote:

Tamir işini bilmedikleri için olabilir mi kendileri değil çinliler üretiyor adam şunu hesaplıyor ben şimdi bunu tamire göndersem lojistiğiydi tamir süresiydi parçasıydı cart curt yenisinden pahalı gelecek zarar etmemek için yenisi veriyor olmasın zira iphone maliyeti şuanki fiyatı yanında komik derecede düşük.
    Edit:Yanlız şunu düzelteyim apple telefonu yapamaz demiyorum üretim yada tamir işi için ayrı bir uzmanlaşma gerek buda apple da yok zaten foxconn üretiriyor zaten.

oha telefon patlamış adam hala marka gibi marka dio. :)

• Samsung kumda oynamaya devam ediyor.

• O kadar diyoruz ne geregi var su cihazlari kapali kutu yapmanin. Yap cikarilabilir batarya sur gitsin iste. Bak boyle cebe kacar iste. Ama bunlar hep magdur musterilerin ahi. Oyle sevindim ki. Beter olun

Bir not4 kullanicisi

• Şimdi değişimleri yetiştirebilmek için aceleyle ürettikleri cihazlarda ne sorunlar çıkacak kimbilir... Zaten reset ve ekran sorunu vardı... bence en iyisi iade almak.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Profilinde "Yaş 12 2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım." yazan birisinin yorumunu beğenende bence 12 yaşındadır.

Keşke olay telefonu yanlış tutmamızdan kaynaklansa telefon şarjda film izlerken uyuyakalırsın telefonun yanmasıyla uyanırsın. Şakaya gelecek iş değil ölüme kadar yol açabilecek çok ciddi bir durum. Böyle bir sorun samsung gibi bir markada nasıl yaşanıyor akıl almıyor derhal sorumluların işine son verilmeli.

Son olarak bu olaylardan sonra firma itibar kaybetti ama buradaki arkadaşlar firmayı, firmadan daha çok savundukları için yorumlarını dikkate almıyorum.

• (olay öncesi samsung ve apple arasında geçen diyalog) temsili

apple: samsung!!! sağa bi röportaj yapabilirmiyim iki dakka bekle

.....

apple: note 7 nin önemi nedir abi

samsung : note 7 nin ...... böyle telefon mu olur lan

apple: iki dakka bekle ... note 7 nide şarz et iyice

samsung: allaaaaahshhs ... o ne lan

apple :hahahahah note 7 n patlaaadı hıhahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 3 Eylül 2016; 5:48:52 >

• note 7 bataryası (temsili değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 3 Eylül 2016; 6:01:09 >
  • Valla uzuldum gitti reklamlar bosuna s7 edge hala lider o zaman :)

• İPhone kullanıcısı olarak harbiden üzüldüm umarım kısa sürede sorun çözülür :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.